Кове се новият закон за храните!!! Да продължим започнатото със закона за ГМО!!!

• 51 871
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 050
Чудесни рап текстове!  smile3532 moresmile

# 1 051
Еврокомисар: ГМО не отговарят на критериите за качество и разнообразие
03 май 2011

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2011/05/03/1084286_evr … na_kriteriite_za/

Еврокомисарят по селското стопанство и развитието на селските райони Дачиан Чолош заяви, че твърдо подкрепя традиционното селско стопанство
, което произвежда качествена храна, различни продукти и естествено биоразнообразие – изисквания, които генетично модифицираните организми (ГМО) не могат да задоволят.

В интервю за румънския ежедневник "Адевърул", цитирано от EurActiv, Чолош се обяви срещу храната от ГМО, която не отговаря на критериите на потребителите за разнообразие.

Еврокомисарят подчерта, че тази позиция е лична и човекът в Европейската комисия, който отговаря за ГМО, е комисарят по здравеопазването и потребителите Джон Дали.

Чолош заяви, че европейското селско стопанство не може да бъде основано на евтини продукти, независимо от разходите, тъй като ще бъде изгубено доверието на потребителите. Политиката на ЕС за ГМ-продуктите не трябва да засегне доверието, което европейските и световните потребители имат към европейските хранителни продукти, подчерта той.

Генетично модифицираните организми не са панацея за селското стопанство на ЕС или на Румъния, каза еврокомисарят, който е румънец. Според него ЕС не трябва да разчита толкова много на производството на ГМО, а по-скоро на разнообразието и качеството на местната продукция.

Все пак той подкрепя идеята фермерите да имат правото да избират какво да отглеждат, дори ако изборът включва генномодифицирани насаждения. Не трябва обаче да бъдат подценявани селскостопанските производители, които предпочитат традиционните посеви.

Миналия месец комисията по околна среда на Европейския парламент заяви, че държавите-членки трябва да имат по широки права при забраната за отглеждане на ГМО на тяхна територия.

# 1 052
точно този линк се готвех да пусна  Peace

# 1 053
Оставете рап текстовете, румънчето само няма да се справи. Няма ли други, какво става, давайте инфо. Умряла работа, всички ли си правят пас в таз ЕК?

# 1 054
Тази година в Ст.Мориц,Швейцария ще се обсьжда ГМО и ще се приеме за цял свят.
http://www.bilderbergmeetings.org/governance.html
Member Advisory Group
 USA David Rockefeller

# 1 055
Я, какви песнички правели вече  Simple Smile

Просто Слушай ! G Dogg & Mechoka - Мъгла by G Dogg
Музика - Бате Сашо Аранжимент и обработка - Иван Иванов (PRO-X Studio)
Текст и изпълнение - G Dogg & Мечока Поддържащи вокали - Жени Джамбазова

# 1 056
http://www.zahariada.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D … D0%BD%D0%B0/#prim - аз също си мисля, че станахме доста на това кълбо, но никой няма право по изкуствен и насилствен начин да ни ограничава бройката. Това си е живо престъпление!

# 1 057
Я, какви песнички правели вече  Simple Smile

Просто Слушай ! G Dogg & Mechoka - Мъгла by G Dogg
Музика - Бате Сашо Аранжимент и обработка - Иван Иванов (PRO-X Studio)
Текст и изпълнение - G Dogg & Мечока Поддържащи вокали - Жени Джамбазова
Много яки!

# 1 058
http://www.zahariada.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D … D0%BD%D0%B0/#prim - аз също си мисля, че станахме доста на това кълбо, но никой няма право по изкуствен и насилствен начин да ни ограничава бройката. Това си е живо престъпление!

За тези хора ние сме добитък с инвентарен номер (ЕГН). Винаги една шепа хора са държали ключовете за истинското Знание, смятали са се за избраници и са се разпореждали със съдбата на човечеството. Хубавата новина е, че това няма как да продължи дълго. Балансът е нарушен и той ще бъде възстановен по един или друг начин.

# 1 059

За тези хора ние сме добитък с инвентарен номер (ЕГН). Винаги една шепа хора са държали ключовете за истинското Знание, смятали са се за избраници и са се разпореждали със съдбата на човечеството. Хубавата новина е, че това няма как да продължи дълго. Балансът е нарушен и той ще бъде възстановен по един или друг начин.
Имало е и хора, държащи Истинското Знание, но работещи за  благото на човечеството. И Доброто е по-силно. Когато по-голямата част от хората променят себе си към Добро, и света ще се промени. Трябва отдолу нагоре, не с въстания и революции...

# 1 060

Te революциите се слуват именно отдолу нагоре, изобщо всичко смислено се случва в тази посока, а първите са просто част от инструментите за промяна отдолу нагоре.

Събитията в линка от Нотар не ни касят, лично и пряко, защото при нас този момент е вътрешна политика (евгениката или каквото беше там), от доста години насам. При това аз съм човек крайно неприемащ конспиративните теории, но в този факт съм убедена, защото когато фактите говорят и боговете мълчат. За първи път при последното правителство има някаква положителна промяна относно спирането на целенасоченото унищожение и прогонване на всичко що носи български ген, но са нужни много по решителни мерки, за да се спасява ситуацията, защото то затова става дума, за спасяване и оцеляване.

# 1 061

Te революциите се слуват именно отдолу нагоре, изобщо всичко смислено се случва в тази посока, а първите са просто част от инструментите за промяна отдолу нагоре.

Нищо подобно.

# 1 062
не всички "тайни" общества са "лоши", както се опитват някои да внушат.

# 1 063
Хм, Християне, нито един източноевропеец в списъка, който предлагаш! Дори поляк няма. Ние сме просто публика сякаш......но и кръчмарят го няма в списъка!!!!  Wink

# 1 064
Вокс, не всички тайни общества бяха лоши, но от тези, които сега са тайни, всички са лоши! За съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт