Имам нужда от хелп - Ренген в ранна бременност + операция с пълнла упойка ( апандисит ) - някакви последствия за плода?

После се навежда да го изтрия само с мокра кърпа
хахахах
/Днес по обяд се прибрах и най-после успях да подремна, макар че 3 пъти ме будиха колеги
Ходихме със зетя на пазар за цветя и ни би градушката и нас, сега съм поседнала с бира и мезенца и гледам мач, няма дете, няма куче, за пръв път от месеци спокойствие, макар и за една вечер....
Това бабите верно голяма работа ще излязат. Сега остава като си я прибера да затвърдим положението и да махнем и нощния. Тъй че за градината наесен вече не се притеснявам.
И разбира се - страхотен концерт! Аз май ще пропусна Рамщайн, нещо съм дала фира, всяка свободна минута искам да използвам за сън и почивка. Има време да помисля още, но май ще ми изгори билета
Някой ако иска - да свирка.

,кажи ми нещо хубаво ще ми се случи ли скоро..
Стиснати палци за скорошна нова радост и безпроблемно бременеене 
Васето е вече голяма и разбрана, така че с разговори ще се получи 

Засега се успокои детето, стана отново бяс 
Щом са гръцки, не ни притесняват за момента, тъй като те приключват в началото на Юли, когато нашите започват
Притеснява ни нелегалния внос на македонска стока през Гърция
Но действително тази година цената падна много рязко
Въпросът е към какво да се насочим 
, в петък тръгваме рано сутрин, за да стигнем до към 10.00 часа - да не пътуваме по жегите, че с това безпаричие и без климатик останахме
Убедена съм, че ще се закотвим на брега (ще сме в хотел на самата ивица) и едва ли ще мръднем към Варна
). Обаче...няма да ви се разсърдя, дори и да се наложи да ме видите по бански
Така де...
и от мен.
Срам, пълен срам 
Но аз пък не съм шофьор, сама с децата съм в момента, не знам дали бих могла да се домъкна до хотела ви. Къде точно ще сте все пак? На брега на морето е много широко понятие
Днес и утре уж ще вали, дано не е мокър пясъка, а и да не изстине водата. Сега е разкошна
Препоръчани теми