Юлски бебета-Тема 31

• 22 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Е на нас ни е резервна, че основната е Пег Перего Уно, която заема половината багажник. На мен и Хаука ми се нрави, но е по-евтино изпълнение от Пег Перегото (също има легнало положение). А Хаука се събира или в нишата под задната седалка, или изправена до гумата.

# 61
А пък на мееееннн проблема ми е, че ... в седнало положение количката ми е плитка! Все едно като я изправя да седне и тя увисва на коланите... а не си седи на дупето.. Та взех една Кенгуру от снаха ми, от преди 5 години.. седи си детето в нея, ама на мама й окапват ръцете само докато я бута, пък по стълбите не ме питайте.. Та хем искам да си има легнало положение, хем в седнало да има място за дупенцето да си седне назад детето..
Хаука ги заглеждам от известно време из градинките...

Пък може и проблема да ми е, че ми се ще да си сменя количката просто Laughing
Ма, нееее тая я харесвам.. ама като седне.. нали ви обясних  ooooh! Иначе е лека, събира ни се в багажника /е не чак в нишите дето ти изброи, Рали, амаа все пак../
Говоря за Чиполино Раш Tired

# 62
След като видях в нашенския М&S един сет от 7 долни бодита за 45 лева, който аз съм купила онлайн за 7 паунда, тотално сложих игнор на БГ магазините. И това е цената в онлайн магазина на М&S, а в E-bay сигурно е още по-ниска.

За това говорим! Хммм прати ги тези сайтове плииз  Praynig, а иначе ако поръчвате нещо свирнете, то аз засега съм бая добре с дрехите, защото понаправих един пазар сега за Влади покрай рождения ми ден и той намаза, пък и една дружка ме зарежда със страхотни красоти.
Но за по-нататък да знам.

Лени.. извинете.. на пода в коридора си те представих свита да нунаш... Между банята и спалнята, на мене ми е коридора... ама не бих се опнала там, че духа из под входната врата  smile3533
Буби  Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Flutter Flutter Crazy Crazy Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green по-лошо сърЦЕ, на мен банята ми е ДО спалнята, до леглото имам 5-6 крачки, ако ме разбираш какво искам да ти кажа  Wink Wink Wink Joy hahaha bowuu

# 63
Цветен, котето е обикновено, но гледа филма "Юлски мами" тези дни.  hahaha Ленка, не мога да го забаломосам точно в деня на "отворените врати" тук, нищо че са ги отворили ситните букви  Joy, то да не е просто  Crazy

# 64
Да те разбирам, да те разбирам - колко пък да те разбирам.. Ако искаш да ми кажеш, че ми се прайш на Омрела мечка, да не се  барате по глупостите си ми ясна... щотооо, .. такова... не точно от опит ама... ясно  Joy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

Решавайте ми проблема с количката момииии  Joy Joy Joy

# 65
  • Canada
Според мен въобще не може да се прави сравнение между цените в БГ и Интернет магазините като Ла редут, Спортсдирект и т.н. Разликите са толкова фрапантни, че... ooooh!
Аз спрях да пазарувам след като миналата година си купих маратонки Пума от Мол-а във Варна за 200 лева. Малко след това (примерно седмица) колежката ми си поръчваше нещо през някакъв сайт от рода на Спортс директ (но американски) и ми ги показа същите за 40 долара... Shocked

# 66
  • USA
Здравейте Heart Eyes!
Много хубава анкета Grinning! Чочи, мерси   bouquet!

# 67
  • София
Чочии тези овации за гушкането ли са? Много благодаря, ама определено предпочитам тази нощ да не ги спечеля. Laughing
Джиджито благодаря, че попита понамаляха ми болежките, но не са напълно отшумяли, то и няма как с тези 13 кг. които ги разнасям по цял ден. Сега се опитвам да организирам един уикенд със СПА да се размажа от масажи и разни релакс процедури, планилам целия ден само от врата във врата да влизам в СПА комплекса, яко му дупе на таткото и здрав (пълен) джоб, че ще го поизтупам, но просто имам крещяща нужда от малко сглобяване, че съм напълно разглобена.  Mr. Green
Мила хайде оздравявайте вече. Hug
За цените в БГ вече много пъти съм писала колко съм възмутена.

# 68
  • София
Фрида, аз ти препоръчвам Марина транс. Плащаш им само 1,20 лири на килограм. А самата Марина ще ти докара нещата безплатно до вас. Важи за София безплатния транспорт, иначе за страната изпраща с новата услуга на Еконт-40% или по пощата. Иначе и с Габко съм доволна, но трябва вие да си взимате нещата от Хладилника. Гив транспорт е на една мацка от форума, но не съм ги ползвала. Емпреса не ти ги препоръчвам. Тези 2 фирми,през които съм поръчвала, са много отзивчиви, винаги са на скайпа или по имейл, а Емпреса нема никой по сума ти време.
Ето ги посредниците
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487198.0
И още за тях
http://www.pazaruvane.com/posrednici-anglia.html
Диди, то аз исках повече от себе си да го скрия  Laughing
Рал, и аз я чакам кафе машината с нетърпение. Ама още не съм я обявила, че ще му е за подарък за рождения ден. Ама ме е яд, че толкова искам червена, а да ме питаш защо поръчах черна  ooooh!. А си поръчвам непрекъснато и просто ще и кажа на Марина, че едикога си няма да ни има. Те и се оказаха познати с мъжото, нали по всички магазини в София го познават  Mr. Green
Драга, аз тъкмо продадох 2 колички, та викаш имам място за нови  Joy Дали правилно съм разбрала с моя английски  Party, че ако поръчаш 2 ще спестиш 10 лири? Иначе има само черна и шарена на пощенски марки в момента в наличност.
И сегашната ми лятна е от Англия, с едни коланчета за нивото на гръбчето, но като цяло съм доволна. Моята Хай Трек я продадох на една приятелка и от време на време си я виждам, много ми липсва  Rolling Eyes
Буби, не и се чуди на Чиполиното, ами я махай  Laughing Що толко да я мразя тая фирма  newsm78
Медула, на това котараче баща му дали е сурикат  Shocked
Цветен, Чочи да не е помислила, че сте се гушкали с половинката  Joy , че и аз се учудих защо ти пляска  Laughing
Който е на Системата го е видял, но другите не са  hahaha
http://debeleem.hit.bg/

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 00:06 от Mime-to

# 69
ПрашецPeace заслужаваш си сгобяването  Peace

# 70
  • При децата ми
Да се запиша, че предната тема тотално я изтървах, ама сега докато спи малката и тези пет стр, на един дъх ги изчетох! Crazy
Ние сме добре, да не чуе дявола, хапваме си, кърмя я все още, но вече има твъъърде малко. Да се похваля, че от вторник пълзи и се изправя и сега купона е пълен! Heart Eyes CrazyНяма спиране! То затова не мога и да чета нищо. Wink
Миме, и аз го прочетох, ама бая се кокорих! Simple Smile
Инкс, откъде го намери това! Голям смях се смях!
Мила, дано се включиш скоро с добри новини! Hug
Секс ли?  Sad Мъка, мъка!....
Хаѝде лека и спокоѝна нощ, че то станало почти един smile3524!

# 71
Ето ги и част от обещаните снимки на Стелла от благотворителната фотосесия.....още чакам някои от фотографките да ми пратят и останалите, но тъй като това е много абстрактно във времето Wink, вижте тези, а по натам и другите Peace
http://picasaweb.google.bg/virjiniapetrova1/STELLA?authkey=Gv1sRgCPy5j7mVy7Slcw#

# 72
Здравейте, голям смях с тези диалекти, котета и какво ли не. Много весело настроение има във форума тези дни, аз чета, смея се и не пиша Simple Smile
За диалектите - Аз винаги като се върна от Пловдив много "и-кам" отнема ми поне 1 седмица малко да пооправя произношението, но пък се изпускам много чесно. Не знам как да го оправя този диалект. Имало е дни в които се старая и се опитвам да се вслушвам във всяка дума и да ги изговарям правилно .. но е трудна задача.
За манджите - аз готвя на Бени общо взето един тип манджа - слагам каквито зеленчуци има, едно кубче телешко (пилешко) което съм си замразила и варя на пара. Чудя се как да правя десерти, вместо тези каши че ми омръзнаха .. но не съм седнала да прочета малко идеи във форума.
За анкетата и секса - На мен ми е интересно, кога най-много ви е харесвал секса - преди бременността, по време на бременността, или след раждането?

Миме - добре че ме светна за тези превозвачи, много удобно. Може да се възползвам. Няма ли такива от САЩ (но не тези които искат 30% върху поръчката). Искам нов лаптоп, но от САЩ е най-изгодно, стига да има кой да го донесе.. Искам и аз такава количка.. може ли да се включа с някой да вземем отстъпката?
Джиджи - страшно красива е Стеличка, най-много ми харесва тази
http://picasaweb.google.bg/virjiniapetrova1/STELLA?authkey=Gv1sR … 61225048068900002

# 73
Аз ли съм най-ранобудната  Mr. Green

Ние отиваме малко с мъжо на разходка по Чурноморието а малките ще ги гледа баба им с изричното условие да са само в къщи  Laughing

Линет, на мен ми харесва сега  повече секса - и то по-точно след първото раждане започна така.Аз ли се сбърках нещо,мъжо ли незнам  Mr. Green

Мила, и вие като нас често си боледувате- дано се оправят бързо дечицата  Hug

Джиджи,страхотна Стеличка  Hug

Днес моето свеки има рождед ден - пийте по едно кафенце за нейно здраве   Laughing

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 08:09 от Мама Диди

# 74
Добро утро и от мен,

Аз не съм най-раннобудната, но Калина се старае доста да ме направи. Wink

Диди, поздрави за свекито и приятна разходка.
Линет, при мен няма промяна в качеството на секса. Само дето ми се разредиха желанията по време на бременността.
Леле, Джиджи - Стеличка е прекрасна на снимките. А някои направо са произведение на изкуството и са толкова многоооо... bouquet Искам и аз ... Embarassed
Лени, разбрах какво имаш предвид под "блеснал поглед". Joy Нощните шкафчета явно са с по-висока гравитация.

Нещо ме наболяват тазовите кости. Дали са взели да се прибират или нещо друго ме мъчи. newsm78

Към постиженията за тази седмица искам да добавя, че Инето започна да се изправя сама от легнало до седнало положение - от гръб като се подпира настрани с едната ръчичка и от корем, като минава през шпагат. На мама балерината. Heart Eyes И преди малко ме застреля с едно "мама". Спим си ние най-кротко и по едно време усещам, че се размърдва (явно през нощта по някое време съм я взела за кърмене и съм заспала без да я върна в леглото Tired), взе да обикаля между нас с татко й, да го пипа по носа, абе забавления от всякъде. Обаче на човека му се спи и в един момент й обръща гръб. Тя пък пренасочва услията си към мен. Лази ми по главата, налита да ме целува с широко отворена уста и дрън... "мама". Еми, как да не се събуди човек.

Общи условия

Активация на акаунт