Юлски бебета-Тема 31

• 22 601
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Чочи, би ли ми казала кои бяха първите три места от анкетата за слънцезащитните, че забравих да погледна Praynig
По памет-мисля,че бяха МУСТЕЛА,А-дерма и Клоран,но не съм 100 пр. сигурна

# 136
Хехе, Цветен - имаме и ние подобен случай. Само, че не на поле, а в складова зона. И полицията не търсеше крадец, а ни "предупреждаваше" да се пазим от такива. И освен това услугата им ни струваше 20 лв. по тънката тарифа. За омъжените дами било повече... Crazy Mr. Green

За хапченцата - пила съм, без особени последствия. Но пък приятелка ми е споделяла за тежък цикъл веднага след това. Това обаче преди повече от 5 години, може би сегашните са по-добри.

Снощи оставих Калина за два часа, за да отида на бар по случай раждането на едно приятелско бебче и тя опищя баба си, та се наложи да се прибираме скорострелно. Мрън...

# 137
Буби, линията с автобус и то през нощта Карнобат-София е още по-удобна и по-дълга.А и то скука 6ч ,та какво да правим  Mr. Green Придвидливо бяхме най-отзад

Пращец,сега ще те тресе моята треска с едната разлика ,че ние не ползвахме презерватив  Mr. Green Казват,че хапчетата са добри ама де да знам  newsm78

Мерси,сега ще си го дръпна и довечера с мъжо да се смеем  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 10:19 от Мама Диди

# 138
OOOOOOOOoo снощи съм изпуснала. Цветен тичкай в аптеката мила... Аз съм пила такива (ама не тези новите). Нямах проблем никакъв.  Peace Но по-добре да ти се разбъркат малко хормоните, отколкото ненавременна изненада. Много е рано след секциото.

Гледам пак за секс си говорите... Пролетта си казва думата.  Joy

Бубе количката я купихме от тук, че нали помниш какви изненади врътнах на цялото кралско войнство. Но от Пег перегото съм много доволна. Конкретно от Уното де. Много лека и маневрена, с почти на 100% легнало положение. Зимата и първите месеци не ми беше нужен кош за новородено. Единствено е доста обемна като се сгъне, ама то няма пълно щастие.

# 139
Прашец, хапчетата не могат да те 'разстроят' за дълго време. При мен се е получавало леко зацапване за 2-3 дни след приема, това много отдавна, т.е. приемаме, че сега хапчетата са по-добри. Peace Имаха някакво  ограничение да не се вземат повече от 1 път в месеца примерно, по спомени говоря. Но са си свършвали работата, де. Спестявала съм си тревоги по очакване на цветната леля определено.

# 140
Ей, дживджиганчета, Joy какви ги вършите пак тук Laughing Бубичка, щом се иска удобно и дълго - линията София-Варна с влак, май е 10часа, има и спални вагони Laughing

# 141
Джиджи, в спалното никой няма де те види - не е интересно така  Laughing

# 142
Паааак сте раздвижили темата не ви е срам  Laughing И ние сме имали приключения в едни слънчогледи някъде около Пловдив, които колкото и да ги търсихме после в следващи години не успяхме да ги намерим  Crossing Arms. А полицаите, точно гаргара си правят.
Май сте прави за облака, а майка ми ме наплаши вчера да не излизам и да не проветрявам обстойно. Аз пък толкова ми беше кофти на главата нещо, че излезнах, не можах да стоя в къщи.
Миме честит ви зъб  Peace Домакинката от детската кухня като чу, че нямаме зъби вика давай повече сирене. Е то нали си има лимит някакъв... Освен това забравих да ви кажа, много настояваше да дам прясно мляко, че техните десерти били с такова. Викам ами просто няма да ги давам преди годинка. Аааа не - трябвало, тя настоявала  Shocked.

# 143
  • София
Ей, дживджиганчета, Joy какви ги вършите пак тук Laughing [
поне не ни викаш "бишки" hahaha. Има и още една дума (подходяща за нас) "маторица", което значи свиня-майка hahaha Joy

# 144
Ауууу,и през деня за секс си говорите  ooooh! Wink
Цветен,аз съм пила "Ескапеле"-имат ефект,но са къпички.В аптеките се продава само 1 хапче за около 30 лв.
Бубичка,може и с влака София-Бургас  Peace

# 145
Ооо, че вие всички линии ми изброихте. То тогава така се налагаше, щото аз живеех в София, той в Стара Загора иииии.. те така  Mr. Green

Много ми хареса пустата Ариа, ама нямала пълно легнало, а полу..
Медулка, и аз искам пълно легнало.. Тя Преслава и права може да спи /ако можеше да си стъпва на краката деее  smile3511 /, ама хич не искам да се гъне и да си криви гърба и всичко...
Май резервния Хаук на Рали е най-удачния вариант... Ама, Рали, нали има място за дупенце... да не е пак с някаква плитка седалка.. 10сантиметра, че вече ще се гръмна и ще си карам с "танка" на снаха ми Joy

Доправи ми се сееееексссс  smile3514 Да млъквате, чеееее ... няма на кой да посегна в момента  Whistling

# 146
поне не ни викаш "бишки" hahaha. Има и още една дума (подходяща за нас) "маторица", което значи свиня-майка hahaha Joy
[/quote]

Маторици!!! hahahaJoy Joy

Какво е бишки? Laughing

# 147
  • София

Маторици!!! hahahaJoy Joy

Какво е бишки? Laughing
[/quote]
обикновени прасета Joy hahaha

# 148
Бубе за да мирясаш довечера ще накарам майка ми да измери седалката (количката е при тях, че при нас вече няма въздух за дишане от детски джунджурии).

Не съм заглеждала Арията, ама и Уното официално по спецификация няма напълно легнало. Но честно казано най-долното положение е съвсем леко надигнато все едно е за дете дето има рефлукс. Даже смятам, че на Ния и е по-удобно така да спи. По добре отиди и виж наяве за колко легнало става на въпрос.

# 149
  • варненка от София
Ндаааа, а бехме млади. Връщате ме в младостта ми, когато работех като екскурзовод в Приморско, та имах си аз тогава една аферка, основно го карахме на кърско сексче, където ни хванеше нуждата  Blush, на пристанището, в гората, на улицата, в страта Митрополия в Несебър, да ме прощава Господ... Пусто, Ного нужди ни хващаха тогава, ама то забраненият плод бил сладък  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Тъй, да се върна на бебешка тема, и да честитя озъбването на Софийка.

И да взема да ви се оплача, как Неви, вчера сама се захрани с пастет, който обаче беше за хвърляне, но тя го докопала и мазала, яла, мазала, яла. Вечерта хапна порядъчно хлебец и после рева и се гърчи от коремче... Зъбите са я подпукали пак, но без реален резултат, ще ви се хваля с първо зъбче към годинката, зная си аз.
Ей такива ми ти работи около нас...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт