Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 020
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Размислям... и ми се идва много. Но в момента наистина не ми е възможно Hug

# 691
  • Ispania
Лято,добре 4е вси4ко е минало ве4е Hug Hug Hug.Дано по бьрзо се отьрвеш от този шок.

Смехулка,ако знаеш как ми е позната твоята история Confused.Такива хора не се променят да знаеш Close,ако някога запо4не по/добре платена работа,то тогава парите ще отиват другаде,но не и при вас Rolling Eyes.По добре си без него,колкото и гадно да зву4и.
Просто до болка позната история Confused.

stels-bels ,няма какво да се ядосваш Wink,оздравявай бьрзо  Hug Hug

# 692
БЛАГОДАРЯ ВИ!Горещо Ви прегръщам всичко!
Дано да ми върви само на спечелени дела си пожелавам! И здраве!
И за всички Ви!
 HugОт мен прегръдки на всички!

# 693
Добро утро и от мен!

Форума нещо откачи и не мога да видя какво сте писали  Crazy

Лек ден от мен! Simple Smile  Hug

# 694
Ето и снимки от Рд (най-накрая):
http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=718723701#!/album.php?aid=161221&id=718723701
Който не може да ги отвори да свирка да го приемам като приятел Simple Smile

# 695
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лято, радвам се, че се съвземаш!  Hug

Пате, много са сладки снимките!

Ама аз всъщност минавам да се оплача, че съм болна и носа ми е като чешма, много неприятно и за да ми е още по-гадно и чавето да не остане по-назад се е разсополявило, ама още не ме е стигнало!

# 696
  • София
Хубав ден от мен!  Simple Smile

# 697
Както е почнало и аз да се пооплача. От миналият четвърътък такова главоболие  си имам и не го пускам явно. Аз си знам, от нерви си е, ама да мине ще е по-добре.
На всимки болнички да оздравяват и на всички ви много късмен желая.

# 698
Ехоооо.Здравейте на всички...
Болни викате сте...пожелавам ви бързо да оздравявате.
 И аз май да се оплача....днес ми се обадиха от училище да си взема сина, че три момчетии го блъснали в коридора в голямото, с все сила, той паднал по очи и сега има огромна цицина на мъжкото  му чело.
Доста се поуплаших тази сутрин, но има, че дяволчетата му са живи, така че съм по-спокойна....
  Другоооо....ммм отдавна не съм писала, ама то няма нищо ново около мен, освен , че събирам пари другият месец да боядисам стените си, сдобих се с колело и спортувам и се чувствам прекрасно......и съм решила да увелича семейството с още един член.
Би било добре да е бебе или мъж....но поради липсата на изброените се спрях на вариант куче.... малкия  ми опищя ушите, а аз най-накрая се съгласих.....Скоро ще имаме нов обитател на дома ни Simple Smile
Лек ден на всички.

# 699
..и съм решила да увелича семейството с още един член.
Би било добре да е бебе или мъж....но поради липсата на изброените се спрях на вариант куче.... малкия  ми опищя ушите, а аз най-накрая се съгласих.....Скоро ще имаме нов обитател на дома ни Simple Smile
Лек ден на всички.

Хехе, Ардеа..
и аз това споделих онзи ден..
Сдобих се изненадващи с кученце и осъзнах, че съм се съгласила заради засилено майчинско чувство (явно ме влече)..

# 700
Здравейте,минавам само да ви видя как сте.. Grinning
Днес малко бяхме на разходка до Варна и обратно.... Joy...град който много харесвам не знам защо....е по малко от Милано  Joy.
Хайде пожелавам ви спокойна вечер.... Hug
Наздраве...  Wink

# 701
Пате, аз не мога да видя снимките  Sad Защо не направиш албума публичен за ден, два докато го разгледаме и после пак да си го заключиш.

Ах че хубава бира.... иде ми да я изпия на екс  Grinning

Ardea , ще чакаме снимки  Peace

Бързо оздравяване на болните  Hug

# 702
..и съм решила да увелича семейството с още един член.
Лек ден на всички.

Хехе, Ардеа..
и аз това споделих онзи ден..
Сдобих се изненадващи с кученце и осъзнах, че съм се съгласила заради засилено майчинско чувство (явно ме влече)..
Joy Е , разсмяхте ме момичета ..... ! Когато моето майчинско чувство се беше засилило взех та се сдобих с таралеж ( само защото от  котки и кучета имам алергия) ...Но тоз таралеж е многоооо труден на ласки и милувки ......  newsm78 newsm78
Та .... пак ми се засилва  нещо майчинското чувство ..... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 703
Ами хайде де...действайте тогава.... Wink Hug

# 704
Скоро и ние ще гледаме куче, на брат ми, че снахата е бременна. Ще ставам леля   Party    Party     Party
A ето я красавицата космата   http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs121.snc3/16841_100 … 429_7773776_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт