"Мисия Лондон"

• 18 404
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Е, сега вече ме заинтригувахте да прочета и книгата.  Simple Smile
Сакън Grinning
Аз дори си я купих,но това едни 12.00 хвърлени на боклука.

# 152
Е, сега вече ме заинтригувахте да прочета и книгата.  Simple Smile
Сакън Grinning
Аз дори си я купих,но това едни 12.00 хвърлени на боклука.
Имам бол пари, ще ги дам за книгата. Joy Филмът ми хареса, интересно ми е да прочета книгата.  Grinning

# 153
Щом филмът ти е харесал, книгата вероятно ще ти хареса повече.

# 154
Щом филмът ти е харесал, книгата вероятно ще ти хареса повече.

Прочетох книгата и определено ми хареса повече.  Peace Докато филмът ме развесели, то книгата ме натъжи. Докато четях не можах да избягам от екранните образи и макар че има малко разминаване с външността на героите, мисля че режисьорът се е справил добре. Книгата те кара да се замислиш, докато във филма нещата са представени откъм веселата им страна.
И книгата, и филмът се нареждат сред моите любими.  Simple Smile

# 155
Съгласна съм - Алек Попов сякаш е окастрил нещата в сценария, за да се получи комедия като комедия, докато в книгата се усеща съвсем ясно и ирония, и самоирония. Именно второто доста читатели отказват да приемат, но способността да се надсмееш над себе си не е даденост. Мен ме дразниха рецензии, които наблягат само на това, възхваляват автоподигравката, а сякаш отказват да забележат, че той се подиграва и със "западняците". Laughing

# 156
Чудех се дали първо книгата или филма, но филмът надделя, защото го имах под ръка.
Хареса ми, даже много, не очаквах повече.
Препоръчайте, моля, някоя друга книга на Алек Попов, предпочитам комедийна.

# 157
Anna, "Черната кутия" е много хубава, има и комедиен елемент, но мисля, че него го има във всичките му работи. Е, не е чиста проба комедия, но то и "Мисията" не е. В "Спътник на радикалния мислител" също има забавни есета, но не всички. Лично за мен и разказите му на ужаса предизвикваха усмивка, но със сигурност няма да предизвикат у всеки.

# 158
ИрПуц, благодаря  Hug
Първа ще е Мисия Лондон, после ще взема Черната кутия или Мисията.

Общи условия

Активация на акаунт