Кове се новият закон за храните!!! Да продължим започнатото със закона за ГМО!!!

• 51 802
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 080

може да дойде време, когато ще се ВИЖДА, и ще си ЛИЧИ - кой има и кой не...

Т.е. "всемирната любов" ще стане признак, по който едни стават, а други примерно, на сапун?! Какво ви става бе хора, дайте малко по-спокойно, светът е на всички ни, а най-смисленото, което можем да направим е да съумемем да живеем заедно в него, без да се изтребваме и го унищожаваме. Със сигурност това няма да стане като се анатемосваме и изпадаме в крайности.

# 1 081

Т.е. "всемирната любов" ще стане признак, по който едни стават, а други примерно, на сапун?! Какво ви става бе хора, дайте малко по-спокойно, светът е на всички ни, а най-смисленото, което можем да направим е да съумемем да живеем заедно в него, без да се изтребваме и го унищожаваме. Със сигурност това няма да стане като се анатемосваме и изпадаме в крайности.

202uu

# 1 082

определено нямам предвид анатемосване. От това което съм чел, в бъдеще хората ще са явно разпределени на "добри" и "лоши" - сега това не винаги е така. Предполагам че ще има място за живеене и на едните, и другите на земята. Но това май е в по-далечно бъдеще. А сега, за да различаваме по-добре кой какъв е, може да се развива интуицията, за които има методи(не много трудни:)

# 1 083
  • София
какъв филм за ГМО живот гледах по БНТ току-що

# 1 084
Моля те, дай подробности и линк към видеото, ако можже!
(тия дни ми е такава лудница, че дори новини не слушам)

# 1 085
  • София
интересно, в програмата им е било заложено друго и го няма на сайта им...

Аз не гледах концентрирано, но разбрах самочувствието им на богове - в гр. Базел показваха инжектирането с игла на чужди гени в първата клетка(яйце?) на някаква риба. Рибата била много УДОБНА за трасфериране на гени. Изучили са я и знаят вече всичко за нея, могат да я накарат да й пораснат крака и очи само отляво например.
Говореха и за ГМО мухи.
Разбирате ме, че не исках да разбирам, че могат такива неща. 

# 1 086
интересно, в програмата им е било заложено друго и го няма на сайта им...

Аз не гледах концентрирано, но разбрах самочувствието им на богове - в гр. Базел показваха инжектирането с игла на чужди гени в първата клетка(яйце?) на някаква риба. Рибата била много УДОБНА за трасфериране на гени. Изучили са я и знаят вече всичко за нея, могат да я накарат да й пораснат крака и очи само отляво например.
Говореха и за ГМО мухи.
Разбирате ме, че не исках да разбирам, че могат такива неща. 

Могат дръжки! хайде стига писахте глупости. То ако толкова лесно се случваха нещата, аз да имам поне 3 нобелови награди досега. Ако можеха, да са го направили. Ама не са.

Хайде сега, много моля, отворете уикипедия, напишете там ген, прочетете и после помислете, поне за 3 секунди, дали гена може с игла да се инжектира в яйце. Това да не ви е....

Ама може ли такива дивотии да пишете.

# 1 087
  • София
може, може, като деца сме чели книжки на ужасите, а сега те се случват на децата на рибите
аз слушах с едно ухо и преразказът ми не претендира за достоверност
само съм сигурна, че това се случва в Базел

Хели, спокойно, аз съм кривата, не могат да те изпреварят Simple Smile

Дано, дано, дано аз нищо не съм разбрала!

# 1 088

Дано, дано, дано аз нищо не съм разбрала!

Човек като не разбира, не коментира. Като ми заговорят за релета и т.н електричарски неща, не приказвам, а слушам. Другото е излагация...

Нищо подобно не се случва в Базел. Гаранция. Каквото и да инжектират на хайвера, то не са гени.

# 1 089
Смао да вметна , че играещите си на Богове вече могат да "пренастроят" растителна клетка в животинска такава . За да е по-ясно , скоро може да се радваме на листа с крака , например  Rolling Eyes, които ще  се разхождат спокойно , а може и да поздравяват . ooooh!

# 1 090
Смао да вметна , че играещите си на Богове вече могат да "пренастроят" растителна клетка в животинска такава . За да е по-ясно , скоро може да се радваме на листа с крака , например  Rolling Eyes, които ще  се разхождат спокойно , а може и да поздравяват . ooooh!

smile3532 smile3532 smile3532

И не само това, до месец би трябвало да могат да пренастроят "ходещото листо" в перпетуум мобиле... и тогава....

За съжаление, учени от поляните швейцарски обявиха, че все още са далеч от транспонирането на мисловна дейност у някои персонажи....

п.п Да знаете, че ви се сърдя, задето не казахте, че темата е майтапчийска smile3516. В началото и употребих доста сериозно количество усилия да ви образовам поне малко... smile3529

# 1 091
Ми ,така де, Хели , трябва да е забавно  newsm44 , че ако ти се наложи да мислиш  Crazy може и страшно да ти стане .

Докато ти си мислиш , че мислиш  smile3506 извън твоята кочинка се случват доста интересни неща . newsm08

Признай си ,  не можеш да си в течение на всички лабораторни извращения случващи се по света  smile3503 , пА макар и много да ти се иска . smile3521

# 1 092
търся си ник, помниш ли за кой точно концерн става дума? Новартис не бяха ли в Базел?

# 1 093
Вижте, проблемът не е в развитието на науката, а в контролът на човечеството над него, така че откритията на науката да не се превръщат в убиец на човечеството.
Човекът е продукт на природата, земята, вселената, то е едно цяло, така че човекът за да не унищожи себе си, трябва да пази създателя си.
Това е все едно да унищожиш утробата, която те храни и осигурява съществуването ти, а утробата далеч не е само земята, всичко е свързано.
А иначе вселената или Бог, висшата сила на нашите способности, ни е заложила да мислим и скачаме напред в развитието си, с все по-голяма скорост, това е в природата ни, проблемът е, че това е сила, която иска овладяване и контрол, ако искаме да оцелеем.
Проблемът е в това, че нямаме майка, която да ни спре, когато при скачането си можем да се пребием или направо затрием, а трябва ние да сами да си се пазим, което всеки може да наблюдава, колко е невъзможно осъществимо при собственото му дете. Нашия акъл като човечество е на същото ниво.

# 1 094
Вижте, проблемът не е в развитието на науката, а в контролът на човечеството над него, така че откритията на науката да не се превръщат в убиец на човечеството.
Човекът е продукт на природата, земята, вселената, то е едно цяло, така че човекът за да не унищожи себе си, трябва да пази създателя си.
Това е все едно да унищожиш утробата, която те храни и осигурява съществуването ти, а утробата далеч не е само земята, всичко е свързано.
А иначе вселената или Бог, висшата сила на нашите способности, ни е заложила да мислим и скачаме напред в развитието си, с все по-голяма скорост, това е в природата ни, проблемът е, че това е сила, която иска овладяване и контрол, ако искаме да оцелеем.
Проблемът е в това, че нямаме майка, която да ни спре, когато при скачането си можем да се пребием или направо затрием, а трябва ние да сами да си се пазим, което всеки може да наблюдава, колко е невъзможно осъществимо при собственото му дете. Нашия акъл като човечество е на същото ниво.

Много затрогващ и адекватен пост.

Общи условия

Активация на акаунт