Аз вчера ги свърших едни....Бях първа смяна и следобяд като съм отпрала един сън, направо в несвяст
в 21.30 ме събудиха сестра ми и зет ми на пожар на вратата, звънели по телефона и се притеснили да не ми е станало нещо лошо. Аз пък не знаех къде се намирам, явно ми се е насъбрала много умора и затова така съм потънала. Сега сестра ми е сърдита и не ми говори, защото пък оня ден пак си бях изключила телефоните следобяд и пак идва да ме проверява жива ли съм
Ама утре имаме сватба и се надявам да й мине За говоренето съм сигурна, че си е строго индивидуален процес при всяко дете и няма нищо общо с интелектуалните му заложби, затова и не мисля, че има място за притеснение. Аз до 2 години съм мълчала като пукал, даже мамо не съм казвала, хем съм расла покрай сестра ми, която е с 1 година по-голяма от мен и на 1 годинка е проговорила. После съм се отприщила от раз и на 3г. и 8м. вече съм чела приказки на децата в детската градина. Василия и тя много говори, абе направо си говори всичко, и много правилно, с Р и Л няма проблеми отдавна /което си е по-скоро изключение на тая възраст/. Явно се е метнала на леля си

Закъснявам за работа, чао!
Весе,
Всичко е Божа работа!!!
Опипа му лимфните възли и ни прати вкъщи с вероятна диагноза - слънчасал или прегрял в яслата, като ни каза пак да мажем с йодасепт коричката. Днес си е вкъщи и си нанка, баба му ми писа, че не е имал темпаратура, като е станал, но изглеждал уморен - което не е изненадващо, при условие, че прекара половината нощ буден в препускане по болници. Аз всъщност не се притесних много, но аз рядко се впечатлявам от такива неща, защото съм фаталист - ако ще става, значи ще става. Днес се консултирах с други потърпевши от кърлежи и знам вече, че на 40 дни и на половин година след ухапването трябва да му направя кръвно изследване за лаймска болест. Между другото той повърна още веднъж сутринта и вече съм 100 процента убедена, че е стомашно-чревен вирус.
Освен това за разлика от брат си е много по-дипломатичен. Каквото и да го накараш да прави казва "добре" и после прави каквото си е наумил
но не се тръшка и да прави на инат. Пример от снощи - "няма да се качваш повече на пързалката, защото си тръгваме", "добре" и хоп по стъпалата нагоре. Като му предлагаш нещо, което не иска, казва "не, няма нужда" ... ще ме умори от смях, сутрин така се обличаме, аз нося дрехите, той ги вижда и казва "не, няма нужда дрешките" и отпрашва нанякъде.

сигурна съм, че ще изкарате страхотно.
суперрррр!
,Р и Л категорично се изпускат от повечето думи,но не смятам засега ,че е притеснително.Доста често ме изненадва с нови думи и ми отнема известно време да разбера какво значат.Като цяло изговаря вече научените думички добре,но когато започне да вкарва нови става интересно.Тази вечер докато приказвах по телефона ми вика"Мичко бади се".В началото си мислех,че е сложил прякор на някой,докато разбера,че ми казва"Мъничко да се обадя"
Това се е случвало всъщност само 2-3 пъти и не знам дали да продължавам да обяснявам,че няма нищо страшно и срамно да пишка навън,или да го оставя да му мине
Вие как мислите? 
Казвала съм ви хиляда пъти, че я карах 10ти клас, с 8 пъпки на кръст и не ходих цяла седмица на даскало. Кеф!
.
За 1 ден успяхме да го махнем. Лошото е че го научих, навън, докато се разхождаме и сега като си е във къщи пак иска да препикава храсти и градинки. Едва успявам да опазя саксиите и градинката.
Уви и при нас е такава ситуацията, ама аз все се надявам - я на уикенд, я случаино нещо да излезе
Сега, за Костенец, стискайте палци през НОИ да успеем да минем, че иначе много дебело.