Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 254
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пела, честито! Да ти е на хаирлия!  Grinning

# 676
И от мен една клюка-ДОБРА НОВИНА: Вече съм в нов офис на Ботева градинка във Варна. Успях най-накрая да се преместя с цялата лудост от папки, закони и т.н., след ремонт, които реализирах с помоща на близки и приятели.
Сега като тръгвам сутрин за работа ми е едно такова хубаво!!!
Честито Пела ... като знам миналата година като си местехме офиса какъв ужас  беше с бумагите ..... После доста  време ни трябваше с колежката  да си намираме това , което ни трябва ! Но и  аз казвам - ХАИРЛИЯ да е !! Peace

# 677
Момичета, казвам и тук:
до довечера трябва да предам окончателния списък на хотела за срещата. После може да няма места, защото имат и друга резервация за група.

Пела, честито!

# 678
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пела, а честито!   bouquet Нов офис, още по-голям късмет!

Еййй, Пате, явно доста емоции са се събрали вчера! Ама важното е, че са все хубави! Живо и здраво бебче на приятелката ти!  Hug

# 679
Здравейте момичета,компа ми нещо му стана днес сутринта ,успях само да ви изчета и сега вече съм на линия....да ви пиша  Wink Peace
Пела ,честито да ти е на късмет новия офис.   newsm51
Пате ...честито на твоята приятелка,да и е живо и здраво детенцето.... Hug    newsm51
Хайде ставам сега ,че след малко сме на консултация...лек ден момичета -кокичета  Grinning

# 680
Ха добър ден вече .Не мога да се докопам до форума,аха да пиша и влезе клиент или  телефон почва да звъни.Лудница.Вечер не искам и да погледна компютър очите ме болят.
ПЕЛАчестито   bouquet
МАГАРЕНЦЕ и за теб   bouquet
ЛЯТОсъжалявам за това което е станало .Пиши как си

# 681
И аз на бързо влизам само да ви видя, преди да си тръгна.

Пела, честит нов офис. Много се радвам да те "видя". Предполагам пишеш по темите, но не се задържам често и дълго тук, та не съм те засичала.

Пате много интересно ми стана това за аниматора. Какво точно сте правили? Сега вече съвсем нямам търпение да видя снимките  Crazy

Ставам, че работното ми време свърши преди 1 минута  Grinning

Hug

# 682
  • Italia
Здравейте момичета   bouquet

Честито, Пела, само на успешни сделки и дела да е новия офис!

Целувки и прегръдки на останалите, на мен все по-малко време ми остава да чета и да пиша... Отварям сутрин форума и по някое време като поутихне наоколо чета...  Много съжалявам, че ще изпусна първата сбирка, но мислено ще съм с вас, да не забравите да пиете една ракия (може и водка) за мое здраве... На 23 точно имам много важна среща, дано всичко мине благополучно Praynig

Оставям ви, че стана време за обяд ...

# 683
Аз днес съм без настроение  - също като  тъпото време навън !  Tired
Хем съм болна , хем съм ядосана по служебни неуредени ТРЗ проблеми - Аман от  хора дето не си вършат работата !  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 684
Здравейте момичета... Grinning
Никол ,успех на срещата да мине всичко тип топ... Peace.Ще пием не една ами две ракии вместо теб... Joy/аз не де ,ама другите ще ги побутвам  hahaha Joy Joy/
Аз пък някак  при такова време...се успокоявам... Joy..става ми едно такова ..паля си каминката ,изтеглям се до палечка и гледаме филмче... Crazy
Стелс-Белс да оздравяваш бързо ,че сладък покрив трябва да ядеш  Wink...пък няма да ти кажа как върви с него една биричка... Peace

# 685
Ей , Мери .... аз за туй бързам да оздравея .... заради биричките !! И  заради  твоите  вкусотии , дето вървят  с бира    chef  chef  chef

# 686
Здравейте и от мен за днес!  Hug

Не мога да си надигна главата от работа днес  Tired

Никол, ще стискаме палци!  Hug

Киара, с удоволствие ще кача снимки, но Java-та ми неща се е  прецакала на служебния комп и като намеря време да дръпна и нея качвам непременно.
А за аниматора- направи им разни игрички, пяха, танцуваха, разсмива ги.Беше страшно интересно.Имаше клоунски костюм.А и леля е едно от най-забавните същества на света, така че нямаше как да се случи нещо по-различно.

# 687
Здравейте!
Благодаря ви за загрижеността на всички Hug. Нищо не ми взеха и нищо не ми направиха (не, че нямаха желание), явно все пак добрият късмет е бил с мен. Поплаках два дни, пострахувах се... половинката посяга да ме прегърне, аз се свивам на една страна Sad.
Но сега съм добре.

Пожелавам ви много хубава първа среща. Забавлявайте се, яжте, пийте, говорете и заради мен и не забравяйте снимките!!!

# 688
Ех , ...Лято ! Добре  , че по-малкия дявол е бил .... Сега  се опитай да  забравиш всички лоши неща ! А аз обещавам купища снимки от срещата !  Peace

# 689
Лято, адски неприятно..
дано по-бързо се отърсиш от този ужас.. Hug
Все пак няма ли да размислиш за срещата.. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт