Юлски бебета-Тема 31

• 22 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Гледах ББФамили-е**ти ужаса  ooooh!.Как можаха тези мои съграждани да се скарат така и да си разменят такива "любезности" пред детето  #Crazy-умът ми не го побира Rolling Eyes.То бива простащина,ама като тяхната-няма  ooooh!

# 106
Чочи и аз се възмущавам още...
-Къде отиде тати?
-На майната си..
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мила, радвам се, че сте по-добре и сме те развеселили   bouquet

Лени,   Hug Права си за облака.. Днес с брат ми коментирахме, че тия дни, ако вали по дъжда ще си проличи прахоляка.. Чак пък затворени няма да седим  Laughing
София има зъб, сега Рали да влезе да каже, че и Ния има след вчерашната криза и сме чук  bowuu

Преслава не знам в зъбешка криза ли е, превъзбужда ли се през деня.. Днеска спа сто пъти, а когато беше будна само се хилеше я с кучето, я с кака си... И сега изплаква от време на време.. Ама то това будене с рев е почти седмица вече.
Джил, ти ли каза, че се взимате да се кърмите и си забравила да върнеш Инето? Аз съм така вече 2 седмици.. Егати мързеливата майка си има Преслава.. Слави ми вика "Ти си хъркаш, тя си цока"  Joy Ми който е гладен да яде.. да не съм длъжна да правя компания на всеки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 107
  • USA
Здравейте, момичета!
Миме-то, честито ви първо зъбче!

Джижито, Стелла е повече от прекрасна!

Инкс, като правя секс все още ме е страх да не ме заболи Sad.
За слагам си червило мисля, че Сиси е компетентна, дано се включи.

ББ не знам как го гледате. Аз покрай вас изгледах една-две серии и най-забавни са ми Давид и Елеонора. Но като цяло е пълна простотия, жалко да децата. Иначе повечето жени в къщата са доста симпатични за разлика от мъжете.

При нас новото е, че Стейси спря да се буди нощно време. Малко се притеснявам за кърмата си, но гледам да се цедя вечер преди лягане.

# 108
Бубе няма зъб, има криза.... голяяяяяма. Опипах и венците. Мисля, че изкарват поне 3-4 наведнъж. Два ги усещам. Почти са пробили.

Миме честит ви зъб. Все безпроблемно да ви излизат.

Цял ден нямаме вода. Всички от Софийска вода отнесоха дълги и продължителни.... Направо ми развалиха деня.

Мила добре, че се появи. Да дооздравявате бързо.

Започнала съм да правя списък с неща, които трябва да вземем в Гърция, че при последното пътуване бях изпозабравила сума ти неща на Ния. Старост нерадост.

Лека ви нощ. Отивам да се трупирам, че днес маймунката ми изпи мозъка и ме цепи яко главата.

# 109
Благодаря още веднъж на всички за милите думи Hug....и аз много си я харесвам дъщерята и фотосесията Mr. Green

Миме, е хайде честито ви зъбче!!! Party Нас не ни снима Калина, защото точно в този момент имаше платена сесия. Фотографираха ни други пет фотографки. Извадихме късмет, че точно в тези часове нямаше други желаещи и си ни снимаха на воля, надпреварваха се коя от коя повече да щрака Party и да дават идеи за декори Peace Така отвисяхме там два часа и половина, да не кажа три. Не са ми дали лимит за обработени снимки - всяка ми праща колкото и които реши. Имам още за получаване.
Мила, радвам се, че се появи  Hug Hug

# 110
  • София
Простащина и селяния  Mr. Green Ама тая май не е такова цвете за мирисане, на каквото се прави  newsm78 Нещо накрая нали си говориха, и той каза - Само мене си обичала, айде да не си отварям устата. Нооооо  smile3508 Има нови лафове  Laughing  За третата световна война, за дупченето и други  Joy
Мила, представям си какво ти е да удържите само на инхалации и капки.  Peace
Бубу, аз така си спя от самото начало  Peace , затова не ми е проблем нощното ставане вече толкова месеци, въпреки, че София се буди веднъж на 5 нощи. Даже май предпочитам да става през нощта, че така ще яде повече мляко.
Рал, и аз съм по списъците  Laughing По точно и двамата сядаме и пишем, на бутилка вино  hahaha, поне 10 дни преди всяко ни заминаване нанякъде. После само отмятаме какво сме сложили в багажа.
Фрида, ти при всички положения си плащаш транспорта от Лондон до София. Просто под 100 лири ти е 8%, а над, ти е 7%. Ако сама си поръчаш и те само ти докарат нещата от техния адрес до тук, няма да ти взимат тези 8%. Но щом те ти направят самата поръчка, с тяхна кредитна карта, това са лихви, време и труд от тяхна страна. 8% не са нищо, според мен. Peace

# 111
Здравейте,мами ! Ние сега се прибираме.

Сутринта като се отчетох оставихме децата на свеки и забегнахме. Ходихме до Черноморец,Созопол,Китен,Царево и стигнахме чак до Малко Търново.Навсякъде разходки и кафенца  Laughing Времето беше страхотно- поизлегнахме се малко на една хубава полянка,чак ми се доспа от слънцето.Вечерта се прибрахме и на заведение със свеки да черпи.  Party

Честити зъбчета - ние разбира се още нямаме.  Mr. Green

Изтървах ББ но предполагам утре в нета ще го има и ще го гледам- следя си ги аз  Mr. Green

Лека нощ от мен,че Катето ме вика да спинкаме. Laughing

# 112
  • София
Мимето честито ви първо зъбче. Ние сме на третия брой. Laughing
Спанак и аз сега купих уж био от Хит и утре ще го мисля какво ще го правя сигурно ще го сваря на пара с ориз и морковче, малко лучец и рапично олио, ако се бях сетила да взема и домати щях и доматче да му сложа , ама невзех.
Маймун ние май сме се размеминили, преди ние не се будехме през ноща и все те четях, че Стейси се буди, сега вие почнахте да спите а ние да се будим. Rolling Eyes
За секса какво да ви кажа. Усещането е същото след раждането (ама аз съм и със секцио де-има значение), но честотата не, някак и аз съм вече много трудна със започването, някак приемника ми не е на тази честота. Но пък ако ви кажа днес какво правихме като оставихме беболинка при баба й и къде го правихме (направо сме за арест, че мястото си беше почти публично  Embarassed) ама няма да се впускам в подробности, по-късно като сложите дацата да спят може Laughing, че сега няма откъде да взема червена точка.  Joy
Биг Брадара го пропуснах, ама ние цяла България (наред с нас  Grinning) сме си един голям ББ, та едва ли са показали нещо невиждано и нечувано. Grinning

# 113
Прашинка аз като един виден воайор да си кажа, че децата спят... и...
заповядай..

Ние те слушаме  Mr. Green

# 114
Прашец, аз казах лека нощ ама ще изчакам да се изповядаш  Mr. Green.....чак си взех и торта да похапна  Mr. Green

# 115
Прашец, аз казах лека нощ ама ще изчакам да се изповядаш  Mr. Green.....чак си взех и торта да похапна  Mr. Green

Хахахххахахаааааа, как си знаех като те видях, че още четеш... Викам си "Диди ще чака историята.. убедена съм!"

Еййй, не съм само аз мръсницата Blush

Диди,   знам, че не си от тънкообидните, но все пак!   Hug

# 116
Нареждам се и аз на първия ред Popcorn

# 117
  • Варна
мен пък ми е много смешно как някои "софианци" говорят за себе си в мн.число  Laughing - моем ли ти теглим една майна..... явно не ходят сами хората  Joy

А, моля, моля, да се уточним - това не са софиянци, а шопи.

Куку, точно затова го сложих в кавички Wink защото много хора се представят за Софианци, Варненци и какви ли не, пък то....  Mr. Green

# 118
  • София
Хахахаха как само ме разсмяхте. Ами ще си кажа аз всичко, ама бях на втори рунд, че таткото одеве се държа като тинейджър беше по-бърз и от тези в ББ  Laughing  Та прибираме се ние от вилата (тръгнали сме да вземем беболинка от баба й) и по пътя си говорим как един път като млади гаджета кривнахме от "правия път" и заорахме в една нива и тъкмо се бяхме сглобили и хоп едни силни светлини пред нас ни осветяват, викам си: "съвсем достойно за царевична нива в която сме, дойдоха извънземните", нищо на подобно една полицейска кола с двама полицаи се приближава бързо към нас с насочени към колата прожектори, аз имах само остатъци от блуза по себе си с която неуспешно се опитвах да си прикрия слабините, а те съвсем безкомпромисно настояват да слезем от колата, аз разбира се съвсем категорично отказвам, почти се стигна до арест, но не им се дадох, отказах да слеза по гол з....к и това си е. Таткото набързо си надяна панталона и слезе да се оправя с тях, а аз не помръднах от мястото си дори не понечих да се обличам докато не си тръгнаха. Те казали, че имали сигнал за крадена кола. Дрън, дрън, просто бяха решили да се позабавляват с нас. И така докато си спомняхме за този случай и се смеехме преди да се усетя какво става се бяхме озовали пак в някаква нива и на шега на майтап повторихме упражнението (а детето ни чака да го вземем, о срам  Embarassed). Е този път поне не дойдоха полицаите де, та такива ти ми работи правихме ние. И Бубичка мерси за червената точка определено си имаше нужда от нея.  Embarassed

# 119
Добро утро!

cveten prashecJoy

А пък на Даниела й изби 2-ро зъбче и тя сега е с ОГРОМНИ сополи  ooooh! Sad

Общи условия

Активация на акаунт