Кове се новият закон за храните!!! Да продължим започнатото със закона за ГМО!!!

• 51 727
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 125
Как днк от муха може да повлияe на една крава?НИКАК.

А на какви дългогодишни и сериозни научни изледвания се основава твърдението ти? Тъй като дори и на мен, без да съм учен ми се струва прекалено повърхностно. Всички организми, същества, вещества и елементи в съществуващата природа са в строга взаимосвързаност и зависимост едни от други.

Копирам си поста от другата тема, понеже пак е свързано с храненето, на децата ни, както и с контрола на ГМО в тях.

Прясна новина от днес, наредбата вече е подписана от министър Найденов.

Ето кратко резюме за нея от днешния Труд.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=984225

Като я качат официално на сайта на МЗХ, веднага ще пусна линк.

# 1 126
Еволюция, странен тип си ти. След като Тео си е направила труда кратко и ясно да ти покаже, че не разполагаш с достатъчно данни, за да си сигурен в резултатите от своите 'проучвания', ти й отговаряш, че ДНК-то на една муха нямало как да повлияе на една крава.....феноменален отговор!  Ето (ако за момент се отклоня от главния въпрос, който ме занимава ) и някои други твои странности: мъж си, а никът ти е женски, хем се представяш като учен - дори се опитваш да градиш имидж на такъв във форума - хем си позволяваш поведение и език, който никак не се вмества в представата за такъв - обиждаш колегите (наскоро нарече всички идиоти), подиграваш се и проявяваш пренебрежение, несъответстващо на крехката ти възраст и статус на научен работник. Хем се представяш като 'биохакер' (това новоизобретен термин, който да замаже лошия имидж на изследователите на ГМО ли е?) - хем си IT специалист. Хем си за ГМО - хем си против Монсанто!???.... (Дори името в крехкото ти интервю е изписано неправилно като Мосанто, предполагам не случайно, защото при такива 'мишоци' като тебе няма нищо случайно). Хем си едва 25 годишен - хем демонстрираш самоувереност, информираност и замах на наглостта до такава степен, че човек се чуди откъде са инспирирани... Хем се налагаш като учен, хем оставаш анонимен с крехкия претекст, че те е страх от лов на вещици/учени - при положение, че не си учен. 

# 1 127
В тази тема няма повече от един човек, който знае що е то ДНК...и между другото, адски изпростяхте всички. Даже не сте интересни за четене...не е и забавно вече.

# 1 128
Освен това чудно ми е как редакцията на сайта, публикувал интервюто ти, е стигнала до тебе. Сякаш си някакво световно научно величие...което все пак остава мистериозно анонимно. Ти си като масоните - хем ги има, хем ги няма! Хем са демони, според някои - хем са изпълнени с благотворителни каузи и помисли. Както и ти казваш в своето феноменално интервю: хакваш (как гадно звучи) организмите, но....... в полза на човечеството!
И накрая, хем един ден казваш, че смяташ да създаваш някаква нова природа, хем след това отказваш да обясниш какво означава това, а официално твърдиш, че с действията си само ще подобряваш вече съществуващите продукти. Интервюто ти е изпълнено със стандартните и лековати внушения към обществото за 'безопасността' и 'полезността' на ГМО. Никой не ви вярва!В заключение бих казал, че има нещо маймунско в поведението ти, съвсем целенасочено, което като връх на всичко изкарва, че всички колеги във форума са тъпи, в който хор веднага се добавя горният лилав червей, с който по всяка вероятност обитавате една и съща дупка. Тази тактика да изкарвате всички лаици, а само вие двамата специалисти, се изтърка и е много прозрачна! Ясно е, че е замислена в някой щаб, чиято цел е да наложи ГМО в България (и не само тук) на всяка цена, подкрепян от едно посолство горе на хълма. Но ние, блгарите, господа, не сме толкова загубени, колкото често изглеждаме!!! Твърде много неща са зависели от нас, а по всяка вероятност още много други ще зависят!

# 1 129
Ядосвам се ,защото вие не разбирате от нищо ,но твърдите упорито обратното.Например изцепката на тео ,че ДНК-то може да се опрехвърли от муха на крава просто еи така.А тео да знае случайно какво е промотор?Или вектор?Или фаг?Или ПВР?Или РНК?Или обратна транскрипция?Или каква е разликата м/у генетиката на една бактерия и генетиката на клетката на едно растение?Вие казвате ,че всичко е свързано посредством ДНК?О да бе и как?Тук ви псувам ,защото вашата некопетентност е повече от ужасяваща.И аз стигнах до списанието.И аз съм против Мосанто ,защото само черни името на ГМО.И ако се чудите как го правя сега ще ви кажа:http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=32440
Аз я имам от пред мооогооооооо време.
Също така и тази:http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=33713
Хелито  не го познавам.И не, аз не съм част от един грандиозен план да завземем България.Просто искаме тя да премине в следващата епоха.
И още един път искам продобно да ми се обясни как ДНК-то на една муха влиае на ДНК-то на една крава.И не искам неща от рода на :Ама то влияе ,защото не е доказано обратното или защото така ми казаха.Ако твърдиш едно нещо трябва да го докажеш.

# 1 130

Хелито  не го познавам.И не, аз не съм част от един грандиозен план да завземем България.Просто искаме тя да премине в следващата епоха.

Като мутира ли? ooooh!
И аз съм против Мосанто ,защото само черни името на ГМО.
За втори път го пишеш така. Да не би да са си сменили името? Joy
Или от неуважение? Laughing

# 1 131
Щото така ми харесва повече.И искам България да развие биотехнологий.

# 1 132
# 1 133
Извинявай ама така ме коригира хорма.

# 1 134

Crazy
ХОрма , хурма , хорЕмага , ХУ ?

# 1 135

Хорма?  newsm78  hahaha
А от бактериЙ страх ли те е?

# 1 136

Под хорма имам предвид  Google Chrome
И не ме е страх.

# 1 137
Еволюция,имам конкретен вьпрос кьм теб.
Знаеш ли каква е крьстоската на червения лук за салата?
Мерси Peace

# 1 138

Под хорма имам предвид  Google Chrome
И не ме е страх.
Имаш предвид, Гугъл ХОрм!  Mr. Green

# 1 139
Извинете ,но програмирането ме разсейва.

Общи условия

Активация на акаунт