Юлски бебета-Тема 31

• 22 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
А Сиси на мен ли обясняваш. Сега съм се хвърлила в размисли. На село ще слагаме голяма шатра и голям басейн на Intex(поне 3 метра диаметър). В момента на мястото е морава и съм в размисъл каква настилка да сложа под басейна. Освен това търся в e-bay подходяща шатра.
 След което идва на дневен ред пясъчника за Ния и люлка и шезлонг за мама.

# 271
Вече не съм, но родителите ми и батко ми са още там в 102 бл, там ми е минало детството и там съм учила,   Wink Сега ходя всеки уикенд!

# 272
  • София
а ок, аз съм тук от скоро, ама съм в Др2 Peace

# 273
Цветен, това е прахосмукачка която се самозарежда, отива сама на зарядното като й свършат батериите. Новите са вече и за миене с мопче. Не е с дистанционно, това връткане е от самата програма по обикаляне на пространството.
Относно на Мама Диди случката - майка ми е била винаги точно обратното - вечно хората са били по-важни от мене, сакън да не ме помислят за невъзпитана, та да ви кажа не е и това най-добрият вариант. А пък никой не й е казал нищо за общата храна точно защото тя е ден и нощ във форума и не го прави от незнание, а така си е решила. Докато мисля предните случаи са били по-скоро от незнание...

# 274
  • София
Нели, то процента трябва да е върху цялата сума. Ама дали ще платиш 3 лв на килограм за транспорт и 8%, или 5 лв на килограм е едно и също. А ти не си даваш никакви данни, те поръчват с техни карти, затова и е този процент, за лихвите.  Peace

# 275
  • Canada
Сетих се и още нещо да напиша по повод речниците за правопис. Не ползвайте Уикипедия - там има неверни неща. Понеже съм малко вманиачена на тема български език, преди около година имах ужасно тежък спор и трябваше да доказвам, че множественото число на думата "лист" не е "листи", а "листА" или "листове". Та тогава ми излязоха с тезата, че щом в Уикипедия пишело "листИ", значи така било  Crazy Stop
Винаги съм се чудила как има хора, които не са наясно с правописа в българския език, а даже и спорят... newsm78 Евитке, майка ми е филолог и много ме е гонела докато бях ученичка за това да пиша правилно и т.н. Мисля и аз така да направя с децата, че много ме дразнят такива работи.
Имах колеги, които пишеха "шестотин" и въобще не им хрумваше че е грешно; или пък "възстанник"... Айде да видим сега кой ще се замисли и кой не... Naughty
Кукумявче, и аз много се радвам че твоят мъж се е освестил... Иначе лошо му се пише! #2gunfire

# 276
  • Canada

Утре откриват  Флората - няма как да не си купя цветенце   bouquet

И аз съм се вманиачила на тази тема и в събота си купих Гуцмания - много ме кефят. Сега остава и да оцелее повече от 1 седмица! Peace
А-а-а да ви се похваля какво измислих като подарък за нашето семейство по случай годишнината ни (която е след 5 месеца, но няма значение)... Реших да си купим аквариум - с всичките му салтанати, растения, лампички и т.н. Crazy Heart Eyes

# 277
  • София
Относно на Мама Диди случката - майка ми е била винаги точно обратното - вечно хората са били по-важни от мене, сакън да не ме помислят за невъзпитана, та да ви кажа не е и това най-добрият вариант. А пък никой не й е казал нищо за общата храна точно защото тя е ден и нощ във форума и не го прави от незнание, а така си е решила. Докато мисля предните случаи са били по-скоро от незнание...

Абсолютно си права - едно време на хората им се набиваше в канчетата, че трябва да се съобразяват с партията, обществото, ОФ-то, съседите, колегите, семейството и чак тогава - със себе си. Това е едната крайност, а другата, която масово я замести - принципът "моето винаги е право". И аз се ядосвам на нашите, че са такива и вечно се стараят да отсъдят справедливо, вместо винаги да защитават "своето". Но в случая не съм съгласна, защото са били на кафе, а не на детска площадка. Ние сме си родили деца, т.е. сме съгласни да си ги слушаме как реват и викат, но не всеки е длъжен. А иначе съм сигурна, че когато проимат свои деца, въпросните мутреси ще ги оставят да дивеят необезпокоявани и ще съскат, ако им направиш забележка.

# 278
Специално за Цветен прашец  smile3501 smile3501 smile3501 -малко позакъснели,но все пак овации  newsm53

# 279
  • София
Винаги съм се чудила как има хора, които не са наясно с правописа в българския език, а даже и спорят... newsm78 Евитке, майка ми е филолог и много ме е гонела докато бях ученичка за това да пиша правилно и т.н. Мисля и аз така да направя с децата, че много ме дразнят такива работи.
Имах колеги, които пишеха "шестотин" и въобще не им хрумваше че е грешно; или пък "възстанник"... Айде да видим сега кой ще се замисли и кой не... Naughty

Това с двойното "н" е масов препъникамък напоследък, никой май не знае или не се интересува какво е правилото и постоянно виждам: рожденни дни, особенно...сега не се сещам за други примери. Ама какво се чудя, след като колегите ми сума време пишеха "корегирам", понеже било производно на "корЕкция". Да не говорим кога се пише "Вие" и кога "вие" и как да отучим гъзолизците да пишат "Уважаеми Господин Министър"

# 280
  • София
Емили много тарикатска тази прахосмукачка.
Чочиии мерси за овациите, но сега ми доста напечено с тази дилема да пия ли този Ескапеле или не, та вече съм на път да съжаля за цялото изпълнение.

# 281
Куку , ама там на кафето си имаше и детски кът- така че ако мамите мутрески не искаха да слушат децата пак продължавам да твърдя- ами да си седят в къщи джанам  Mr. Green В никакъв случай няма да вържа детето за стола само и само някакви да могат да си говорят спокойно. Спокойни разговори в къщи - в къщи но не и на улицата. Peace Но съм далеко от мисълт,че моето е винаги право.

# 282

Чочиии мерси за овациите, но сега ми доста напечено с тази дилема да пия ли този Ескапеле или не, та вече съм на път да съжаля за цялото изпълнение.

Миии,ако искаш не го пий-после ще пишеш в Родени 2011-Януари  Joy /да не се обидиш сега  Praynig/

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 21:40 от Чочиии

# 283
  • София
Куку , ама там на кафето си имаше и детски кът- така че ако мамите мутрески не искаха да слушат децата пак продължавам да твърдя- ами да си седят в къщи джанам  Mr. Green В никакъв случай няма да вържа детето за стола само и само някакви да могат да си говорят спокойно. Спокойни разговори в къщи - в къщи но не и на улицата. Peace Но съм далеко от мисълт,че моето е винаги право.

Да де, всъщност мен това ме дразни, и както казах - сигурно ако беше тяхно дете, нямаше и пръста да си мръднат. Както и да е, предлагам да приключим темата, че много внимание й обърнахме. Знам, че аз я подхванах и затова спирам  smile3505
Вярно ли си ден и нощ във форума? Ааа, не, сутринта към 4 те нямаше...

Миии,ако искаш не го пий-после ще пишеш в Родени 2010-Ноември или Декември  Joy /да не се обидиш сега  Praynig/
И щеси кандидат за приза за най-бързо повторила...Ох, знам че не е за майтап, но ми се струва, че едва ли от 1 пиене ще настъпят такива сериозни последици, каквито беше писала. Но всъщност не знам колко време се пие и как...

# 284
Куку, темата изобщо не е от значение така че спираме. Hug Е денонощно не но 20 часа в денонощието  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт