My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 885
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Много оспамихме темата, но според мен винаги има нужда от оплакване, без значение дали виждаме конкретна мигновена промяна. Просто за да се случи нещо в България са нужни количествени натрупвания, т.е. да се оплачат н-брой хора, а не просто да има един недоволен. Така че колкото повече от нас си изказват недоволството от нещо случващо се и търсят по-качествени услуги, толкова по-голяма е вероятността да се случи нещо положително по-скоро. А пък ако от тойса се напънат да им направят забележка на Интерлогистика, че им намаляват така купувачите в България и ще имат загуби, ако не се изпълнява качествено доставката, определено си мисля, че ще има промяна....ако ще и за 3 дни да е, че то по нашите географски ширини всяко чудо е за толкова май.

# 346
  • На дивана, под юргана
Шефовете им са същата работа просто. Абе цялата им фирма за нищо не става, изобщо не желая да ги ползвам повече и тъкмо съм спретнала един хубав мейл на тойса да видим какво отношение ще вземат, ако не дЕдо ми си е в Германия в момента ще го накарам да им звънне да им обесни точно какво искам да кажа.

Е*аси куриерите !!!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

За съжаление не мисля, че ще промениш нещо... Твърде хубаво би било, но това е чисто български проблем - мърлящината... немските куриерски фирми не вярвам да постъпват така. А иначе - те си имат корпоративни споразумения, които сигурно са дългосрочни - поне година... най-много да пратят някой мейл на тукашните, които да го прехвърлят в кръглата папка...
Дано да успееш все пак!  Peace

Да, права си , но ме е яд че за едно миниатюрно пакетче ще ме разхождат по складовете си при положение че аз си БЯХ НА АДРЕСА!!!

Работи ги по бюрократичния начин - настоявай да говориш със шефа. Когато говориш с него - ако не ти разреши проблема, настоявай да говориш с неговия шеф... и така нагоре. Все някоя глава ще е по-бистра и ще разбере, че така не бива. Разтакаване и битка на нерви е, затова съм скептичен...

# 347
Гледам, че в общите им условия пише, че доставят "от врата до врата" остава да се уточните коя врата имат предвид. Разбери се първо с ръководството как е правилно, за да знаеш от какво да се оплачеш Peace.
Тукашните, например, доставят до вратата на сградата/къщата, а не до вратата на жилището (има разлика Wink) така пише и в условията (жената, която е на нашия район е много учтива и се качва до първия етаж, но по принцип не й е задължение).

# 348
  • Варна
На мен ми ги качват до вратата на апартамента, нито от Интерлогистика, нито от ДЧЛ (СпортсДирект) са ме карали да си ги вземам отвън.  Peace Явно куриерите, обслужващи вашия район са по-мързеливи. Confused

Но пък имахме случай, подобен на този на secret girl - купуваме си диван за хола (ъглов и доста голям) и си плащаме за доставка, като си мислим, че ще ни го качат до вкъщи. Да, ама не, докарват дивана и носачи в буса няма, само шофьора, която каза "ВзИмайте си го от буса!". Ние с мъжа ми, само двамата, защото изобщо не очаквахме, че ще ни трябва помощ, започваме да се пънем, но не можем да го свалим (много е масивен и тежък), предложихме му допълнително заплащане на шофьора, за да ни помогне (20 лв. за 1 етаж), той отказа, защото го болял кръста. ooooh! В нашия вход живеят основно бабички и просто нямаше към кого да се обърнем за помощ, та накрая се принудихме да молим минувачите Tired Излишно е да казвам, че фирмата, от която си купихме дивана, е в черния ни списък, независимо от качеството му. Crossing Arms

# 349
Гледам, че в общите им условия пише, че доставят "от врата до врата" остава да се уточните коя врата имат предвид. Разбери се първо с ръководството как е правилно, за да знаеш от какво да се оплачеш Peace.
Тукашните, например, доставят до вратата на сградата/къщата, а не до вратата на жилището (има разлика Wink) така пише и в условията (жената, която е на нашия район е много учтива и се качва до първия етаж, но по принцип не й е задължение).

Същото щях да пиша и аз  Peace
Аз имах проблем с тукашния ни куриер, идваше или много късно вечерта (към 21 часа) и събудеше детето, или пък, коронен номер, не дойде изобщо, а чак на следващия ден  ooooh!  Оплаквах се първо в куриерската фирма, без успех. Обърнах се към МайТойс и те видяха кое кога е било доставено и видяха че с право се оплаквам, и взеха да се оплакват те на куриерската фирма. цТогава от там ми се обадиха, после и от майтойс за да питат дали проблема е решен, и сега да видите как идва по-рано и на същия ден  bowuu

# 350
  • София
Мами, моля ако  някой е поръчвал тези сандалки номер 26

http://www.mytoys.de/Winnie-the-Pooh-WINNIE-THE-POOH-Baby-Trekki … a01.06.12/1955646

да ми измери стелката им.
Благодаря предварително.

и аз моля за същите сандалки ама 22 номер и ако някой е взимал от тези Пуми http://www.mytoys.de/PUMA-PUMA-Kindersportschuhe-917-Factory/Bab … a02.16.04/1824532 пак номер 22 да ми измери стелката,дори и да са друг модел Пума само номера да е същия

За сандалките с мечо пух, имаме сините. На номер 23 стелката е 15 см.

# 351
  • Пловдив
При всички положения това е частна фирма и аз съм убедена че на шефа й не му е все едно дали ще има или няма да има договор с май тойс или друг сайт.Просто работниците са некоректни.Затова ако се оплакваме не може да няма резултат,само трябва да си търсим правата

# 352
  • София
Да се включа и аз...Десита, мила, разбирам те напълно и аз беснеех така по едно време, но за щастие се промениха нещата, куриерите обслужващи района също...Сега нямам грижи, получавала съм на куп 2 кашона по 30кг + 4 по малки единични неща /колелета, легла.../...всичко това набутва сам куриера в асансьора и едва се събрал и той горкия вътре с тях...Следващ път - няма място за него и се качва 5 етажа сам и си извиква пълния асансьор, че не се събрал вътре  Joy
Та напоследък не мога да се оплача, поръчките са ми все обемисти и тежки и винаги ми ги качват, дори по 2-ма са идвали, като няма шанс за сам човек, но не са ме карали да слизам и не са ме оставяли пред входа с кашоните, което ми се е случвало преди половин година примерно....

Но! Напълно те подкрепям, разбирам те и съм на мнение, че трябва да се оплачеш навсякъде, където се сетиш - Интерлогистика на високо ниво, както и на майтойс, на мнение съм че може и да има ефект....сега може да е само твоето оплакване, но другия месец може и други да са в твоето положение и те да пишат...след 2-3 сигнала мисля че ще има ефект  Peace

Майтойс са доста голям клиент според мен за тях, а ние вече сме сериозен клиент за майтойс, та си мисля че никой от тях няма да иска да си загуби клиентите  Peace

Довечера, най късно утре мисля да си пусна една поръчка, ако някой има набелязани неща и има желание да се включи да ми пише ЛС  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 16:47 от jijibiji

# 353
  • София
 Аз пък не мога да се оплача от куриерите. Когато долу е отворена входната врата ми ги качват направо горе пред вратата, а когато е затворено и сляза да им отворя ми качват кашоните до асансьора и горе трябва само да си го изтегля. Веднъж даже се качи с мен до горе момчето, защото кашона беше тежък. Сега с последната поръчка на два пъти им звънях, че няма да съм си вкъщи през целия ден и също се съобразяваха - идваха в предварително уговореното време и ми звъняха да питат дали съм на адреса. Явно във Варненския офис нещо се правят на важни

Миналата седмица случайно открихме, че като се друскаш на седалката на ето това Пуки и издава звук - детето много и се кефи  Laughing

Извинявам се за ОФФ-а, но имам въпрос относно играта Животинска пирамида и моля, който я има да помага ако може Когато се падне крокодил на зара, но вече има долепено животно и до опашката, и до муцуната му какво се прави, слага се до края на другото животно или  newsm78 ?

# 354
  Извинявам се за ОФФ-а, но имам въпрос относно играта Животинска пирамида и моля, който я има да помага ако може Когато се падне крокодил на зара, но вече има долепено животно и до опашката, и до муцуната му какво се прави, слага се до края на другото животно или  newsm78 ?

Da  Peace

# 355
Момичета има ли нещо подобно в Майтойса
http://family-bg.com/prX_3863.htm
надуваем басейн с топки newsm78

# 356
Благодаря Rouzi. Явно 26 номер ще ни свършат работа

.
Мами, моля ако  някой е поръчвал тези сандалки номер 26

http://www.mytoys.de/Winnie-the-Pooh-WINNIE-THE-POOH-Baby-Trekki … a01.06.12/1955646

да ми измери стелката им.
Благодаря предварително.

и аз моля за същите сандалки ама 22 номер и ако някой е взимал от тези Пуми http://www.mytoys.de/PUMA-PUMA-Kindersportschuhe-917-Factory/Bab … a02.16.04/1824532 пак номер 22 да ми измери стелката,дори и да са друг модел Пума само номера да е същия

За сандалките с мечо пух, имаме сините. На номер 23 стелката е 15 см.

# 357
  • Sofia
Aз пък пак за родителския контрол да си кажа (понеже "Интерлогистика" са ми носили всичко до горе винаги, та не мога да се оплача) , има тук по Соофия разни неугледни триколки по 50 лв. примерно, които като въртиш пръта наляво/надясно и те завиват съответно, обаче на вид изобщо не ми харесват ... Надявах се, че и това ще има такава функция, но уви ще си завивам на задни гуми ...  Rolling Eyes

Shantal Това е с родителски контрол. Можеш да завиваш вместо детето.  http://www.mytoys.de/Hudora-Fahrrad-10-Zoll-grau-orange/Fahrr%C3 … a02.07.04/1745411

Това пък колело и то не ми е спиматично особено .... абе, няма угодя 'начи.

# 358
  • sofia
Здравейте,днес се регистрирах в сайта и ще поръчвам за първи път Embarassed,искам да знам номерата на дрешките,банските дали си отговарят,някъде оразмеряване да има,извинете ме и се присъединявам към вас Hug  bouquet

# 359
  • София
Здравейте,днес се регистрирах в сайта и ще поръчвам за първи път Embarassed,искам да знам номерата на дрешките,банските дали си отговарят,някъде оразмеряване да има,извинете ме и се присъединявам към вас Hug  bouquet

хаха, оразмеряване няма тука, зависи от конкретната макра, питай конкретно и добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт