Юлски бебета-Тема 31

• 22 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ААА ЮБ, всичко съм си казала - днес таткото я извежда и бях по-свободна да попиша, пък и засях едни броколи, дето растат за 2 дни, та нямам работа сега във фермата-само трябва да мина да нахраня кучето, да не вземе за избяга горкото hahaha
Намерих иначе за алергените - ще го пейстна тук, че може и някой друг да се интересува
Най-слабо алергизиращи храни:

- ябълки
- кайсии
- аспержи
- авокадо
- ечемик
- цвекло   
- броколи   
- моркови   
- карфиол
- пилешко месо
- червени боровинки   
- фурми   
- грозде
- мед
- агнешко месо
- маруля   
- манго
- овес
- папая
- праскови
- круши
- стафиди
- ориз
- ръж
- шафраново масло
- сьомга
- тиква
- слънчогледово масло
- сладки картофи
- пуешко месо
- телешко месо

Най-силно алергизиращи храни

- дребни безкостилкови плодове
- елда
- шоколад
- канела
- цитрусови плодове
- кокосов орех
- царевица
- млечни продукти
- яйчен белтък
- синап/горчица
- ядки
- грах
- фъстъчено масло
- свинско месо
- ракообразни
- соя
- захар
- домати
- пшеница
- мая

# 241
Евита, явно не са я гледали за мантуто 7-мия месец и сега се е сетила, но каза че се прави от 7-мия до 10-тия
Да попитам някой давал ли е пюре от кайсия? Дали се води силен алерген newsm78

Нели, аз давам и кайсия, и праскова на Хип от около три месеца вече. Все си мисля, че за пюретата са елиминирали алергичния компонент. На Марти това са му любимите плодови пюрета. Аз скоро ще дам и една каша, в която има ягода. Медът да е слабо алергизиращ? Странно....

Бубичка, тези покривала са шалтета (още дамаски ги наричаме тук  Grinning) за леглата в детската стая.

Драга,  въпросното лице, с което спорих не е от форума. Стискам палци, да се оправя бързо Анди! Simple Smile

# 242
  • Варна
Честно да ви кажа не съм чела последните две страници- днес всички ли сме у дома? Не мога да навксам........... влизам и пак две нови страници смилете сеееееее  Hug

# 243
Аз явно адекватно до форума няма да стигна... ама какво да се прави

И аз се отчетох в анкетата, а що се отнася до секс на странни места - ние се отчетохме на Крушунските водопади.

Ще извинявате, че нямам време и да чета, ами само питам, ама

Мами, които давате Дентокинд - по колко давате?

# 244
  • Варна
Дентокинд- 3 х1 то си пише максимум 6 за 24 часа и поне по час между приемите

# 245
Мами дано не ставам досадна, но искам да видите още малко хубавки снимки  Embarassed
http://picasaweb.google.bg/kalina.assenova/RyDLYE#5461840275511951042
 от 25 на татък са новите  Hug

# 246
  • Кърджали
Прибрахме се по - рано от разходката, че дъжда ме вбеси с неговото "тука има тука нема"... ту прокапва ту спира...
Паркирах Кати да спи, очаквам и вече да се събуди, че тя повече от половин час рядко спи. Зъбчето почти е избило гледам... Днес ръката и не излиза от устата и се чуди за какво да мрънка.
Сиси, благодаря за отговора...Принципно като сме си в къщи, наблягам ана кърмата, но навън някак си ми е адски неудобно да я кърмя.Трябваше да си взема поне една дрешка подходяща за кърмене. Ама днес като ми ревна без причина, добрече си бяхме близо до блока и в колата я накърмих.Блесна и погледа след това....

За анкетата се отчетох. За секса на нестандартни места, няма по - различни от изброените - колата някъде извън града...
Юлско бебе, бързо бързо да се оправя Анди..
И друго имаше да пиша, ама изхвръкна от акъла...

# 247
Мамчета, да ви питам, оня ден се замислих какво ще правя ако не вземат Анди в ясла, чудех се как, кога да се връщам на работа, защото си правя сметките, като стане на годинка и половина някъде да започваме да правим опити за второ бебе. Притеснявам се какво майчинство ще взимам newsm78. Замислих се, че и да се върна на работа, те си ме осигуряват на минималната, ако аз почна да внасям осигуровки ще разберат защо и няма да ме искат там. Ако си ходя и нищо не им кажа за плановете ми, после така или иначе ще съм с минималното майчинство и не виждам смисъл да се връщам изобщо. Та някой знае ли ако не се върна на работа, на минималното ли майчинство минавам и изобщо като изтече едната година колко ще взимам?

# 248
  • София
Леле,май скоро ще трябва да сменим името на темата. Wink hahaha А бе,девойки,вие деца за гледане нямате ли - рзписали сте се като за световно,не мога да смогна. Mr. Green На анкетата отговорих с презерватив,ама всъщност съм забравила какво е това да се пазиш,а май скоро ще забравя и какво беше секс. Crossing Arms

Нели,ние ще правим манту на девойката,защото няма белег от БЦЖ-то.Манту е проба, с която се проверява дали имаш имунитет към туберкулоза и ако е отрицателна, БЦЖ-то се повтаря.Прави се на вътрешната страна на ръката и става като мехурче. Peace Ама откъде ги вадиш тез думички?!? Shocked
Юлско бебе,майчинството през 2рата година е равно на минималната работна заплата. Peace
Фрида,описанието на мъжа ти съвпада с това на моя. WinkИ моя е рак. Mr. Green Познат ми е декора на снимките Party,скоро и ние ще се покажем.
Някой питаше за Фрош- има в Пикадили. Peace

Ще се опитам да публикувам и влизам в банята,че ей сега ще се събудят бръмбарите и мама ще си остане миризлива. Mr. Green

# 249
Тутманика е готов  Heart Eyes  Който ще го прави пече се отгоре и отдолу за 30мин.

# 250
Е не, Диди,страшна си! Признавам те! Hug

# 251
Тутманика е готов  Heart Eyes  Който ще го прави пече се отгоре и отдолу за 30мин.

ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

Напускам!

# 252
  • Canada
Здравейте момичета,
Честита месечинка на Константин на Тани80! Времето лети а?
Маймунче, това е страхотна новина! Най-после ще можеш да си отспиш за всичките месеци натрупано безсъние и умора... Peace
Мамо Диди, това дето мъжът ти те е забравил хич не ме учудва. Моя пари ще даде да ме остави някъде... Confused
Ееее Марулке, ти пък направо ме разби с лафа за "кърското сексче"... Joy hahaha И на мен подобни неща са ми се случвали в младините, ама доста отдавна. На стари години, нещо не си падам по екстремни преживявания във връзка със секса... Sick
А4, е за греда в тази връзка не бях чувала.... Blush
 По повод Биг брадър - изобщо не съм го гледала и въобще не мога да разбера как е възможно подобно предаване да бъде пуснато в национален ефир, в прайм тайма на телевизия?!?! Sick #Cussing out То бива-бива да сме клюкарски народ и да сме сиерджии, но това предаване мисля че минава всякакви граници... (лично мнение, не ангажирам никого)

# 253
Драга, като свършат 410-те дни платено майчинство ще вземаш минимална работна заплата до навъшване на 2 годинки на Андреа. Ако забременееш и излезеш в 45 дневния болничен преди раждане преди Андреа да е навършила две години за второто ще вземаш майчинство колкото за първото. Можеш да се върнеш на работа и без да им казваш да си намериш познат с фирма и от там да се осигуряваш на висока заплата.
А иначе аз не мисля да се връщам, защото като бях бременна ме преназначиха в друга дирекция, която е на другия край на София и само за път и дневни ще ми отива заплатата, а и не мога да си представя как ще го събуждам в 6 ч. за да го метна в яслата и да успея в 8.30 ч. да съм на работа, по-добре да си го гледам до две годинки, ще ни е много трудно, но живи и здрави, а ако е рекъл Господ и да забременея ще е още по-добре.

# 254
frida, останалите снимки също са страхотни! С риск да внеса смут, искам само да ти кажа, че в очичките твоята Калина ми прилича на вуйчо си  Wink Heart Eyes

Мамо Диди, невероятна си! Направо ми потекоха лигите ... Да паля ли частния самолет и да идвам, да опитам ... Joy кажи де, това ли ще е почерпката ни за утрешния ти празник? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт