Юлски бебета-Тема 31

• 22 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 75

Мама Диди,да е живо и здраво свекито ти още дъъъълги години   bouquet!

# 76
Мами,проветрихте ли-какво ще правим с този облак-подмина ли ни,опасен ли е

# 77
  • Canada
Добро утро и от мен!
Линет, много интересн въпрос. И аз съм се чудила дали има промяна не само в качеството, но и в желанието.. newsm78 При мен определено преди първото раждане имах по-често мераци; по отношение качеството - не съм забелязала да има разлика като усещане и т.н. По време на бременностите - въобще не ми се правеше секс честно казано.

Ние излизаме след малко на разходка, че навън изглежда чудесно...
А4, какъв облак?

# 78
  bouquet

Добро утро!
С тия гадни дъждовни дни...аман!От 1 седмица е така и малкият е подивял.А аз съм силно депресирана.
Никой не ми отговори за обувките и още се чудя какво да правя.

# 79
  • Canada
А4, разбрах - за вулканичния облак. Ами той нали уж към 3 през нощта е трябвало да премине през страната. Но понеже не съм слушала новини, не съм много наясно - опасно ли е за хората и защо? newsm78

# 80
  • София
Добро утро мамита!
Чочии ти наистина ли си помисли, че сме се гушкали с таткото! Joy  Joy Joy
Мимето даже изобщо не ми хрумна такава възможност, ама много се посмях. Laughing
Иначе и тази нощ гледах същия филм с гушкането (уточнявам на Кати), само че по-дълъг от 2 до 4 ч.
Диди честит рожден ден на свекито.
Джиджито Стеличка  еневероятен бонбон.
За облака и мен ме интересува, последно беше стигнал до Румъния, от там вече трудно ще ни заобиколи и аз се чудех какви мерки да взимам в къщи ли да се затваряме, какмо ли. Карелия става въпрос за облака с вулканичен прах от изригналия в Исландия вулкан.
Редактирам се видях, че си разбрала за облака, не бях чула кога ще мине над Бългаария. Дали наистина е минал вече?  newsm78

# 81
Аз уж по СНН слушах,че не е опасно,но по форумите нали знаете какво се шири,а и с тази Чернобилска мания-все пак!Не ми се иска след месец-два някой да установи,че е било по-добре да не излизаме в този ден с бебетата-търсих становището на Световната Здравна Организация-там обаче казват,че ако падне на по ниско ниво/то ест ако има дъжд/може да навреди на астматици или хора с алергии

# 82
Добро утро Hug

Благодаря и от името на Стеличка Hug

Диди, да ти е живо и здраво свекито и по-честичко да ви създава условия за усамотени разходки с таткото Wink
Джил, мен ма разтопи това "мама" на Инето, а само мога да гадая ти как се чувстваш Party А за болежките и тазовите кости...абсолютно е възможно още да се наместват...нали девет месеца се разместват и девет месеца се наместват Laughing

Последното, което казаха снощи в новините за облака е, че ще премине над Северна България към 3ч.

# 83
Редактирам се видях, че си разбрала за облака, не бях чула кога ще мине над България. Дали наистина е минал вече?  newsm78[/color]

Нали се очаква черен дъжд.В пон или вторник май казаха!

# 84

Чочии ти наистина ли си помисли, че сме се гушкали с таткото! Joy  Joy Joy

Да  Embarassed!Нали се бяхме разлигавили нея вечер,а и ти като написа "Ние днес се гушкахме от 2 до 3" и аз си помислих,че..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 85
Добре че е темичката ни,да разбера за този облак.  Не гледам тв и не съм разбрала. Сега ще се разровя...днес през деня в 3 ли го очакваме? Вие ще излизате ли с бебетата. Аз в 1 имам среща, но сега се притесних.
За качеството на с***а - след като родих ми харесва много повече и се чудих дали не е малко странно. Но по точно си мисля, че може да не е толкова от раждането, ами от това че си стоя вкъщи, и не натрупвам стреса по време на работа. Дали е възможно?

# 86
Линет  Twisted Evil Пак ли ти  Laughing Оф аман ами аз ако не проветрявам тук ще стане отвратително, да не говорим, че спалнята вече я проветрих баш през нощта. Но пък ние не сме в северна България.
Относно секса - през бремеността направо изпитвах отвращение и болка, та не сме пробвали повече от 1-2 пъти, а преди и след бремеността мисля, че е еднакво.

# 87
  • Варна
линет , по-скоро е по-хубаво от емоционална гледна точка  Wink понеже си имате бебче и така нататъка  Heart Eyes
мен след второто ми иде да го хлопна с нещо тежко по главата, моя коч  Laughing изобщо нямам настроение за такива работи  Tired ама вероятно защото все претупваме нещата и аз не хващам много от цялата работа  Rolling Eyes ама кой ще те остави да се отпуснеш...малките секс-радари са нащрек Stop та така...чакаме момента с отбиването че да избягаме на секс-почивка някъде  Twisted Evil

а за странностите - имам в излишък  Joy имам мания за шумове - трябва да знам кой шум от къде идва  Crazy
знам текстовете на всички песни които имам,ако не мога да разбера какво пеят - търся текста в гугъл  Mr. Green
и аз имам фотографска памет, цифри помня много трудно и за кратко, помня с пълни подробности нещо което се е случило преди 20 години, но не помня къде си оставих ключовете преди 15 мин  Laughing общо взето имам избирателна пропускливост  Joy
не ми се смейте ама ... говоря си сама  hahaha когато никой не ме гледа и слуша  Blush

# 88
Тази вечер ББ ще е интересен-истината ще разкриват моите съграждани Стоян и Мара "Мис Свят"-красавицата..... Wink.Ще има шоу  Peace

# 89
  • София
Тази вечер ББ ще е интересен-истината ще разкриват моите съграждани Стоян и Мара "Мис Свят"-красавицата..... Wink.Ще има шоу  Peace
smile3521 smile3508
линет , по-скоро е по-хубаво от емоционална гледна точка  Wink понеже си имате бебче и така нататъка  Heart Eyes
мен след второто ми иде да го хлопна с нещо тежко по главата, моя коч  Laughing изобщо нямам настроение за такива работи  Tired ама вероятно защото все претупваме нещата и аз не хващам много от цялата работа  Rolling Eyes ама кой ще те остави да се отпуснеш...малките секс-радари са нащрек Stop та така...чакаме момента с отбиването че да избягаме на секс-почивка някъде  Twisted Evil

а за странностите - имам в излишък  Joy имам мания за шумове - трябва да знам кой шум от къде идва  Crazy
знам текстовете на всички песни които имам,ако не мога да разбера какво пеят - търся текста в гугъл  Mr. Green
и аз имам фотографска памет, цифри помня много трудно и за кратко, помня с пълни подробности нещо което се е случило преди 20 години, но не помня къде си оставих ключовете преди 15 мин  Laughing общо взето имам избирателна пропускливост  Joy
не ми се смейте ама ... говоря си сама  hahaha когато никой не ме гледа и слуша  Blush

Днес нещо ми е криво, че времето не е хубаво, но щом те прочетох ми се оправи настроението   love001
Джиджи, Стела е много хубава на снимките  Hug Нямам търпение и за нашите снимки, но нали само по 20-ина ще обработят? Или вие сте направили самостоятелна фотосесия? Или това са и необработени, че аз разлика не правя  newsm78?

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 13:24 от Mime-to

Общи условия

Активация на акаунт