Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 262
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета!
Сърдечни благодарности за пожеланията!  Hug Hug Hug
Изкарахме си много весело, въпреки че повечето деца не дойдоха, но и тези бяха достатъчни.
Днес купона продължава в ДГ  Crazy

Смехулка, моето мнение е като на другите.Какъв е смисъла да се мъчиш с такъв човек до себе си? Доказала си, че можеш да се справиш и без мъжът.
А и така само ти спира търсенето на нов  Laughing  Hug

Лято, ужасно! Дано всичко да е наред и да забравиш по-бързо случилото се!  Hug

Киара,  Crazy супер апетитно изглежда!

Лек и слънчев ден на всички!

# 661
Добро да е утрото и от мен... Grinning
Уиуи не се впрягай много много на главната... Hug,прави се ,че я слушаш пък тя ако иска и с леглото да си идва на бачкане... hahaha Joy
Пате радвам се че сте си изкарали много хубавко  Hug.Искам снимки... Wink
Еее Магаренце честито...за кученцето  WinkСега си имаш двама сладурковци... Hug
Смехулка ти каква диета пазиш,все се каня да почна някоя, newsm78...ама при мен проблема е че не мога да пазя диети...или ям или не.Смисъл ,че не мога да карам само на ябълки ,те обратното само ме разяждат още повече. ooooh!Намерих тук една ...ориз -три дена,зеленчуци -три дена и ябълки-три дена /ама тях ще ги пропусна/...,по добре на бира да карам три дена... hahaha Joy Joy JoyДа идва това лято ,че като се стопли,аз тогава почти не ям....,дано от това поне да си отидат няколко килца... Joy
Какво става тия дни в Свищов ,голямо обгазяване голямо нещо..,да вземем да им пишем към края на месеца да няма такива неща.. Wink

# 662
Мери, какво обгазяване? Не съм чула такива неща!  Confused

# 663
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, прекрасни!  Hug

Лято, много гадно това с нападението, надявам се нищо не са ти направили и бързо да се съвземеш от уплахата!  Hug

Магаренце, какво куче, ми а честито! Аз си мечтая да си взема коте, ама сега не може и кученце искам като се преместим (кученце, кученце, по-скоро кучище де...).

Мери, за кво обгазяване говориш, аз що нищо не съм чула? (Вероятно щото не гледам новини редовно)

# 664
Ами два пъти подред дават по новините ,че имало обгазяване от някъде ,не било кой знай какво ,но хората искат да знаят от къде идва ,а органите уж не могат да намерят от къде идва.Но било в рамките на допустимото.Хората от Свищов си мислят ,че идва от Румъния ,но не е сигурно.Това беше предната седмица.Няма страшно най-много да изкараме по цял ден  в хотела... Wink.Щом като постоянно даваха майки с деца навън и те все говореха ,как може такова нещо не можело да се диша...Те какво правят навън тогава с децата!?!Така ,че просто пак е много раздуване от страна на медиите ако питаш мен. Peace

# 665
Meri, кво обгазяване - това са глупости
Наблизо има и Свилоза и голям ТЕЦ..
Лятото на два пъти ме хвана като съм в Свищов Теца да си изпуска парата - става по-горещо, влажно и миризливо и шум голям..та затова си мислят, че някой обгазява..Wink

Отсреща в Зимнич има само една фабрика за етанол..

# 666
Добър ден и от мен....   bouquet
Аз пък съм болна Sad  В събота вечер  бях на женско парти , че като се подпуках  на бирички и ей ма на сега  .... издокарах се хубаво !  Confused

# 667
Ееее Стелс-Белс ,то бира се пие от такива като мен..,бирени човечета,с бирени коремчета... hahaha Joy Joy JoyТрябвало да му удариш нещо за сгрявка...ракийка,винце... WinkБързо да се оправяш и никакви бири скоро време ,само нещо твърдо загряващо... Grinning.
Магаренце и аз това казвам  Peace,пак раздуват нещата щото нямат друг материал май... newsm78

# 668
Мериии, той моя корем си е бирен .... Аз съм стара бираджийка ! Ама нещо се изложих тоз път  Tired ooooh!

# 669
  • София
Лято, добре ли си!? Направиха ли ти нещо, взеха ли нещо?

Грозното Пате, да ти е живо и здраво момчето.

magarence, как така се сдоби с куче?  Mr. Green

smehulka, много тъп... онзи 36годишния...  Rolling Eyes

# 670

И аз се чудя - как се съгласих.. Rolling Eyes
БНД и малкия нещо ме размекнаха и... #Crazy

Сега си мисля, че явно много съм се била размечтала за бебе, та ме е избило на майчински чувства пак..

# 671

И аз се чудя - как се съгласих.. Rolling Eyes
БНД и малкия нещо ме размекнаха и... #Crazy

Сега си мисля, че явно много съм се била размечтала за бебе, та ме е избило на майчински чувства пак..

Май по-скоро това ще да е  Grinning
Дай снимка да го видим това "бебе"

Пате, и аз се включвам към групата на желаещите да видят снимки  Mr. Green

Не съм, ми давай де, вземи двечките, много ще им е весело  Whistling И в нас менажерията е пълна  Grinning

stels-bels бързо оздравяване ти пожелавам  Hug

# 672
И от мен една клюка-ДОБРА НОВИНА: Вече съм в нов офис на Ботева градинка във Варна. Успях най-накрая да се преместя с цялата лудост от папки, закони и т.н., след ремонт, които реализирах с помоща на близки и приятели.
Сега като тръгвам сутрин за работа ми е едно такова хубаво!!!

# 673
Добро утро!  Hug

Пела, страхотна новина! Да ти е честит новия офис! Със здраве и много хъс да си го ползваш!

Магаренце, честито куче на теб!  Laughing

Снимка, само да се наканя да ги сваля и ще показвам.Вчера беше и купона в ДГ и се получи невероятно.Реших се да го направя с аниматор (леля ми  Flutter ) и стана нещо страхотно.Всички деца много щастливи, а порасналият ми Алекс- най-щастлив!

А снощи си припомних и моето раждане с разни предродилни истории.Водите на една моя бременна приятелка изтекоха.Закарах я в болницата снощи и тази сутрин може да се похвали с един голям-малък сладур - Влади! Да и е жив и здрав!

Лек и слънчев ден, момичета!  Hug

# 674
Добро утро и прекрасен ден ви желая.
Пела, честит ти нов офис.
Магаренце, честито кученце на теб.
Лято, ти не пишеш как си, но се надявам да си добре след онази неприятна случка.
Пате, хубаво е човек да има такива приятели като теб явно. На мен сестра ми ме заведе в родилното вторият път с контракциите, бащата на децата вечно зает и вече не му беше до това. Отношенията вече ни се бяха скапали, а първият път преносих много и сама си влязох в болница, без контракции, беше планувано и бащата беше на лице. При нас беше така, за не планувани неща да не разчитам на него.

Общи условия

Активация на акаунт