Кове се новият закон за храните!!! Да продължим започнатото със закона за ГМО!!!

• 51 771
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 110
Да знаете само какво ви готвя.

Еволюцийке, приличаш ми на фен на ЦСКА, който отива в съблекалнята на  (ФК)Левски и крещи: "Долу Левски!" Нали знаеш, че ще го натаковат. Joy

A ти откъде знаеш, че не му е това целта на човека, на вкус и цвят, нали знаеш.....

# 1 111
  • София
И все пак ако тази откачалка работи с ГМО трябва да отговоря на условията според Закона за ГМО. Да ли го докладваме ?
Ама нивото е толкова умилително, спомних си средношколските години Simple Smile

# 1 112
И все пак ако тази откачалка работи с ГМО трябва да отговоря на условията според Закона за ГМО. Да ли го докладваме ?
Пробвай се.

# 1 113
Пробвай се.

Аз предлагам да се пробваш, имаш всички лесни и достъпни пряки възможности, лесно и бързо да го направиш. Laughing

# 1 114
Гледам Еволюцийката е изпълзяла отново и е започнала да ръси бисери! Еволюция, защо се правиш на ударен и не коментираш предните ми постинги, в които ставаше въпрос за новите 'богове', които се напъват да създават някаква нова природа, явно чрез ГМО. Защото именно ти беше написал, че ще създаваш новата природа!!! А сега мълчиш и се покриваш по въпроса??!!! Айде кажи нещо!!!...... Коментирай! Не се прави на разсеян! Ако можеш, разбира се, защото е ясно, че въпросът е твърде неудобен и никак не е за пред широка публика.......... Мишок!

# 1 115
Репортувам веднага :
http://scifi.bg/?p=5340
По-подробен рапорт утре със снимков материал.

# 1 116
САМО това от интервюто ти: „хаква“ организми като им модифицира ДНК-то така, че да е в полза на човечеството!.......... ми стига, за да спра да те чета!..... Без коментар! (С пълно право криеш името си, защото е срамно това, с което се занимаваш. Никой от нас, българите, няма да ти направи нищо лошо, най-много да те заплюе......)

# 1 117
Понеже, момченце, си уж от Пловдив, нека те даря с една пловдивска легенда, която специалистите определят като богомилска. След като гледал как Господ създал всичко живо и неживо на Земята, дяволът завидял и пожелал и той да създаде нещо. Господ, понеже е милосърден и обичал да дарява, го дарил с това право да създаде нещо по негов избор. И дяволът създал.....вълка! Но понеже все пак бил некадърен, не успял да му вдъхне душа! Господ пак го съжалил и вдъхнал душа на вълка, който веднага скочил и ухапал дявола за крака. Оттогава той е куц........... И ти куцаш в мисленето, моето момче! Приемаш а приори някои неща, които изглеждат логични, но не са ДОКАЗАНО верни. Отдавам го на твоята младост, защото не смея да го отдам на други неща, в които те подозирам........... А дали наистина си от Пловдив и дали си на 25 години, въобще не ти вярвам! Нито на изданието, което те интервюира... Утре сайта на баба ми може да ме интервюира и аз да кажа каквото си искам!.... Все пак запомни тази легенда! Тя се базира не на измислици и фантазии като твоите, а на чиста действителност, макар да е предадена по образен начин.

# 1 118
И нищо не коментираш по повдигнатия от мен въпрос, а ме замерваш с глупости! .........

# 1 119
Никой от нас, българите, няма да ти направи нищо лошо, най-много да те заплюе......)
Това нещо ме съмнява.
Цитат
Вмъкни Цитат
И нищо не коментираш по повдигнатия от мен въпрос, а ме замерваш с глупости! .........
Какъв въпрос?

# 1 120
Снимковият материал.

# 1 121
Да, нищото на твоя коментар си е нищо. Но не ме изненадва...това е един много, много неудобен въпрос за дискусия, а по всяка вероятност ти не си и напълно подготвен да навлизаш в такава. (Иначе, по това, което си пратил, виждам, че имаш фотоапарат! Браво!)

# 1 122
И пак питам какво нищо и какъв ти беше въпроса?

# 1 123
Хакери на ДНК?! Да си играеш с нещо, от което хал хабер си нямаш, как е създадено, каква е връзката му с цялото и всички останали организми и ДНК в природата, до какви последствия може да доведе ограничеността на познанията ти, демек глупостта ти, си е направо равносилно на лудост. Да изследваш, да проучваш в стремеж да проумееш и разбереш е едно, но да "хакваш" нещо, в сравнение, с което си прашинка като мозъчен потенциал, си е диагноза. Умният и глупака се различават по способността си, да си признаят липсата на знания.

# 1 124
Май че ти си в заблуда.Как днк от муха може да повлияe на една крава?НИКАК.

Общи условия

Активация на акаунт