Пролетта дойде и радва се Августовското дете

• 38 180
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро!

Боян е все още с температура, измъчи се горкото, нищо не иска да яде, само суче.
Дано днес е по-добре, ако не- утре ще посетим педиатърката Tired

Аз съм добре, много по-слабо ме боли гърдата и температура нямам.

ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА СИМЕОН!!!Да расте здраво и щастливо дете!!!

Феб, това е за теб

# 616
Честит рожден ден на Монката! Да расте здрав, щастлив и все така любознателен и да е гордостта на мама и тати!

И за мама:

# 617
  • София
Честит 2ри Рожден Ден на Мончи!

Да расте здрав, умен, щастлив и усмихнат
за радост на мама и за гордост на тати!

Наде, Честит Празник и на теб Hug

# 618
Честит Втори Рожден Ден,Мончи!!!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

Наде, да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!

# 619
Честит втори рожден ден Мончи!
Надя,честит празник и на теб,да ти е жив и здрав,и много послушен!

Момичета чета ви,но нямам муза нещо за писане.
При нас почти нищо интересно,освен,че в четвъртък бяхме до язовир Батак и гледахме ралито,беше страхотно изживяване за мен,Ивката също беше с нас и малко се поизплаши в началото,но после свикна и също много и хареса!

В Петък заминаваме на море и вече нямам търпение,днес напълнихме малкото басейнче на двора и децата полудяха от радост,то беше пръскане,пищене,къпане на топки и всякакви други играчки,което ме навежда на мисълта,че тази година голям зор ще видим с мъжо на морето с тези палавници.

# 620
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден и от нас , Мончи !  Hug Да си жив и здрав, весел и щастлив! Честит празник и на мама и на тати.  bouquet

# 621
Монч, Честит Втори Рожден Ден! Расти здраво и усмихнато дете!

# 622
Здравейте мили момичета!

Благодарим сърдечно за прекрасните пожелания, зная, че ги желаете сърдечно и... да ви се връщат в пъти!

Рожденника спи, но и часа е късен за него. Естественно, че този ден е най-емоционален за цялото ни семейство, но за жалост дечко се събуди с температура а малко след това и сополите и прочие...Беше тъжен целия ден милият ми. Не сме променяли плановете за партито, защото това е ден, който не само ние чакаме. Прекарахме весело в заведение на плажната ивица, но дечко не бе себе си...няма как. Все още поддържа около 38.5, но не съм давала нищо за температурата. Ще мине и това...вероятно първия ден от яслата в петък си е дало своето отражение Simple Smile
Както се казва да са ни живи и здрави, но пък и пълно щастие няма май... така, чеее...Simple Smile)))))))))))

Скоро ще има и снимков материал, та ще добиете престава.

Целувам ви, още веднъж ви благодаря и ви желая най-сърдечно приятна вечер...
На пук на октопода, ще викам за Холандия.....Simple Smile

# 623
Добро утроооо!!!

Честит рожден ден на нашето слънчево момиче! Бизу, бъди все така заредена с оптимизъм и усмивка в джоба, готова във всеки момент да я дариш на всички! Желая ти щастие!!!

Нашата нощ мина чудесно, а на сутринта няма и помен от температура-засега де...Ще отида да го види лекар, но начинанието с яслата ще почака Simple Smile))

Хубав ден момичета!

# 624
Здравейте!  Hug
Пак съм изпуснала Н-на брой рожденници  Sad Това безнетие направо ме побърква вече, но и скоро не ми се очертава да си взема нов лаптоп  Sad Та в тоя ред на мисли на патерица да честитя рождените дни  Embarassed
Стелка да си жива и здрава!!! Все така позитивно настроена и слънчева! Целувам те много   bouquet Hug
На малкия Мончи от сърце му желая още 200 пъти по 2 безоблачни години, а на прекрасната му майка пожелавам да се гордее с прекрасното си творение   bouquet Hug
А сега за днешните ни рожденници:  Mr. Green
Ел   bouquet Честит Рожден Ден!!! Да си жива и здрава, много щастлива, много късмет да имаш и да си обградена с верни приятели и любов  Hug Весел празник!
Бизу и на теб честит празник. Също така от сърце ти желая живот и здраве, много верни приятели и сили да се справяш с трудностите на живота!! Весел празник!!!
На всички останали момичета - лек ден и послушни дечковци  Mr. Green

# 625
Оххх Ел...пропуснала съм те без да искам

Здраве, радости и "безоблачно" бъдеще. Желая прекрасен празник и много изненади! Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 626
Дони, Феб, благодаря ви за милите пожелания  Hug.
Малка почерпка от мен и  Бизу (надявам се, че няма нищо против  Wink):

Честити рожден ден, Бизу! Много щастие и сбърнати мечти!

# 627
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден на Ел и Бизу от мен.  bouquet Всичко най- добро ви желая!  Hug

Ето го сина ми в цялата си прелест:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/lXe0BU_bqNj395-gyp_KNq40y4X … g?feat=directlink

# 628
  • София
Бизу, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди здрава,много щастлива,все така позитивна!Пожелавам ти само хубави мигове занапред!

Елле, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пожелавам ти щастие, много любов и щастие!Весел празник!

# 629
Привет и от мен  Hug

Бизи, Елле   Grinning Честит Празник момичета! Бъдете Живи И Здрави! Винаги Усмихнати И Обичани От Любимите Ви Хора !!!

Общи условия

Активация на акаунт