ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЛЕ И БИЗУ, ВСИЧКИ МЕЧТИ ДА ИМ СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ И ВИНАГИ ДА ИМА МНОГО МОМЕНТИ КОИТО ДА ГИ КАРАТ ДА СЕ УСМИХВАТ!

А, и с кърменето какво ще правим, нямам идея 
Сега 10 дена ще се влачи така 

Това което много ме радва напоследък е че все повече се отпуска да бърбори и вече се разбираме "по човешки". Много сладичко приказва и чак ми е тъпо вечер като заспи и ми липсва бръщолевенето му
На море сигурно чак края на август, а дотогава по градинките 
Моля да ми простите

))) гледах снимките във ФБ. Страхотен е
))) 

когато сме само двамата всичко е по организирано и няма толкова бели. Сега заспа един ден спи три дена не спи
Нещо взехме да кашляме и не знам какво да предприема
дали сиропче дали хомеопатия или и двете
по 10тина пъти накашля
),днес получих новият бански на Ивето,тъкмо на време,и сега ще врътка дупе с него на плажа,много е щастлива милата ми.
,много са чаровни и двамата!

Ивайла също е голяма сладурана.
)
)) Ние също отразихме плажче, но не съм фотографирала, че още не сме възстановили от кражбата нещата.
. Нямам нерви да пиша всичко на ново, само ще пожелая весело изкарване на всички морски, лек път на СМГ и бързо оздравяване на всички болни.
. 

Марти тръгна на ясла, ходи една седмица и хоп-ларингит! Стоя си вкъщи една седмица, уж се закрепи,уж му мина, а като тръгна отново и на третия ден отново с т.! Втори ларингит или първия не е бил излекуван...незнам. Пак една седмица у дома. И в понеделник пак ще го пращам на градина,че да видим как ще е. Иначе му харесва,поплаква малко колкото да се поглези.
Накрая взе че се показа малко слънце, ама пак с помощ от познати. А как само мразя тези работи ако знаете! Винаги съм гледала с друго око на връзкарите, а сега се оказах една от тях.
Но в името на семейството се разделих и с този си принцип. Съвестно ми е. На моменти се срамувам от себе си, но просто в този момент нямам друг избор. Както и да е. Да не ви занимавам с моите глупости.
Препоръчани теми