Пролетта дойде и радва се Августовското дете

• 38 179
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМЕОН, ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМО И ЗДРАВО ДЕТЕ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МАМА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЛЕ И БИЗУ, ВСИЧКИ МЕЧТИ ДА ИМ СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ И ВИНАГИ ДА ИМА МНОГО МОМЕНТИ КОИТО ДА ГИ КАРАТ ДА СЕ УСМИХВАТ!

# 631
  • София
Да побутна малко темата, че зацикли на едно място newsm78

Всички ли заминахте на море?  Thinking
Ние утре заминаваме за Свищов, мъжо ще пътува до Франция, а ние ще останем при мама- аз до рожденния ден на Боби, след което се прибирам в София и почвам работа, а Боби по-дълго, все още не е ясно до кога Rolling EyesОт сега я мисля тази раздяла- за 2 години не съм се отделяла от него TiredА, и с кърменето какво ще правим, нямам идея Crazy

Иначе Боби спря да вдига температура, но ден след това е със сополи Crossing ArmsСега 10 дена ще се влачи така Tired

Това е от нас. Драснете по някой ред, да не ни се затрие темата Wink

# 632
  • Все на втория етаж
Привет мацки, Пинки освен ние да си гукаме. Ама аз се опитвам да следя ЛаРедутската тема, мятам по едно око, но нямам какво да пиша. В събота ще празнуваме рд на каката, който е в петък и се подготвям от сега. Друго нямам какво да споделя.

# 633
Чак сега като прочетох заглавието и загрях, че пишеме тук от пролетта  Embarassed А имаше времена и за ден ги изписвахме  Whistling
Ние сме тук с Денис. Сами сме си тая седмица. Програмата е една и съща всеки ден - на работа, на ясла  Tired Това което много ме радва напоследък е че все повече се отпуска да бърбори и вече се разбираме "по човешки". Много сладичко приказва и чак ми е тъпо вечер като заспи и ми липсва бръщолевенето му  Mr. Green Утре си идва сестра ми и вече я чакам с нетърпение  Hug На море сигурно чак края на август, а дотогава по градинките  Laughing
Хубав ден и от мен и вече нямам търпение да започнат рождените дни на диваненцата ни  Wink
На морските мами малко побут, та да пуснат по някоя снимчица да ни сгреят душиците  Mr. Green

# 634
  • Варна
Привет и от мен!
И при нас нищо ново по цял ден сме навънка, че то в къщи не се издържа само бели прави. Иначе на море не сме ходили с туй кофти време дето се вали. Ако не ни мине котка път надявам се за уикенда да прескочим някъде на бунгала.
Честит втори рожден ден на Монч! Да расте здрав и щастлив за радост на мама и тати!
 Bizu, Ellle Честит Празник! Бъдете винаги усмихнати и много прекрасни моменти с любимите ви хора!

# 635
  • Бургас/Пз
Айде поне като не пиша , да пусна малко снимки!  Mr. Green

децата играят на балона се надува     играем на влакче    

# 636
Здравейте,
И аз съм тук, но пасивно участвам в темата( тоест само чета)
Честитя празниците на всички, които са имали повод и аз съм пропуснала поради МЪРЗЕЛ Simple Smile Моля да ми простите
При нас всичко е наред Ния си расте, хубавее, прави ме на дива калинка и така....
Водихме я на зъболекар и засега всичко е ОК 5-ите зъби не са излезли още, но доктора ни предупреди да мием редовно зъбите, защото се получавали ужасни кариеси.
Ния много бърбори и ние вече се разбираме доста човешки(понякога) Днес побеснях, когато реши да се тръшне на средата на бул. Гоце Делчев, защото искала вода... с торбите от пазара и тя увиснала на другата ми ръка исках да я размажа от бой, но сега спи блажен сън и ми е много златничка Simple Smile
Ето я и нея
хахах ето го и Калата по чурка Simple Smile))) гледах снимките във ФБ. Страхотен е Simple Smile)))

# 637
Здравейте,момичета  Hug
Ани,Калата голям бонбон,да ти е жив и здрав  Hug
Ани,права си Мия хубавее,а белите не се виждат  Laughing
Дони, скоро ще се молиш и през деня да помълчи,но ... не се и надявай  Wink
Пинки, приятно изкарване на вас в Свищов  Hug
Пепчо,я пусни някоя снимка  Laughing

Ние сме добре,Алекс ни се качи на главите.Аз съм свикнала,но татито  Crazy когато сме само двамата всичко е по организирано и няма толкова бели. Сега заспа един ден спи три дена не спи  Rolling Eyes дано кога се приберем се пооправи режима. Правя много снимки,но съм си забравила кабела,което го оценям като ГОЛЯМА грешка,че картата е пълна вече. Мислим да останем до събота,да си направим плаж и да потегляме към Хасково. Не ми се тръгва,но няма как,мъжо даже е много солидарен с мен и малкия на нас ни се плажува  Laughing Sunglasses Нещо взехме да кашляме и не знам какво да предприема  Flutter дали сиропче дали хомеопатия или и двете  newsm78 по 10тина пъти накашля

Целувки Бъдете здрави!

# 638
Здравейте и от мен!

И аз не участвам много активно в темата,но ви чета много често.

Утре сутринта заминаваме на море и настроението при нас е много приповдигнато,събрах багажа,чакам само мъжо да си приготви неговият(при нас е така всеки си приготвя нещата,че да няма сръдни после Simple Smile),днес получих новият бански на Ивето,тъкмо на време,и сега ще врътка дупе с него на плажа,много е щастлива милата ми.

Калата е страхотен,аз също гледах снимките му в ФБ,а приятелката му с къдравата коса и очилата е просто прелест Heart Eyes,много са чаровни и двамата!

Ния много е пораснала,да ви кажа аз всички дечица си ги гледам редовно във фейса и всички са ни много красиви.

И сега и аз да не остана по назад,пускам няколко снимки от съботният ни плаж на двора!

# 639
Чак днес успявам да се включа, но решихме преди да си тръгнем за Бг да освежим и пребоядесаме апартамента. До обяд успяхме да оправим и почистим. Сега съм си дала 1 ден почивка и започвам да стягам багажа за Бг.

Алекс е добре. След ремонта го преместихме в детската стая и вече 2 вечери спят там с Марина. Е, събужда се както преди към 4,30 - 5,00, но аз се местя до него на един диван и успява да поспи до 7,00 някъде. Надявам се като минат жегите да не се събужда вече. Успяхме да разделоим стаята на 2 части с гардероба на Марина и така всеки си има своя кът.

А Калата, Ния и Петьо мога само да ги нагушкам отдалече.  Hug Ивайла също е голяма сладурана.

# 640
Еййй добре, че е Пинки да ни разкодкудяка Simple Smile)

Голи сладурчета гледах...ама как да не им се радваш...Simple Smile)) Ние също отразихме плажче, но не съм фотографирала, че още не сме възстановили от кражбата нещата.

Монч и той е болен-пуснах го в Петък за първи ден на ясла. Стоя до обяд и се е представил сравнително добре като за първи ден. Когато влязохме дори не изчака ЧАО да му кажа-драсна в стаята с децата. Обачееее след малко се е поусетил, че е като в детския кът та е поплакал. В 12 отидох да си го взема и той акто ме видя така се разплака милия от умиление, че не сме го оставили. Вкопчи се и не спираше през сълзи да ми казва как Мони чакал мама, Мони чакал тати, Мони чакал мама...Мама отишла работа, тати отишъл работа, Монииии няяямаааа работаааааа....Скъса ми се сърцето...Но това ще е ...

Не закъсняха и вирусите-на 11-ти на РД-то му се събуди с температура 38,6 и сополи до коленете. Не отложихме партито, но никой от нас нямаше никакво настроение. След 2 дни се изтръшкахме и ние с мъжа ми...миии здраве да е-имаме нужда.

Та това е покрай нас. Укъснях...Снимки скоро ще има от РД-то...

# 641
  • Все на втория етаж
Ей, браво, много дами са се разписали.

Галка, приятно изкарване на морето.
СМГ, на вас лек път и приятен престой в БГ.
Веси, дай каквото прецениш, но започни нещо, да не се разкашля сериозно.
Калата, Ния - бонбонки...

От нас нищо ново. Стягаме рд на Алекс. Кога излетяха 6 години  ooooh!  Tired

# 642
Написах един дълъг пост и тъпият лаптоп ревна за рестарт  #Cussing out. Нямам нерви да пиша всичко на ново, само ще пожелая весело изкарване на всички морски, лек път на СМГ и бързо оздравяване на всички болни.
И аз се стягам за РД - то на Ивайло. Само подарък не мога да измисля. Вие какво ще купувате на вашите рожденици?
П.П. Как пропуснах - Калата, Ния, Петьо и кака Ивайла са страшни сладури Heart Eyes.

# 643
  • София
Еееее, браво момичета Hug
Много се зарадвах на толкова постове. Вчера не можах да се добера до компа и сега се изненадах  Wink

Ние вече сме в Свищов и се аклиматизираме с Боян, защото тук градусите са повечко от София.
А, като стане по-горещо, не знам как ще се оцелява ooooh!

Иначе сме добре, Боби не се спира за секунда на едно място, днес останах без крака, но той все още обикаля апартамента Crazy
Днес изпратихме и татито за София. Голям рев му удари Боби, как се досети че си тръгва не знам, но като се залепи за баща си, едвам го усмирих после ooooh!

Калоян, Ния и Петър са страхотни сладури Peace

Приятно изкарване на всички на морето и ще чакаме снимки Peace

Лека вечер от мен Heart Eyes

# 644
Хайде и аз да се разпиша!

Привет ,момичета!!!
И аз като много други май само ви чета...  Embarassed Сега обаче ще пиша повече  Wink Марти тръгна на ясла, ходи една седмица и хоп-ларингит! Стоя си вкъщи една седмица, уж се закрепи,уж му мина, а като тръгна отново и на третия ден отново с т.! Втори ларингит или първия не е бил излекуван...незнам. Пак една седмица у дома. И в понеделник пак ще го пращам на градина,че да видим как ще е. Иначе му харесва,поплаква малко колкото да се поглези.

Аз започнах работа.Нова. Старата не ме устройва вече,защото там давах нощни смени, а и дневните ми бяха по 12 часа. Новата ми и тя не е най-желана, но все е нещо имайки предвид каква стагнация е тук... В началото подбирах, исках нещо по-прилично, по-добре платено и т.н. От никъде нищо. После започнах да пускам CV-та за всичко що излезе (изключвам сервитьорка,барманка,шивачка - не за друго, а защото мисля,че вече не съм подходяща за първите две, а за третата нямам никаква квалификация). И пак нищо.Едно голямо НИЩО. И за магазинерка не ме взеха. Бях се отчаяла напълно. А за работа по моята специалност да не говорим....Там от три години дебна да изкочи нещо някъде и нищо  Sad  Накрая взе че се показа малко слънце, ама пак с помощ от познати. А как само мразя тези работи ако знаете! Винаги съм гледала с друго око на връзкарите, а сега се оказах една от тях.  Outta Joint  Но в името на семейството се разделих и с този си принцип. Съвестно ми е. На моменти се срамувам от себе си, но просто в този момент нямам друг избор. Както и да е. Да не ви занимавам с моите глупости.

Преди години като ученичка се занимавах с театър. Абе самодейна работа, но удоволствието беше голямо! Така и не се реших да кандидатствам в НАТФИЗ. Както и да е - това е една друга дълга история... От тогава ми е любовта към театъра! Един мой съученик обаче завърши ''Любен Гройс'' и сега се занимава  с най-различни проекти. Та този мой съученик ми се обади и ме покани да участвам в една постановка заедно с Цветина. Аз малко се притеснявам, защото все пак съм един лаик в актьорството, и в същото време съм как да кажа... поласкана, че не са ме забравили приятелите по душа! Но за този проект ще ви разказвам по-нататък.

Снимки нови нямам. Да ме питате защо и аз не мога да ви кажа... Но обещавам да се поправя и да снимам децата. Тази година няма да има море за съжаление... Тук в Сливен има много хубав аквапарк и там ще ги заведа децата да поплуват.

Много се радвам на снимките на всички дечица! Как бързо растат само!
Спирам, че май стана много дълго и скучно.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт