Успешна седмица на всички и още
С асансьор, автомивка, бензиностанция, паркинг отпред и писта за спускане
И едни розови чехли с пухчета и високи токчета, които Василия въобще не отрази 

Вал, аз не разбрах, ще идваш ли или не? Аз моя билет сигурно ще го харижа направо, така че можем да се разберем нещо. Нямам време да седна и да реша и аз какво ще правя, ще ходя ли, няма ли да ходя 

. Мислех, че е воайор, ама не. Може би психично болен. Иначе за какво ще му е да седи и да наблюдава как някой си спи? Чудех се дали не е крадец, който наблюдава режима ни на лягане, но чак пък час след като е легнал Коце да стои пред прозореца
.
. Дари така пощурява само на плажа, като види разсъблечени околните, че едва успявам да й сложа банския. И по същия начин обича да се мушка и играе под закачалките с дрехи. Ах, тези МОЛ-ве. Дари си ходи от вчера с отпечатък на количка върху лицето. Направиха критичен сблъсък с един разсеян господин с бърза стъпка и чак падна по гръбче. 

Разтапям се като гледам. Честичко ви разглеждам и сайта, за да си вкарам малко финес с ежедневието 

Вико направо голям мъж е станал 
Радвам се,че сладурчетата са вече добре 

От желязо си, да знаеш. 

/ и за Ангел, а довечера ще има и персонален инструктаж как се пускат миялната и пералнята и кое къде се намира.
. Бяхте казали преди време, че втората четворка кътници поникват към 6 годинки, та аз си мисля че имаме първата четворка и други не чаках в скоро време
. Като се събуди младежа ще броя
.
.