Кове се новият закон за храните!!! Да продължим започнатото със закона за ГМО!!!

• 51 719
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 140
Например изцепката на тео ,че ДНК-то може да се опрехвърли от муха на крава просто еи така.А тео да знае случайно какво е промотор?Или вектор?Или фаг?Или ПВР?Или РНК?Или обратна транскрипция?
Ти пък, промотор, аз глагола "опрехвърли" не съм го чувала, ти какви сложностии ме питаш... Чак пък да съм писала, че мухата ей така ще си прехвърли ДНК-то на крава, не помня. Laughing Писах, че всички организми, елементи, вещества и т.н. са свързани в природата, изначално още като замисъл и да се намесиш грубо, какво остава за "хакване", е равносилно на лудост, предвид детската възраст човешките наУчни постижения. От подобно псевдо наУчно самочувствие, няма да се учудя и ако скоро ни зарадват с някой Мухокрав, прелитащ и доставящ мляко по домовете на желаещите.

Толкова полезни неща научавам от темата, що е Хорм и толкова други важни неща......

# 1 141
Цитат
И не, аз не съм част от един грандиозен план да завземем България.Просто искаме тя да премине в следващата епоха.
Значи той не бил част от общия план за инвазията на БГ с ГМО, но ТЕ искали да й помогнат да премине в .......... следващата епоха!!! ТЕ! ... Бре, какво тайнствено словосъчетание. За тези, които не знаят, да поясня, че според изследванията и теориите на масонаджиите (базирани през последния век главно на приноса на човека, който съм споменал преди няколко мои постинга) развитието на човечеството протича в епохи от около 2100 години всяка. След изтичането на сегашната, която те наричат англо-германска, следва т.нар. славянска епоха, когато водеща роля в развитието ще имат славянските народи. (Това ние няма да го доживеем, защото става въпрос да едно бъдеще време.) Това много добре се знае от масонаджиите, чийто елит е западен, и които биха направили всичко възможно да увековечат завинаги западният модел на живот и мислене. Той много им се услажда! Всичко биха направили само и само ние, заблеяните славяни да се озападним напълно и окончателно! Но ние ще продължим да блеем и чакаме времето, когато дойде, а шампиони в това отношение - на блеене и нищо правене - сме ние, българите. Дай ни смешки и ни остави!... Та Полюцията го виждам да работи усърдно в това отношение, за което го поздравявам и стимулирам да продължава все така!!! Явно Еволюцията не е една обикновена Полюция и иска да ни преведе към заветното бъдеще, където ние като славянски народ най-сетне да дадем своя принос към нещо. Тенкю Еволюция!

# 1 142
Аз му казвам на Еволюиралия (и Лилавата), че тактиката да изкарват другите тъпи и необразовани по определена тема е разгадана вече и не върви, но той предпочита да продължава с маймунското си поведение. Сигурно това е изпитан метод, прилаган в други страни, но тук е смешен! Еволюция, съобщи го на началниците си!.....

# 1 143
Абе аз ви казвам ,че на прост народ трудно може да му се обяснят как стоят нещата ама..

# 1 144
Абе аз ви казвам ,че на прост народ трудно може да му се обяснят как стоят нещата ама..

Деволюцийке , имам съмнения , като те чета , че още не ти е засъхнало акнето  и се чудя на всички /ни/ защо изобщо се занимаваме с теб .

# 1 145
Не знам ,но се занимавате.

# 1 146
Прави ми впечатление, че никът Еволюция съзнателно и целенасочено допуска граматически и смислови грешки в постингите си. С това явно се опитва да предизвиква очаквана от него реакция от колегите, чрез което намира начин да се подиграе с тях, да отклони вниманието от дадена тема, както и да придаде несериозен вид на форума. Като връх на всичко си придава вид на сериозен учен и истински загрижен за доброто на човечеството.. Той го играе Несериозния, а Хеликаза - Сериозната 'изследователка', която се изявява  по-рядко, но по-'авториттно'.
Аз лично не съм следовател в МВР, но тези неща ми правят впечатление, защото се повтарят непрекъснато. Мисля, че за всички през изминалата година и половина станаха ясни подмолните методи на хората, които започнаха кампанията за въвеждане в България ГМО засаждения - от мижитури-министри като Нона Караджова до плъхове като Еволюцията, както и на окриляващите ги и настървяващи (и финансово) 'орли' от посолството Горе на южния хълм! Този цинизъм, който струи от всяка една дума на господин Еволюцията напомня именно на цинизма на онези Горе на хълма. Той не е български, ние не сме такива хора!...  Peace

# 1 147
Спокойно всичко върви по план.Аз просто ви притъпявам вниманието.

# 1 148

А защо реши, че сме обезпокоени, че ни успокояваш. Споко, по-спокойни и уравновесени много отдавна не сме били! Grinning

Аз знам, ама няма да кажа!

# 1 149

А защо реши, че сме обезпокоени, че ни успокояваш. Споко, по-спокойни и уравновесени много отдавна не сме били! Grinning

А от къде си помисли ,че искам да ви успокоя.
Аз знам, ама няма да кажа!

# 1 150

А от къде си помисли ,че искам да ви успокоя.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 09:13 от ЕВОЛЮЦИЯ

# 1 151
Еволюция, цитатите не са ти най-силната страна.

Направо ви завиждам в тази тема за Еволюция, ако не беше той, таз тема отдавна.......

Няма ли как да ми го отпуснете да му ползвам услугите за една друга тема, да я държи на първа страница? Sunglasses

# 1 152
Колко прави даваш?

# 1 153

Не дава прави, само криви. Joy

# 1 154

Не дава прави, само криви. Joy

Ех, този ХОрм! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт