Пролетна НОЕМВРИЙСКА раздумка

• 29 347
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Цеце, каква ти щръбла. Пак ще е неотразима. Децата ни са прекрасно красиви във всичките му варианти, беззъби, със счупени зъби и т. н.  Още по-сладка ще бъде Hug

# 451
Цеце  Hug Hug Hug

всичко ще е наред. Ще ти звънна непременно-аз имам същият инцидент по същото време! Ще ти кажат каквото трябва. Пий сега 2-3 ракийки и успокой топката-малкото зло е било! Екстра си е детото..откъде го измисли това щръбла....

# 452
  • София
Абе ясно ми е, че това е нещо, което се случва с много деца, може би драматизирах малко повече, но наистина изживях голям шок. Ще се оправим, то да сме живи и здрави и това да ни е проблемът. Благодаря ви!  Hug

Вярно, че като удари човек 2-3 малки, и по-леко гледа на нещата  Mr. Green Желая ви успешна седмица!

# 453
  • София
 Hug Hug Hug за Васето! Разбира се, че и щърба ще е хубава. Важното е да не и пречи, та сигурно ще изпили зъболекаря.
Цеце, как стана катастрофата? Аз съм малко любопитна Гана по отношение на лошите новини. Ама кой, как, къде...

# 454
Влизам само да ви гушна  Hug - пак нямам време за повече  Confused
Дани също е в отбора на варицелените човечета, но май кара леко поне засега - има няколко по вратлето и 2-3 по тялото и не е вдигал температура, нито го сърби. Ако не знаех за карантината в групата му, даже и нямаше да им обърна внимание сигурно. Те - всички без мен - днес са в Пловдив, днес ще го водят на лекар за потвърждение и после ще го карат на село, защото там бил изолатора за деца под карантина, каза дядо му  Mr. Green Предричам, че ще си изкара супер  Laughing

Цеце, щом не е постоянен зъб, не се притеснявай - ще го изпилят и няма да й прави никакъв проблем. Млечни зъби мисля, че не се изграждат поради особеностите на самите зъбчета, а и детето е прекалено малко, за да стои мирно на стола.

Диди, темата за агресията е много обширна, затова ще се огранича само в това - трябва да й обясниш какво се прави в такъв случай и да го повтаряш всеки ден, при всяко излизане, за да го запомни.  Моят модел е викай, бягай, оплачи се на възрастен - в тази последователност и без пропускане на действие. С първото се привлича вниманието на околните, с второто се отдалечава физически, с третото влиза под закрилата на разумен човек.

# 455
Добро утро милички,

Откога не съм ви чела толкова рано сутрин. Зверчетата спят още да не повярва човек. Станах рано, изпратих милото в командировка, сготвих, изгладих и ги чакам да се събудят Whistling.

Цеце, прегръдки и от мен за вас двечките. Пиши след зъболекаря  Hug
Роси, Ditta, честит прием на госпожиците  Hug
Ванилия, Скреч, успех в бебеправенето Hug.
Юлче, Марианка, дано дечицата да изкарат леко варицелата  Praynig.

Heart Eyes

# 456
  • София
Брееее, остана ли дете без шарка? Варицелата може ли да се повтаря? Тя коварна ли е или е по-лека от другите шарки?
 Мариянче, а ти как си? Ти ли си гледаш малката шарка  Crazy Че нали е опасно за бременни  Thinking

# 457
Цеце.  Hug за теб и Васито. Дано не се уплашила много, пък зъбчето нали не е постоянно, ще има неповторим чар известно време  Heart Eyes
Скреч, аз съм добре. За жалост нали си нямам майчица и няма кого да питам дали съм я карала. Силно се надявам, че съм, защото съм ходила и на ясли и на градина. Никога не ми е бил ограничаван контакта с деца. Пък ако не дай си Боже не съм, било опасно до 20-та седмица и непосредствено преди и след раждането. В октомврийската отчетна 2010 има доста мами с по едно че и повече дечица и на няколко децата им изкараха варицела още докато бяха в началните седмици. Не е имало паника в това отношение, аз затова не съм се притеснила. Голямата новина там е, че преди два дни се родиха първите две бебчета-близнаци в 22-ра седмица. Тежат по ок. 500гр и са по 30 см. Лекарите дават големи надежди и засега нещата са наред. Това се случва в Лондон. Представяте ли си  #Crazy.  А преди няма и две години на наш приятел се роди бебенце почти 900 гр. и никой не се погрижил за оцеляването му. Просто го водеха аборт.

# 458
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

В момента треска ме тресе - от 49 мин теглят номера за градините и тръпна от очакване да видя резултатите.
След двуседмично боледуване, от днес Влади е на ясла, и аз съм на линия  Wink Изпи ми соса, за форум дори не смеех да си помисля  Whistling
За капак някакъв кошмар е на работа- налегнали са ме Кремините проблеми, та едва сколасвам със срокове и т.н.  Tired
Биси, сигурно ви мина офанзивата от абитурентките. Пусни някоя снимка. Аз не смеех да ти се обадя, че предполагах че и вие сте на гребена на вълната, пък и с болно дете как да се съберем да се видим...
Ама сега някоя събота-неделя требва да се организираме...  Wink

Цеце, целувки на малката щръбла - чак ми  етрудно да го произнеса .  Heart Eyes
Марианче, целувки и за Дара, и дано тежкия период е отминал.  Heart Eyes

# 459
  • Варна
ПРИЕТИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

dance newsm18   261uu  261uu  261uu smile3535 newsm19 nuts ku-ku ku-ku

# 460
Елица - не  Rolling Eyes
В училището на Калина такива проблеми имах днес с един малоумен квестор, не ми се пише повторно.
Двойно критичен ден ми е, ще пия от яд и мъка довечера  #Cussing out

# 461
  • Варна
Арабела, не сте ли поне резерва?

И аз ще пия довечера, но поради други причини. Имам нужда да отпусна.
Лошо ми стана докато чаках резултатите. За малко да колабирам. Така не съм се притеснявала на моите изпити.

# 462
Резерва е, но аз оставам с впечатление, че всички неприети деца са резерви  Laughing
Абе, майната му, ще търсим други варианти.
Честито на вас!  Simple Smile

# 463
  • Варна
Ние с теб се гоним от Фейс-а във форума и обратно май  Wink

Прави ми впечатление, че някои деца  се повтарят по 3-4 пъти в резервите, в различните градини, т.е. май е доста пораздут този списък. Уж казаха, че за около 300 деца нямало да стигнат бройките. Ама хайде да не пълним темата тук  Wink

# 464
Цецинко, "малкия дявол", хайде не мисли повече какво е можело да стане. Прегръдки за вас двечките.
Варицелените дечица - бързо избиване на пъпките и безпроблемно минаване на всичко.
Ние сме добре, вече сме изгладени за утрешния празничен ден и сме подготвили лакомства за яслата./така ни казаха за дребни сладки да носим/
Валенце - честито ви приемане в градина.
Арабелка - късмет, дано успеете да се намърдате и вие, моля те не колабирай!

Питане:???? От 3 дни малкия нон стоп си пипа пишото, съблича се и започва да мастурбира  #Crazy Sick Blush Embarassed Sick, това 1/2 от времето, съблича "го", над***я го и т.н.....  Аз знам че момченцата откриват органите си точно сега., ама нормално ли е така нон стоп да си го подмята и да го стиска, опъва, абе лудница. Хем знам че е нещо нормално, хем ми е неудобно, че се държи като някой ехсибиционист.
Разбирате ли ме??????????

Общи условия

Активация на акаунт