Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 601
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Магаренце ....гадно е това ! Но малкия  дявол е бил , че можеше и по-лошо! Бързо да се възстановява !   bouquet  bouquet  bouquet

# 16
Магаренце, скорошно оздравяване на татенцето......Ама, че тъпанари има.
Всеки ден и аз съм свидетелка на какви ли идиотски катастрофи / офиса ми е в близост до  едно натоварено кръстовище/. Като си тръгнал да се трепеш и не ти е мил живота, не забравяй че има и други хора около тебе, да не си сам в джунглата.

Оффф, и мене ми е едно такова сдухано. Наложи се да уволня част от персонала........ Еми, писна ми да си затварям очите за гафовете им, правя забележки, глобявам - те не влизат в релси, за това се наложи докладна, дойдоха по-висшите шефове и айде.....
Само, че понеже хорската злоба край няма, вместо да ми целуват краката и да си ми благодарни, че ги търпях толкова време, че им правих толкова много компромиси, че си затварях очите за наредностите които правеха, сега решиха, че трябва да уронят авторитета ми, да излеят един тон помия върху ми и да наговорят какви ли не дявотии не шефовете ми......
ОК, те ми казаха, да не се тревожа, но все пак....... болно ми, че има такива лицемерни и долни същества. Хората са казали "Направи добро, да изядеш лайно" - при мене така стана. Tired

# 17
Магаренце, кофти това с баща ти. Tired
Ама дано човекът по-бърже се възстанови. И да изтрие неприятна спомен......

Смехулка, не бива да се сърдиш на хората, все пак те са се почувствали уязвени. Това лицемерие не е хубаво нещо ама явно са действали първосигнално.По дефлот шефът е кретен....Много малко а хората, които мислят обективно и имат ясна преценка за това какви работници са. Не се коси, никой не е идеален. направи добро и замълчи- то има кой да го оцени, а на този дето плюе в чистия кладенец и да му се ядосваш и да не му се ядосваш файда нема.....

И аз имах една детегледачка, която беше като царица при мен. Плащах и не много- 40лв. на седмица.т.е 160лв.месечно.Беше песионерка-сама жена и тези пари я усройваха  ( преди 3 години някъде) Работата й беше  само за да вземе малкия от градина в 17.30 и да ми го доведе на работата в 19.00. и събота или неделя -един от двата дни да седи при него.
На тази жена и оказвах почит, правих и подаръци, за всеки празник и давах бонус.Ако се почувства зле й давах почивка...Общо взето се държах идеално.ни тон съм повишила, ни съм и правила забележки.Ако видя нередност , си премълчавах....
И един ден тя си взе парите и без да ми се обади напусна...прати наяква  нейна позната, която ми каза, че детегледачката била тежко болна- почувствала се зле...била в болница, ама нямала телефон...ама намерила начин да й се обади , за да я прати при мен, тя да поеме детето ( даже знаеше колко пари ще взима) аз първият момент се побърках от притеснение.И даже повярвах....че бавачката е на умирачка....Да ама, след 3-4 дни почнах да се усещам...какво става....тази просто ме беше метнала.... Когато звънях на лелята на GSM-а на моят номер не  вдигаше, ама когато я потърсих от непознат номер-веднага вдигна ....
много зле се почувствах, не защото така ме напусна  без предопреждение и ме остави неподготвена, а защото аз наистина се стараех да съм максимално добра с нея,  за да се чувства комфортно работейки за мен....а тя накрая се подигра ужасно- и то лъжейки, че е смъртно болна. ooooh!
  Та,Смехулке , всякакви хора има....и знаеш ли всеки има своите основателни причини...за своите действия.

# 18
Абе..незнам какво да кажа просто..
Голям стрес за всички ни беше..
Малкия и той си изкара акъла, щото още не е преживял катастрофата на баща си..
Майка ми и тя седи и кърши ръце.. ooooh!
Добре, че сега вече малко се поосвестиха всички, че и аз щях да лудна накрая..

# 19
  • Ispania
Auuu Магаренце ,това е ужасно Confused,дано баща ти скоро се оправи и вси4ко да мине само с уплахата PraynigСамо спокойно Hug

Ardea ,kiara ,кажете вие как у4ите Mr. Green,сьвсем сериозно питам Blush.Какво правите,само 4етете материала ли?Преписвате ли го,самоизпитвате ли се?
Ардеа,и аз мислех да ходя да си купувам подобни лекарства за памет Rolling Eyes,за сега се отказах,но като гледам материала май в последствие ще имам нужда от тях Joy.

Киара,по новините казаха ,4е Бьлгария,Турция и още една страна са единствените НЕзасегнати за сега от вулканьт,но ако продьлжава така ,скоро вятьра ще го разнесе и на там Confused.
При нас е малко като в бедствено положение Crazy ooooh!,има едно напьлно затворено летище,и от Испания излитат полети само кьм Щатите и латино страните,но казаха ,4е след тази нощт може и тях да спрат ,защото @облака@ ве4е е стигнал и до нас.
Ина4е хората си спят по летищата и си 4акат,...няма какво да се вьлнуват Joy и да пла4ат и да не пла4ат ,няма кого да изкарат виновен 4е вулкана е изригнал Thinking.

smehulka ,опитай се да не обрьщаш внимание на такива хора Confused,друг на4ин няма Thinking.Винаги ще има подобни особи и за сьжаление трябва да живеем с тяхното присьствие.

# 20

Ardea ,kiara ,кажете вие как у4ите Mr. Green,сьвсем сериозно питам Blush.Какво правите,само 4етете материала ли?Преписвате ли го,самоизпитвате ли се?
Ардеа,и аз мислех да ходя да си купувам подобни лекарства за памет Rolling Eyes,за сега се отказах,но като гледам материала май в последствие ще имам нужда от тях Joy.

Аз, Вал, наистина се замислям за билките....вземи си .
Какво учиш ти...?

Вал, уфффф....аз лично трудно уча, но....общо взето моята схема е следната.
Чета целия материал.На ден, т.е на вечер по 3-4 теми.Тези, които са ми интересни....После. след като имам идея вече за какво иде реч- горе долу правя план по колко теми, за колко време да усвоя.Аз най-лесно усвоявам теми , като преписвам.Особено, ако материята не е много лека, но ако ми е интересно....естествено го запомням мигновено.
Понеже аз уча сега от учебник по психология за 9-ти клас, защото изпита ще е върху този материал, ми е по-лесно.информацията е поднесена доста забавно.Но се наложи да си купя няколко учебника, на различни автори, докато попадна на този, който ми е кеф да чета.
  Някога за изпити учех по същият начин- ако не бях присъствала на лекции, четях всичко наред...и после темите една по една...и за всяко нещо си търся пример, сравнение, доказателство, анализа, за да ми стане ясно...и да разбера ЗАЩО е така, а не иначе....лично аз така уча.....Но моят проблем е , че адски трудно се концентрирам....и лесно се разсейвам.....

# 21
Магаренце,и аз пожелавам скорошно възстановяване на баща ти, а и на всички вас, че то не е малък стрес това  Hug
По въпроса с ученето, че и аз съм в кюпа със студентките  Simple Smile Чета, правя планове и после уча по плановете, като обикновено първите 2-3 въпроса от конспекта изобщо не си давам зор да ги прочета. На изпитите се отдавам на абсолютна импровизация  Joy

# 22
Добро утро!
Магаренце, бързо възстановяване на баща ти!

Едно бързо кафенце, че работа ме чака днес!  Crazy

# 23
Хайде и аз бързо да го пийна ,че излизане ни чака.... Joy Joy Joy
Приятен ден на всички... Hug

# 24
Добро утро .Да си взема едно кафенце и да ви кажа - Опитвам се да откажа цигарите.Последната ми цигара беше снощи към 20.30 ч. Голямо постижение е за мен да изпия 2 сутришни кафета без да запаля.
Друго ново  newsm78 а да довечера съм на зъболекар .
Хайде до по-късно.  bouquet

# 25
  • София
magarence, една  Hug от мен!

Успешна и по-малко дъждовна седмица желая на всички!

# 26
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Магаренце, бързо възстановяване на баща ти!   bouquet Еййй, много кофти така, ама пак малкия дявол е бил!

Пате, избра ли си фотоапарат? Аз изобщо не ги разбирам, но има бая народ около мен който да питам, въпроса е дали искаш тип сапуниерка или нещо по-сериозно?

Гледам за учене си говорите, аз се бях засилила тази година да кандидатствам, ама явно пак ще пропусна, дори да вляза няма как да ходя после, а дано догодина да се наредя и аз, че откога ми се учи не е истина.

Ох, мен пак ме наболява глава, а и имам работа и трябва да излизам, а така ме мързи в това гадно време!

Хайде лек ден на всички!   bouquet

# 27
Не съм, не нещо по-така.Сапунерка си имам.  Wink И възможно добро качество за малко пари.  Laughing

# 28
Магаренце, дано бързо да се оправя баща ти и всички около него.
А моят син снощи докато си игра на вън падна и си одърля едната бузка, страшно ме уплаши. Ама така правят героите. Този камион с който падна е от баща му и така ме дразнеше, та сина сега заяви, че  ще го хвърля в боклука. Той е от едно време.
Та днес синчето не е на градинка и си е вкъщи, гледат се с баща ми.

# 29
Абе, аз да питам, приведоха ли ви детските.
Мойте познати мами, коя не получава, коя не си следи парите в картата...Вчера в мойта карта нямаше никой.... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт