Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 025
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Тина, честито Simple Smile

[
Та .... пак ми се засилва  нещо майчинското чувство ..... Rolling Eyes Rolling Eyes

Стелс, предлагам ти 1, 2, 3 или 4 бели хамстера.Мъжки, добрички. Ако вземеш 4-те ти давам и аквариум за бонус+ въртележка, трици за един месец и едно кафе....Simple Smile)) И всичко това абсолютно безплатно.
Най-безобидният и евтин начин да задоволиш майчинският си нагон.
Съвсем сериозна ми е офертата. 4-те пухчовци така или иначе трябва да ги разкарам...когато кучето дойде у дома...Simple Smile
Оня ден по бтв-новините съобщиха революционната новина, че са открили причината за женското пазаруване.
разковничето било в овулацията.
Та си мислих, че май....при нас...е доста силна таз овулация...щом допингът не помага и майчинското чувство се засилва.
Та заради същото това чувство, преди да си донеса кучето у дома, т.е най-късно до 15.05 смятам да боядисам стените в нас...Ще ми е за първи път да боядисвам сама...ама няма пари и за майстор, и за куче, а и ъглови легла за хола искам да си купувам...... ooooh!

пп Преди 2-3 години видях един таралеж, много исках да си го взема, но  по онова време имах котка, 2-хамстера и май-заек.
А, да и мъж....общо взето цял зоопарк.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:28 от Ardea

# 706
Ардеа , аз преди таралежа и хамстер имах , после 2 морски свинчета + бебето им .... А най-преди всички имах страшен папагал , който ми откраднаха от  двора на къщата , в която живеех с БНД  Tired

# 707
Тина,а красавицата космата не е ли бременна? (хвърлих й око) Wink

# 708
Ардеа , аз преди таралежа и хамстер имах , после 2 морски свинчета + бебето им .... А най-преди всички имах страшен папагал , който ми откраднаха от  двора на къщата , в която живеех с БНД  Tired
Ама аз сериозно търся дом за мишоците....

И те са бебета....Купих си аз Шишо и Пишо, мислийки ги за момчета и двамата, да ама Шишо се оказа момиче....и така се сдобих с 4 фъстъка.Майката и едното лапе подарих.сега имам 3-момъка и баща им....

Папагала говорещ ли беше?
Сигурно ти е било много кофти.....   Hug

# 709
Папагала  беше абсолютен имитатор  на звуци - не на думи , но пък  докарваше страхотна интонация  на гласа си когато е доволен и  когато е ядосан .... Много плаках тогава за моя артист Коко Деймън!  Rolling Eyes

# 710
Нами, не пусна на ергена предния път   Mr. Green

# 711
Нами, не пусна на ергена предния път   Mr. Green
Ами стискала се е милата  .....  Mr. Green То не става от първа среща я ....  Mr. Green

# 712
 Joy   Joy   Joy  Ама ние три пъти ги срещахме, ама явно и той не знаеше как да си свърши работата, та така. Надяваме се следващия път   Joy   Joy

# 713
Joy   Joy   Joy  Ама ние три пъти ги срещахме, ама явно и той не знаеше как да си свърши работата, та така. Надяваме се следващия път   Joy   Joy
Joy Joy
Може  само да  са си приказвали  Party  Пък може и Тя да го понаучила на туйцък онуйцък ... hahaha

# 714
Их, ама и вие сте едни... сватовници!!
То куче, куче... ама и то е "жена" с характер. Може да не ще само осеменител, а "мъж"  Mr. Green

# 715
Я, ти вярваш ли го това   Mr. Green  Ми то съществуват ли такива. Виж животните как хубаво са си решили проблема, осеменяват се и кой от където дошъл   Mr. Green

# 716
Ами права си Тина.
Осъзнали са се животните и кой каквото може, това прави  Mr. Green -единия да е..е когото свари, другия да отгледа поколението. А като поотраснат малките- и тях не ги брои за роднини. (Е и в тяхния свят някои са моногамни и примерни  Crazy.)
А пък ние нали сме си хора - упорити и наивни - сами си създаваме проблеми  Laughing

# 717
Тина, ма много красива тази космата топка Simple Smile

Ей, развеселихте ме с този разговор за заплода  hahaha До много хубави изводи сте стигнали и май си е точно така, ние сами си създаваме главоболията  Grinning

# 718
Ох, момичета, разсмяхте ме рано   hahaha

Киара, правя го публичен албума  Peace http://www.facebook.com/album.php?aid=161221&id=718723701&l=3a42d35830

Лек ден от мен Simple Smile

# 719
Ох, момичета, разсмяхте ме рано   hahaha

Киара, правя го публичен албума  Peace http://www.facebook.com/album.php?aid=161221&id=718723701&l=3a42d35830

Лек ден от мен Simple Smile
Много хубави снимки, Пате Simple Smile
Алекс ти е 'одрал' кожата Wink

Общи условия

Активация на акаунт