Таш, чакаме снимки!!! о2 Арена е яко, а
Аз ли съм казала, че Лондон ми е любимия град? Аз така казвам след всяко пътуване.
. За който не е разбрал - на първи етаж живеем и прозореца ни е висок, но ако се стъпи на тухла или камък, се вижда. Щорите не слагахме, защото Коце казваше:"Бе я стига! Кой луд ще стои буден в 1 часа да ни гледа пред прозореца!"
. Радвам се, че сте си изкарали толкова хубаво. Ще чакаме снимки
. А как ви завиждам само за тези разходки ако знаете, искам и аз.
Как е, бива ли го още Джон Джови
А за виждането не се притеснявай - и аз съм се настроила за среща, но във Варна 

Май заплатите ще ми изиграят кофти номер за карта за рехабилитация по НОИ, и парите ще отидат там, ще трябва да доплащам 60 % отгоре - над 200 лв още от това, ако всичко си беше в ред
Бясна съм, ама няма какво да направя. 
/ както и Василия на Цецето / 

ЧРД мила, Бъди много здрава/ти и семейството ти/, щастие, радост и късмет във всичко, само хубави емоции и много красота да те заобикаля.
- добре си се постарала с писането, аз също издържах и те прочетох, ама ти си ми слабост, не че нещо
хахах Радвам се за концерта, всичко е приятна емоция щом те разделя от ежедневните неща. Пътуването до Барселона не е подарък, а е работна среща-конференция за мъжа ми, а за мен развлечение
Но имам приятелка там и с нея ще сме по женски през деня, а през ноща
по мъжки
хахах с мъжа ми де.
Май към 20 лева струва. Отделно е комплектът с колите, но и към гаража си има 5.

Радвам се, че се прибираш с приятни впечатления
Жалко, че не си си купила обувки 
Надявам се, че полетът е бил лек! Пожелавам ти невероятно българско лято, изпълнено с много вълнуващи срещи, запечатващи мили спомени 
Как са дечицата? Дано вече всичко е отминало 
Майка казва, че и аз съм била така, затова и не се притеснявам 
С Влади ли ще ходите, че не разбрах 
Снимката е повече от прекрасна 
Не съм сигурна обаче колко точно са...Трябва да ги преброя и аз
:"какво правиш, бе мамо? Ще плуваш ли?", а тя :"Ами, да!"
В крайна сметка обаче така и не плува, тъй като първата и пряка среща с водата, беше с вълна, която я събори и повече не посмя да стъпи сама във водата, само с мен малко се попличка и толкова
намазах само Лили, Христо отказа, а на себе си само корема, заради алергията. Стояхме си спокойно на плажа, без да усещаме никакво щипане, дори малко поспах
Така жестоко изгоряхме, а на Христо и имунизацията му се превърна в балонче
Голям смях с тази маймунка

Никаква болка, никакво неразположение, никаква алергия - НИЩО
Снощи вече започнах Ксизал-а, че очите ми се въцнаха отново
Много ми хареса тази им творческа игра. Така се учат и на някои основни уроци за бъдещия им живот
Трупат житейски опит
Аман значи от гадове! как може да има хора, които с такава лекота да потъпкват труда на хората...
За в момента просто нямаме избор, изчакваме да видим как ще стоят нещата с черешките, живот и здраве, смятаме да ги направим поне 100-тина дкра. Струва ни се по-лека работата 

! И добре, че докато сте спели никой не е отворил сифона на морето, та е имало и за другия ден
. И то не било бебе, а ученичка. Не мога даже да си представя каква ли мъка е било това! Идвала си само за седмица по веднъж-дваш в годината(и това за цял живот, а не временно). Милата! На никой да не му идва до главата, но все пак си мисля, че е логично семейството да се пресели, а не да се изоставя детето. И то не бебе, ами тинейджърка.
. За черешите и майка ми ни пуска мухи с едни места в Кюстендилско, ама ние може да финансираме, пък те да вършат работата, че все нямаме време. Сетих се ти като спомена де, не сме го мислили сериозно още. Но наистина не изглежда много трудоемко.
, но пък сигурно гледам много детайлно де
.