Клюки(щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална

• 21 559
  • 730
  •   1
Отговори

И какво от това, че сме сами, че сутрин ставаме сами и в лявата половина на леглото ни е празно. Там е празно, но от   съседната стая се чува детският звън...”Мамо”

Ние сме жени-силни  и вярващи. Ние сме красиви, ние сме усмихнати, понеже само ние знаем цената на щастието, на истинското ни женско щастие.

Как може да се наречем нещастни, при условие че сме прегръщали и целували едно нежно, малко същество, което сме носили девет месеца под сърцето си? На същото това малко същество сме дали не само живот, дали сме душа, топлина...

Ние сме богини , момичета, понеже успяваме всеки ден да скрием горчилката  и да гледаме в хоризонта, където ни чака щастието.

Всяка от нас я очаква то-Щастието! Днес или утре, или след години - то е там, там  е понеже ние го заслужаваме.....

Ние сме не само жени със своите нужди ние сме жени, притежавайки вълшебството да направим един мъж щастлив. Но този мъж трябва да е неотразим.- не бързайте, понеже той също ни търси....пазете магията си единствено и само за него.

Ние сме жени и ще имаме своите моменти на слабост, но всичките тъжни мисли и сълзи , не могат да погубят силата ни- те само ни зареждат  с още, понеже ние Жените сме Новият Силен ПОЛ!!!''

# 1
# 2
Пльос.
 Я да подема крак , като ви споделя, че от една седмица се потя над едни учебници, че съм решила да записвам второ висше.
та сега се опитвам да разучавам учебника по психология за 9-ти клас.Изпита ще върху този материал.
Да ама съм забравила как се учи. Нещо ЕГН-то си казва думата и уж всичко запомням, а на следващия час , няма никой в главата. ooooh!
А да кажете не съм престаряла..... Thinking

# 3
Цоп в новата тема.

# 4
Минавайки покрай компа/щото имаме гости и се веселим/ ,да потвърдя присъствие и аз в новата тема-благодарности Патенце  Wink
Хайде наздраве от нашата маса на вашата маса.....с песента..... http://vbox7.com/play:c5ca7c30

# 5

Благодаря ти Пате  Hug Много хубави снимки, личи си че децата са се забавлявали.
Ще се повторя, но малкия бонбон наистина е голям сладур. Да ти е жив и здрав  Heart Eyes

Ardea , не се отчайвай, ще се справиш! А, за какво ти е второ висше?
И аз много мислех дали да се записвам или не, но се справям някак, не е лесно де но... така съм по-организирана  Mr. Green
Точно по психология имах презентация миналата седмица, а по-миналата тест. Всичко изглеьжда трудно и страшно докато не седнеш да го прочетеш  Wink

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 05:14 от kiara

# 6

Ardea , не се отчайвай, ще се справиш! А, за какво ти е второ висше?
И аз много мислех дали да се записвам или не, но се справям някак, не е лесно де но... така съм по-организирана  Mr. Green
Точно по психология имах презентация миналата седмица, а по-миналата тест. Всичко изглеьжда трудно и страшно докато не седнеш да го прочетеш  Wink

Ми за какво ми е аслъ, ама на мечта, слабост, призвание ако щеш.
 То аз не го виждам страшно, ама концентрация ми липсва, явно...иначе не е и трудно интересно е  даже....

Патенце, мерси, че си сложила обръщенито в началото на темата!!!!!!!

# 7
  • Ispania
Ето ме и мен Mr. Green.

Ардеа,като намериш разрешението за по/лесно запомняне, Laughing да споделиш моля Laughing.
И аз сьм се захванала тук да изу4авам разни ...не разни Crazy 4удесий и направо имам 4увството,4е сьм адски остаряла ooooh!,защото помня два дни вси4ко и после забравям ooooh!.И пак вси4ко от на4ало Confused.
На стари години ,кьде сьм трьгнала Thinking?!

# 8
Абе аз почвам да се замислям дали да не си купя малко Гинко биолоба....едно кило орехи.Да ям по-често риба или напавро рибено масло, зарди омега 3-киселините ли да не взимам.....Ужас е това.
Малкя научава стихоитворение на изуст амо от един прочит, а аз ....не мога 5 неща на кръст да запомня....
 Ако забравяхме със същият успех нещата, които не искаме да помним...ехеее...
ама в дебелите книги е обяснено, че не мой-така...трябва да ни е трудно!

# 9
Киара, благодаря!  Hug

Ардеа, то си е там от миналата тема  Mr. Green

Меро, внимавай с питиетата  Whistling

Ардеа, за ученето ми е болна тема на мен, така че не съм ти добър съветник.Вече година и повече си пиша дипломна работа, връщат ме и не се знае дали бакалавър ще завърша.Така че, щом имаш желание и сили - направи го.Мен системата ме смазва и се ядосвам на неща, независещи от мен ( разни мухльовци, да ме прощават, които си дърпат за 2 дни темата от нета, подават молби и шестици; аз се мъча половин година и не ме допускат; е, нямам желание за нищо така  Crossing Arms )

Хайде, лека вечер от мен!  Hug

# 10
Еййй, ама все учени сме се събрали ние тук. Гледай ти! Да си направим, клуб учеща мама и да си даваме я кураж, я съвети а защо не и подсказки  Whistling

Бе хора какъв е този вулкан който изригнал сега? Много страшно звучи  ThinkingВсияки полети в Европа спряли  Cry  В Б-я полетите в северната част се спирали.  Как сте там? Усеща ли се нещо? То май по-добре нищо да не усещате но ... То само това липсваше сега... Дано облака бързо се разсея  Praynig

# 11

Бе хора какъв е този вулкан който изригнал сега? Много страшно звучи  ThinkingВсияки полети в Европа спряли  Cry  В Б-я полетите в северната част се спирали.  Как сте там? Усеща ли се нещо? То май по-добре нищо да не усещате но ... То само това липсваше сега... Дано облака бързо се разсея  Praynig

Ми то вчера по новините съобщиха, че облакът има опасност да стигне до северна Гърция, а ние сме му  по път.
Сега се бил доближил до Румъния.
Вулканът е бил изригнал в Исландия, май че в сряда. Thinking
Според новинарите, които съобщиха новината, няма място за паника, но можело днес да се очаква черен дъжд над страната.
Кофти работа е това с вулкана, особено за хора, като мен с белодробни неволи, понеже прашинките, които се разнасят попадат по-лесно в белите дробове...и причиняват редица главоболия.... ooooh!
Но според мен скоро всичко ще е наред. Praynig
Мен друго ме притеснява, предполагам и повечето- последно време се каканижат катаклизъм, след катаклизъм....жертви, жертви....УЖАС....На човек с малко по слаба психика и по-лековерен( каквато  е моя милост) , като нищо ще му хрумнат апокалиптични мисли, още повече с наближаването на една много известна и експлоатирана дата. Sick

# 12
Здравейте момичета кокичета... Grinning
Днес се очертава слънчев и топъл ден. newsm44
За облака аз четох ,че ако е слънчево ще го видим как минава /ако мине през страната/....,ако е дъждовно ще вали цветен дъжд/киселинен/.Но пък ако падне прах само върху земите това било добре за продукцията след време било много силно наторяващо....,но кой знае....по добре да не минава много през нашата страна .... Thinking.
Грозно впечатление ми направиха ...българите/чакащи по летищата/ които даваха по новините,като ги питаха какво мислят да правят,след като са спрени полетите...какво мислите отговориха.... ooooh!.....почнаха да реват ,как щели да стоят сега на летището,добре чепознавали някого от сф ,че имало къде да преспят .... #CrazyЕдва ли не хората са им виновни ,че изригнал вулкан и и са спрени полетите....,а чужденците веднага влезнаха в положението което се е създало...търсят алтернативен вариант да се приберат....,а нашите само ревяха ,искали обезщететения ...... ooooh!....Ужасни сме по някога... Naughty

Оф стига...хайде лек и слънчев ден на всички.... Hug

# 13
Да се включа и аз в новата тема..с една лоша новина.. Cry

Баща ми..вчера го блъснала кола..
Както си пресичал найспокойно на пешеходна пътека.
Посред бял ден.
Паркирана кола пред пътеката на улицата изведнъж потеглила рязко ..назад.. Shocked
И го помляла.. ooooh!

Добре че се е разминал само с 2 счупени ребра, брадичка и множество охлузвания..

Направо нямам думи!
 #2gunfire #Cussing out

# 14
Оооо Магаренце  Hug.....много неприятно...,дано бързо се възстанови баща ти.... Praynig Hug
Абе тия хора не се ли оглеждат .... #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт