Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 182
  • 728
  •   1
Отговори

И какво от това, че сме сами, че сутрин ставаме сами и в лявата половина на леглото ни е празно. Там е празно, но от   съседната стая се чува детският звън...”Мамо”

Ние сме жени-силни  и вярващи. Ние сме красиви, ние сме усмихнати, понеже само ние знаем цената на щастието, на истинското ни женско щастие.

Как може да се наречем нещастни, при условие че сме прегръщали и целували едно нежно, малко същество, което сме носили девет месеца под сърцето си? На същото това малко същество сме дали не само живот, дали сме душа, топлина...

Ние сме богини , момичета, понеже успяваме всеки ден да скрием горчилката  и да гледаме в хоризонта, където ни чака щастието.

Всяка от нас я очаква то-Щастието! Днес или утре, или след години - то е там, там  е понеже ние го заслужаваме.....

Ние сме не само жени със своите нужди ние сме жени, притежавайки вълшебството да направим един мъж щастлив. Но този мъж трябва да е неотразим.- не бързайте, понеже той също ни търси....пазете магията си единствено и само за него.

Ние сме жени и ще имаме своите моменти на слабост, но всичките тъжни мисли и сълзи , не могат да погубят силата ни- те само ни зареждат  с още, понеже ние Жените сме Новият Силен ПОЛ!!!''

# 1
1-ва.влизам и се разписвам с

с този поздрав[/url]

# 2
Записче и от мен.... Grinning

Ardea alba ,благодаря за поздравчето  Hug

# 3
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Включ! Няма отърване от мен да знаете!  Mr. Green

Ardea alba, мерси за поздрава, много я Аресвам тъз песничка!  Hug Аз пък ще ти викам Птицо!  Mr. Green

Ако се чудите от де се взе това гадно време, време е да спрете - на кормуване бях, съответно времето беше ужасно!  Joy

# 4
# 5
Не съм, как не се сетих!  smile3555
Още като слушах вчерашната прогноза за следобеден сняг трябваше да ми светне!  Mr. Green

# 6
Хайде и аз тук  Hug

# 7
Привет и от мен!
Кофти ми стана като прочетох как се чувстват някои от вас.Аз като изпадна в такава дупка става лошо.Проблемът ми е,че трудно изплувам,затова гледам да не се замислям много,че сълзите веднага са ми на очите.
Харесва ми новото заглавие!
Не съм,честито и от мен  bouquetЛека и безпроблемна бременност ти желая!

# 8
Айде ....Пуф паф ....ида и аз !

Какво става  бе мацки ? Защо чета щуротии в старата тема  и то тъжни ! Карате ме да се  разрева и аз ..... аз съм минала по този път  неотдавна.  Бях станала битова алкохоличка и заядлива с мъже чатерка и не само  в чата се заяждах ами и на живо  с мъжете около мен. Умирах да им докажа че са мухльовци .....оооооо....и го правех.  Та вие сте толкова силни жени - хайде сега ще се давате на тъпата  пролетна депресия + финансова криза.  Хващайте се за косата и се вадете  от  дупките .....  bowuu

Нашите  наранени  души  са много уязвими и  след това , което са преживяли трудно ни се отдават някои  работи ...като импулсната  целувка , за която Елеонора спомена . И аз съм от типа  хора  , който вечно е с план подготовка, вечно дерзая , вечно имам нещо сериозно  за което да  се боря . Искам  ред и дисциплина по план графиК. Изненади не обичам - импулсна целувка би ме хвърлила в тъч .... Но все пак не мислите  ли , е трябва да  се вслушате  в женската  интуиция - слава  богу  тя ни  е силна.   bouquet

Гушкам ви  Hug Hug Hug Hug

Когато се депресирам .....става  ад за околните. На всичко от горе  съм склонна наследствено да изпадам в депресивни състояния. Казах си  че няма да го допусна да се  случи пак пък каквото ще да става!!!

НЕ ВИ РАЗРЕШАВАМ ДА СЕ УЕДИНЯВАТЕ САМИ..... САМО  С МЪЖЕ МОЖЕ!  ПИША  С ГЛАВНИ БУКВИ  ...ЩОТО НАИСТИНА ВИ ГО КРЕЩЯЯЯЯ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 9
Хайде  и от мен един бърз запис .
Момичета нервата ме тресе яко.Скоро ще изригна и познайте.Сака ,детето и пътя обратно към моите владения/разбирайте Ст.Загора/

# 10
Тъй вярно,stels-bels !!!!

# 11

bowuu bowuu
 Само ти се отчете ..... Някой друг да има какво да каже ..... Само "Тъй вярно " приемам!!!  bouquet  bouquet

# 12
И аз съм Тъй вярно! На тези големите букви мога ли да устоя  Mr. Green

# 13
Ardea alba, stels-bels -  Страхотни думи- благодаря ви.  Hug
Не, че не си ги знаем тези неща, но когато някой друг ни ги каже сме по-склонни да повярваме. Wink
Определено изминалата седмица и за мен беше Sick, ама пък идат празници, пролет...  
Хубавото предстои  bouquet

# 14
Така  така ...... smile3521 smile3521 smile3508 хубавото наистина предстои - чака ни там ...ей зад онзи ъгъл .....  smile3521 smile3521

Депресията  ignore2

Общи условия

Активация на акаунт