Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 196
  • 728
  •   1
Отговори
# 30

Ardea alba ... от Пловдив ли си ?  Може да се видим някой ден на кафе ! Peace
Мдаа.От Тракия Simple Smile
Ся от как съм безработна съм винаги готова за кафета Simple Smile)))
 Мога да дам скайп или фейсбук ...илиии точен адрес Wink

# 31

Ardea alba ... от Пловдив ли си ?  Може да се видим някой ден на кафе ! Peace
Мдаа.От Тракия Simple Smile
Ся от как съм безработна съм винаги готова за кафета Simple Smile)))
 Мога да дам скайп или фейсбук ...илиии точен адрес Wink
ЕЕЕЕ , най-на края ...аз до януари 2009 живях в Тракия ... сега съм в Кичука ...

# 32
  • Ispania
Добро утро от мен Hug.

Не съм ,главата геройски издьржа Laughing,но стената поддаде Joy.

МИмито, Hug сама знаеш дали можеш да простиш нещо.Имай в предвид ,4е ако не можеш, рано или кьсно тази 10 годишна врьзка ще ти тежи до такава степен ,4е няма да можеш да продьлжиш напред с нея.
Сигурно ще се 4увстваш виновна Confused,след вси4ки опити и старания на половинката ти,НО ......4увствата не можем да контролираме.НЕ си виновна за предаденото доверие ТОЙ е виновният. Crossing Arms

# 33
Здравейте сдухани и несдухани ...кокичета  Joy
Как сте днес...,като гледам някои сте по добре от вчера.....други не знаете още къде сте...,но ще се откриете... hahaha Joy Joy Joy
Ама че сдухани неща говоря днес...,ама така нали до преди малко бях на работа....утре пак...
Ставам по късно пак ще пиша... Peace

# 34
 Днес кафенце няма ли? Sad
 Ама ме научихте много лошо, значи...свикнахте ме да идвам тук на готово, поднесено кафе и сокче и сега нагло се цупя... Laughing
 Меридитката да не запали джапанките по разходки?

# 35
Леле..едвам ви изчетох..
Момичета, какви са тези минорни настроения.. Shocked
Ще ви дърпам и аз ушите ooooh!

Недейте така, гушнете си прекрасните слънчица и се радвайте, че сте млади, здрави и мъдри!
Всичко с времето си ще си дойде на мястото!

Аз пък..имах прекрасен уикенд...От онези, в които има от всичко по малко.. Embarassed Heart Eyes
И сега ми едно такова..ухилено..чак забравям за 2-те кила които упорито не мога да смъкна.. Embarassed Rolling Eyes

# 36
Ееее, ми те 2 кила най-трудно се свалят .....  Whistling Whistling

А бе момичета  - умирам от студ днес ..... Ама че мартенски дни  Thinking 
 bouquet

# 37
О, не ме плашете така, че тъкмо толкова ми останаха   Crazy

# 38
2 кила! Кой каза 2 кила...аз и аз имам да свалям...57 кила съм станала- снощи се премерих..дънките ми отеснели.....ужас ooooh!
А ям като разпрана......е гати апетита.
Бях до сега у София.Изкарах си страхотно.
Имаше емоции около "Хващането" на влака...''бай Ардеа у ИвропЪтЪ"  Embarassed

# 39

Имаше емоции около "Хващането" на влака...''бай Ардеа у ИвропЪтЪ"  Embarassed

E , разсмя ме много .....

И аз бях залепнала на 57кг ...но с големи мъки сега съм 54 -  а понякога и 55кг   newsm78 newsm78

# 40
Малееееееее ,тука за какви килограмики се говори....аз да замълча  Embarassed
olimpiia ,какви разходки....ходя да бачкам ooooh!...нали сега има празници и работим на пълни обороти...,не че аз много работя,но удрям по едно рамо за около 8 часа на ден.  Grinning

# 41
Човек да не ви изпусне от поглед за 2-3 дни и колко неща пропуска!

Не съм, твоята новина е... страхотна. Не предполагах, но се зарадвах много Heart Eyes
Ирина, хубаво е, че сте вкъщи и малчо е добре. Постепенно всичко ще се върне в обичайния си ритъм, а ти ще се успокоиш Peace

Относно депресиите и лошите настроения, аз имах една изключително дълга и кошмарна година - 2007, в която ми се случиха толкова гадости, че просто нямаше на къде повече. И след нея някак промених нагласата си за неуспехите, провалите, дупките и прочие. Пак ми се случва понякога да загубя вяра в себе си и света, но е значително по-рядко и за много по-кратко време.
Всичко се оправя в крайна сметка, това му е хубавото Hug

# 42
Ха Наздраве....

# 43
Добър вечер дами,

Надявам се да ме приемете във вашата дружинка. С моя все още съпруг сме във процес на развод, едва от една седмица молбата ми за развод е внесена в съда, а той от три не живее вкъщи. Мислех, че ще се чувствам отчаяна, но сама не мога да повярвам колко ми е хубаво да се прибера вкъщи след работа, да си гушна детенцето и да не се притеснявам за какво ще бъде поредния скандал. Желая на всички повече усмивки и щастливи мигове през утрешния ден.

# 44
  • Ispania
Пьрво Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Laughing
4ЕСТИТ ПРАЗНИК Hug Hug Hug
Бьдете много щастливи,много усмихнати и вие и децата ви мнооооого здрави Hug Hug.
Така ми липсва онова време в БГ преди мнооооого години когато на този празник гаджетата ми носеха рози Mr. Green hahaha Joy,аххх....младини Joy.

Второ Crossing Arms,за килограми ли ще си говорим Mr. Green Blush,от както моето дете се роди сьм свалила 50 кг Crazy Crazy...е да не забравяме факта ,4е от тогава минаха по4ти 6 години де Joy Joy,но аз много си се гордея сьс себе си Mr. Green.И от една година насам свалих 30 кг Crazy.Сега запазването на резултата е много труден оба4е Laughing.ще ставам май тревопасно ина4е край няма Crazy да има Confused.

Калинка, Hug Hug най/хубавото е 4е не се 4увстваш сама Peace.Смело напред и си гушкай детенцето ако някога сьжалиш за постьпката си Wink.
Няма да ти казвам добре дошла,4е той този клуб не е хи4 за новодшли Laughing,но ще видиш ,4е поне ще ти е весело тук Wink.

Моята особа цял ден готви Shocked Shocked Shocked и 4исти ooooh! ooooh! лудостта ме е обхванала тотално.....аз не оби4ах да готвя Thinking.Изобщо.....днес цял ден от нямане на кьде само готвя Confused
Уфффф....
Лека осмомартенска нощт Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт