Юлски бебета-Тема 31

• 22 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте мамчета,

ние пък сме с второ зъбче   Stuck Out Tongue Winking Eye

Ние ще си я караме със старата количка (още от каката)  Confused

Хайде, да спира вече това дъждовното, че ми писна да покривам количката с дъждобрана, който благодарение на палавите ръчички на Тони вече е скъсан.  Joy

# 376
Добро утро и от нас,

Слънчицето светна и ние се готвим за разходка. Да ви кажа само, че спанак скоро няма да готвя. От цялото количество излезе една плюнка, която не ще да се прекара през цедка, а е твърде малко, за да се хване на пасатора. Сега ще видя с какво ще го мешам, за да докарам малко по-голямо количество, евентуално взело, че се пасирало. ooooh! И на всичко отгоре нямам никаква гаранция, че Инето ще го яде в този вид.

И ние ще си ползваме сегашната количка - тежка, но много удоВна. Планирам още по-големи разходки и на някоя лятна ще й стопя лагерите за нула време.

Ей, много зъбки, много нещо са излезли тази нощ. Буби, дано и вашето излиза скоро, че да нямаш нощни купони. При нас няма изгледи.
Кейт, изпуснала съм какво го мъчи дечко. Алергия някаква ли?

И да се изфръцкам - закръглих още едно кило надолу. С това станаха 8. newsm44

# 377
Добро утро, Божидар ме събуди рано-рано, а сега спи блаженно разположен на средата на спалята.
Тан, много моля, тази година сатурновата дупка е моя, така че напусни  smile3513.
Бубичка, голяма измекярка се оказа тая, но не знае с кой се е захванала, ей сега се разписах в новата й обява  smile3508.

# 378
  • София
Добро утро мамита!
Джил защо не го сготвиш спанака аз така направих купих един плик спанак като го задуших останаха две лъжички, но го сготвих с оризче, малко морковче, лучец и няколко капки доматен сок, 2-3 к. рапично олио, накрая пасирах и Кати си го хапна с удоволствие. Другите продукти извън спанака ги приготвих отделно. Браво за килограмите.

# 379
Прашец, мерси за рецептата. Ще я пробвам следващия път обаче. Още не давам домат, пък и рапично олио не можах да намеря по магазините.
Сега мисля да го смеся с малко оризова каша и да видя дали нямам някое подходящо пюре от готовите, за да го разбъркам - може би ми морков с картоф ми се намира. Инето и без това не го яде чисто.

Освен това бързам да си изстрелям дупето на разходка - ти ще излизаш ли днес?

# 380
Тан, много моля, тази година сатурновата дупка е моя, така че напусни  smile3513.
rotfImao Е ти пък, оля се, до кога ще стоиш там, я бързо вън. Че нека има малко и за другите.Mr. Green

# 381
  • София
Джил мисля да излизаме, че временцето е много хубаво, ти да не си някъде около нас, нещо пак съм пропуснала. Но ние преди обяд не можем да се организираме, Кати още не е закусвала. Вие кога ще излизате и къде ходите ще ми е приятно да се видим?

# 382
Мама Диди-със закъснение,но ЧРД-ти имаш най-голямото щастие на земята в двоен формат-да са ти живи и здрави и ти да им се радваш и да ги пазиш!
Юлско-дано бързо се оправи Анди и никакви такива повече,че сватба я чака Wink
Фелисити-какво сирене ще му даваш?
Кейти-стискам палци и ние минахме през този ад!
Оля-радвам се,че ти е по-ведро!
Джилиян-браво за килото надолу!
И да се нарадвам и пред Вас-вчера цял ден по пътищата изкарахме с Ема-носих си я в работата, в Мол "Сердика", на гости-супер беше-много ми е гот,че поотрасна и вече можем да си скиторим!
И да питам-получихте ли си детските навреме-аз на 19ти винаги ги получавах,а сега вече е 21ри и нищо!

# 383
И да питам-получихте ли си детските навреме-аз на 19ти винаги ги получавах,а сега вече е 21ри и нищо!
Аз допреди няколко месеца си ги получавах винаги на 15-16-то число  Peace.Сега,обаче,все още няма нищо  Cry.Интересно защо почнаха да ги бавят тези пари  newsm78

# 384
Тан, много моля, тази година сатурновата дупка е моя, така че напусни  smile3513.
rotfImao Е ти пък, оля се, до кога ще стоиш там, я бързо вън. Че нека има малко и за другите.Mr. Green
Я, така добе съм си разположила пищните телеса, чя нЕма място за никой друг Crossing Arms

... го сготвих с оризче, малко морковче, лучец и няколко капки доматен сок, ...
Като каза "доматен сок" да ви разсмея с една изцепка на нашия татко, нали Божидар все още яде няколко неща и все се чудя в каква комбинация да ги сготвя, та говорим си ние с таткото, че все още не може да яде домат и той казва "Като не може домат, сложи в пюрето малко лютеница." Сигурно много странно съм го изгледала, защото продължи "Май голяма глупост казах?"

# 385
Хахахах, Росииии  Joy
Моя мъж една вечер уж да ми донесе "ножичката с капачето"... обърна го тоя апартамент сякаш не 60, а 300 квадрата обикаля.. И накрая каза, че няма нищо такова! Оставих аз Преслава, взех ножичката от чекмеджето... И той вика "Нокти се режат с нокторезачка.. с тая пластмасова ножица какво ще постигнеш?!"  Twisted Evil

# 386

sisko_75 - честито ново зъбче
Jillian - аз като правя спанак слагам 2-3 картофа и няколко листенца спанак, може и 1 лъжичка ориз(че ме е страх да не се запече от повече). Т.е. спанака е само за цвят, а не за количество

за сиренето - за първо дадох 1 кубче (1 на 1 см) след това двойно и на третия ден като кибритена кутийка. Правя попарка през ден, а вчера направих кус кус със сиренце без да го пасирам. Изяде си го детето, много ме зарадва

Бени е наддала 400 грама за 1 месец, пълзи много бързо, изправя се по маси и табуретки, пада от където и дойде, а с проходилката няма стигане. Като се засили и направо хвърчи. И да не ви разказвам как крещи Simple Smile Като сме навън с количката и я бутам, тя така крещи (не реве, не се сърди) само си вика .. какво ли си мислят околните Simple Smile

Искате ли утре среща в Борисовата ?

# 387
  • София
Аз утре не мога, но ако решите в петък с удоволствие!

# 388
Ем, да с моята мания за колички, разбира се, че ще е първото, за което ще помисля Laughing.
Сиси, лятото ни чакайте тогава за едно следобедно гости Laughing. Разтройството се оказа по моя вина, малко са й дошли крушите в повече Blush. Вчера при смяна на яденето веднага се оправиха нещата Laughing.
Буболече, нападай я девойката заслужава си.
Е, да пуснете линк към новата обява, като пусне девойката Laughing.
Фелисити, браво на зетя.
Джил, браво за килограмите, аз все се каня, ама няма за кога, трябва да почна новата диета, че пак се замотах.
За съжаление срещите ще ги пропуснем, да не лепнем на някой бацилче.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:27 от Julsko bebe

# 389
Хайде, и при нас слънцето изгря. Май ще поизлезнем, че в къщи вече не се седи.

Общи условия

Активация на акаунт