Пролетта дойде и радва се Августовското дете

• 38 176
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Елле, и ние много се чудихме какво да вземем на Алекс и накрая се спряхме на този компютър:

Много харесва филмчето и постоянно иска да си играе с компютъра на Марина. Нейният е за по - големи деца и не е подходящ за него. Този го дават за след 3 г. , но се надявам да му се зарадва и сега.

# 646
  • Все на втория етаж
Аз набързо само да ви почерпя за здравето на вече 6 годишната ми принцеса.

# 647
Иренка, честито на порасналата кака. Да е жива и здрава и да дава хубав пример на малкия Simple Smile
Ел, аз ходих в Словакия на фестивал и купих оттам на Ния, машина за сапунени мехури(тя е луда по тях) Надявам се и тази год. РД да е на същото място, в същата градина, като миналия и децата да тичат след сапунените мехури. Иначе съм и поръчала специален тоалет за партито, но ще го запазя в тайна за сега Simple Smile))
Малчева, хвърляй се в музиката и участвай на всичко каквото ти доставя удоволствие. Аз също предприех тежко пътуване, с тежки здравословни последствия, но в Словакия изкарах прекрасно... бях забравила колко е хубаво да се забавляваш с толкова много хора на изкуството на едно място... на дъщеричката ти ще и хареса сигурна съм Simple Smile
и не на последно място, благодаря за хубавите думи по повод отрочето... нали си ми е гардже... Simple Smile Гордо ми е като я похвалят Simple Smile от вчера ми вика "МОЛЯЯЯЯЯ" като Деса поетеса от шоуто на Слави Simple Smile)))) Mr. Green

# 648
Иренка, Честит Рожден ден на Алекс на патерици! Много здраве, щастие и весело лято!

Алекс се събуди в 6,30 и сега си пие млякото. Не знам как не се научи това детенце да си поспива сутрин.  Joy Днес май отново ще е доста горещо и ще им изнеса на балкона коритото да се плацикат. Следобед ще има концерт в съседното село до нас и ще отскочим до там. Алекс се радва много на музиката и обича да танцува.

Сега ставам да приготвям нещо за закуска. Лек ден на всички!

# 649
Здравейте мили мои.
Влизам да ви почерпя.Днес ставам на 24. Embarassed

# 650
  • София
Добро утро, момичета!!!
Как сте?

Боян днес стана рано рано и сега вече шета насам натам.
Аз си пия кафето и реших да ви нагледам.

Днес имаме рожденничка Flutter

Теди, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Бъди здрава, щастлива и много обичана майка и съпруга!!!

Хубав ден от мен Hug

# 651
Здравейте и честито на рожденниците-малки и големи!  Да са живи и здрави,усмихнати и щастливи!Навява ми много мили спомени този период-бебевалежа преди 2г.
Ние боледувахме, оздравяхме,ходихме в планината, където имаме вила и довечера пак заминаваме, а след РД-то на каката заминаваме на моренцето.Весела и здрава ваканция и целувки от нас!

# 652
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден Теди, бъди много щастлива и винаги усмихната!

Вчера Асето бяха в Бургас и се видяхме. Виктория е страхотна панта, сложи Калата в малкия си джоб отвсякъде! Ето снимки да им се порадвате.

# 653
Теди, Честит Рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!

# 654
С малко закъснение, Честит Рожден Ден и от мен на Теди и кака Алекс! Здраве желая момичета, за вас и за семействата ви и мнооого поводи за усмивки!

При нас все още сополките не са преминали съвсем, та ще се въздържа от ясла тези дни. Току що го пратих за пълви път на гости на баба за днешния ден, та започвам да мия прозорци и всичко, което не мога да свърша с него..а следобеда с мъжа ми си взехме почивен следобед и мислим да прекараме ...ще видим къде Simple Smile))))) и как Simple Smile))
И днес, още от сега, се очертава един горееещ ден, от мен нека да бъде и усмихнат!!! Целувки!

# 655
Привет и от мен  Hug
Мъжо се завърна, сестра ми също и къщата е пълна!  Mr. Green Ех, че е хубаво! Пропуснала съм поводи, ноооо ще се реванширам  Wink
Честит Рожден Ден Теди!!! Да си жива и здрава, много щастлива и все хубави неща да ти се случват!!!
Хем букет, хем за похапване  Wink Mr. Green
Честито и на порасналата кака Алекс. Много да радва мама и тати и да слуша малкия Макси  Wink Много щастливо детство  Hug А за мама Иренка  Hug  bouquet
Моя лаптоп може би ще го поправят, така че имам някаква светлина в тунела  Mr. Green да видим само колко ще ми стува удоволствието  Whistling Rolling Eyes
От събота се сдобих с гъби в устата  Cry Ядох немити кайсии и резултата е налице - приличам на идиот  Close като пеленаче съм с бяло около устата  Laughing Иначе сме добре, къпеме се по терасите, играеме в градинките и парковете и така...Сложихме в четвъртък и последния Пентаксим, обаче много му се поду крачето. Налагхме се няколко дни с компреси и се пооправи, но още е доста твърдо мястото  Sad Другата седмица обмислям да пусна малко отпуска, да си прибера Криси при мен, че да се подготвиме подобаващо за рождения ден на Денис.
Ами да не досаждам, това е от мен засега  wavey

# 656
  • София
Здравейте, момичетаа Hug

Добре сме, всеки ден Ви чета, но няма какво да пиша.. все едно и също..

Честито на всички, които са имали поводи за празнуване. Бъдете здрави и щастливи Hug

Искам да Ви питам как и къде мислите да отпразнувате рожденните дни на децата? Нямам никаква представа какво да правя и как ще е най-забавно за детето newsm78

# 657
  • Все на втория етаж
Привет набързо от мен. Рожденният ден мина чудесно, има снимки във фейсбук. Честито и на всички празнуващи тези дни. Тези дни ще се разпиша по- подробно.
Ето моя дивак кара кънките на кака си  Crazy

Героят е уморен и спи в обичайната изкилифинчена поза.

# 658
Хаахахха...Иренкаааа просто ме разцепва тоя твоя бандит Simple Smile))) Да е жив и здрав и все така очарователен :0))

МамаДона, спомням си, че и на Монч му се поду доста и беше доста твърдичко доста време, но и аз нищо особенно не правих-мина. Цунки на Дениско и на теб разбира се, ама като ти мине фауната в устетата Simple Smile)))))

Снощи бях на диско и се прибрах в 4...станах в 6,30 по команда на бандита и сега съм на автопилот, но пък си изкарах страхотно...

Хубав ден от мен!

# 659
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм влизала, не знам какви теми сте минали, не съм ви чела, за което моля да ме извините.
Дечицата ви са прекрасни - и Ния, и Калата, Викито  и Петър!
Честит рожден ден на всички мами и всички малчовци, чийто празници съм пропуснала!!!

Ние бяхме една седмица на Приморско -искарахме си страхотно, Габи беше страшно щастлива на морето, наши приятели с деца около нейнат възраст също бха там и ебше голя купон. Мого й хареса във водата и понеже ходихме ве на плитки места, тя много обаше да стои във водата и да се пръска. Беше впечатлена от морските рачета и медузите. След това ходихме на планина за няколко дена. В края на седмицата пак заминаваме за Шабла, ще пътуваме с влак и много се вълнувам:) Между другото посетихме плажа Силистар, беше много хубаво, водта амного чиста и спокойна. На всички ни много ни хареса и там - купихме на Габито лодка и тя беше на 7мото небе.

През това време страшно много дръпна в развитието си. Вече прави дълги изречения, множество на брои, общува говорейки  страшно активно. Много е любознателна към света, задава постоянно въпроси "Това кой е" което отговаря и на кой и какво:) Казва си всичко кеото иска с изречения. Казва благодаря, моля, когато е необходимо.
Когато й говоря на немски повтаря повечето думички, които чува:) разбира всичко, което й каже, даже вчера се видяхме с една приятелка германка и тя беше изумена.

Отностно заниманията й:
Обожава да се занимава с кукли - да ги завива, преоблича, храни,д а ги слага да седнат, да гледат, целува ги, казва им че ги обича, глага ги на гърнето да пишкат, да акат, много е сладка. Забалява се сама. Обича много да си тананика разни мелодии, да танцува:) много сладко танцува, показва движенията към песничките, думичките. Застава пред плакатите или книжките с различни картинки и започва да се пита и отговаря. Обича много и с животни да си играе, да ги движи ,да ги среща, да се целуват:) Обича и разни дървени пъзели, книжки, колички също харесва. С Еди са страшно забавни двамата, тя ходи да го гони с една кърпа да го завива, гонят се понякога из къщи.

Махнахме окончателно памперса. Казва си като й се пишка или ака, много се забавлява сама да си кляка като сме на вън, после си ръкопляска:) Ръкопляска и на мен:) Случва се да се напишка, но това става, когато е много анажирана в дадена дейност:) Слагам й памперс-гащи вечер, но до сега не се е случвало да е мокър. При следобедния сън също й слагам за сега памперс гащи.

Отностно бременността - вече съм 4ти месец, усещам много ясно движенията не бебчето габи и Пепито също ги усещат и е много вълнуващо. Габито си слага ушето на корема ми да чуе бебчето и е страшно настоятелна вече в молитвите винаги да го споменаваме:)

Да ви се похваля, че завърших успехно втория семестър на магистратурата, взех си всички изпити отлично. Страшно съм доволна от следването си, много са ми полезни темите, които разискваме и в професионален и в личен план.
Това е за сега от мен, по-късно ще влезна да прегледам темите и да кача някоя и друга снимка на Габито.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 10:40 от Анастасия_Morskafeia

Общи условия

Активация на акаунт