Клюки (щастливи, тъжни, пролетни днес) 12

• 20 194
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
И  веднага се сещам за рекламата: "Най-доброто предстои!"   Laughing

# 16
Става ми тъжно..............от известно време все съм си така-без причина. ooooh!

# 17
И  веднага се сещам за рекламата: "Най-доброто предстои!"   Laughing

а аз за рекламата -''Спрайт-нещата са такива кавито са" Rolling Eyes
и по конкретно за тази:
момичетата винаги надушват, че отчаяно си търсиш гадже
И по повод рекламата да споделя и да питам.
Аз винаги съм харесвана от неудачници. И то не някои пропаднали господа, напротив- улегнали, с добри професии- даже един е самотен татко...ама не ме кефят- смотани са, закъсали, отчаяни- поне в моите очи...Що все така се получава..... newsm78
А аз горката все по неподходящи си падам- такива, които умират да си говорят с мен, но по приятелски....Щото аз съм добричка и винаги се притичвам на помощ и изслушвам мъжете, но ....
Ако знаете как се бях влюбила лятото в един глупак.Нарекох го с кодовото име Квазимодо, понеже е грозен точно като него.Ама аз се влюбих- то флуидите и феромоните не мой ги разбереш.Така се бях пощурила, а той ме отблъсна, каза , че не съм негов тип-била съм твърде емоционална и припряна...Такава съм...ама си вкарах едни ми ти комплекси.....
отслабнах с 10 кила за месец.
И един ден....се събудих....помня го много точно как се съвзех...
И знаете ли, нито за БНД съм ревала толкова, нито за вторият ми мъж ( при разделете) ама тоя грозен надут сноб, като ме отряза....
 Sick Sick Sick Sick
Та така де....
Трябва да си имаме самоуважението, а не да се даваме на някакви мъже.
Аз по принцип не обичам да плюя хората ( дори и да са БНД и ЕРД) но тоя ми иде да го съсипя, да го смачкам, сдъвча и изплюя...
Много гняв съм му насъбрала....

п п :Надявам се да не ме сметните за луда, ама изведнъж така се разгневих на себе си и на тоя отново, че трябваше да го напиша....

# 18
Я да се стягате в кръста NaughtyКакви са тия минорни настроения?!
 Минавам само да ви се накарам Laughing вместо запис. Hug

# 19
Хехе, Ардеа, последният ти пост ме разсмя  Simple Smile То не е за смях де, ама така живописно си го описала, чак си го представих господина  Crazy Прекрасно те разбирам, комплексите и аз си ги вкарвам, макар да знам (и ти знаеш), че няма смисъл, че сме много повече...
Пък аз попадам на женкари  Crazy Хубави до безобразие, лоши момчета, с не особено приемливи от обществото професии... Абе чудо ви казвам  Crazy Crazy Crazy
Стелс, слушам и изпълнявам  omm

# 20
Eeeeеее момичета...стига де...я се стегнете  Naughty
Хайде да си кажем наздраве...и да се усмихнем...

Бях тази вечер на рожден ден за два часа  Joy...на две близначета ,които стават днес на 2 години  Grinning.Събрахме се приятелките ,още от детинство/и съученички / и такъв смях му ударихме ,като си спомнихме деня на завършването ни  smile3532 smile3532 smile3532.Толкова различно изглеждащи тогава...,чак мъжа на едната не можа да ни познае на снимката  smile3532 smile3532 smile3532...включително и жена си..... hahaha smile3532 smile3532 smile3532
Та върнахме се малко назад във времето.Така не се бях смяла отдавна... newsm53
Вие какво правите тази вечер?Какво ли питам..сигурно сте някъде навън и се забавлявате с приятели... newsm10.Забавлявайте сеге ви се е паднало.... Hug
Наздраве...

# 21
  • Ispania
И аз да си попла4а малко при вас Cry Sad Sad Sad Sad.
След малко ще си ударя главата в стената и ще заспя.....така поне утре като ме боли главата ще зная защо е Confused.

НИкаква пролет,тук вали ,и е едно такова сиво ,мра4но,грозно Confused,то4но в тон с моите 4увства Confused.
Лека нощт.Утре е пак ден,пьк знае ли се Rolling Eyes,може и да е по хубав от днешният или от в4ерашният Confused

# 22
Аз съм стегната днес. Mr. Green
Снощи се бях разложила.  ooooh!
Малкия, майка ми ще го взима с преспиване.А това е кошмар за мен.От както не работя и не мога да си намеря работа, ежедневието ме смазва.А и малкия като го няма в нас....ще умра...
Пуснах обява шега във Фейсбук, че приемам покани за събота вечер..... Laughing
НИКОЙ ,освен един дебелак не ме отрази ooooh!
Но аз преди това вече бях взела импулсивното, но генерално решение....
Уиkeнда ще го прекарам в София- на гости на моя приятелка!!!!!!!!
Оглеждам е сега за удобен влак- Пловдов -София и...и паля гуменките  Party

# 23
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро сдуханячки!  Mr. Green  hahaha
 Трябва да сменим заглавието на клюки (нещастни, сдухани, мрачни днес)! То и аз барабар Петко с мъжете снощи се бях посдухала, но като се има предвид, че през час съм ту в дива еуфория, ту в пълна депресия и не се учудвам. Оооо да, в промеждутъците хвърлям мълнии и жупел! Голям съм образ, вие пасти можете да ядете в сранение мен.  Mr. Green

Птицо, не съм влизала във фейса, иначе и аз щях да ти пиша.  А сега, не пали гуменките, че няма да има с кво да ходиш, по-скоро се меткай в някои по-засукани чипички и беж към София!

Вал, как е главата? А стената?  Mr. Green

А Мери пак ме изкушава с бира, ей жено, на мене бира ми се не полага (поне за момента), пусни нЯщо дето да мога да поемам и аз - мляко, чай, вода, сокчета.

Ох, айде стига, че голяма лигня ме е подгонила, а пък ме боли малко глава, егати и шантавата работа.

# 24
Eeeeх, Не съм, то твоите настроения се дължът на хормоните.....То са хубави неща това....

Сега, аз ще те почерпя, нещо различно от бира Heart Eyes

# 25
Здравейте! Може да не ме приемете тук, но няма да се сърдя!Вече и аз незнам за кой форум съм.Пак съм сама с дъщеря ни, незнам женена ли съм, разведена ли съм.Омръзна ми да ми повтаря колко ме обича и аз пак да си стоя сама.Тази гадна негова работа, писна ми да се радвам на пари, имам нужда от внимание!Вие сте силни, а аз немога да се справя с една изневяра и се чудя все оща стрували си да зачеркна над 10 години от живота си, за единствената му издънка, която ми преобърна живота.Тъпо ми е, нервно, самотно!!!

# 26
Ти сама ще си решиш дали може да простиш или не.
Всеки човек по различен начин приема изневерите.
Определено те са болезнено и неприятно нещо.Едва ли на някой ще му е приятно да му изневерят.
Мога да си представя как се чувстваш.
Добре си дошла тук. Пиши, споделяй Hug и в един момент ще се почувстваш по-добре.
Нека си кажа мнението за изневерите!
Аз лично, мисля, че изневяра е ако половинката изпитва романтични чувства към трето лице.
А кръшкане е ако половинката, просто-еднократно е кривнала.
Надявам се да се успокоиш.Помисли и премисли дали една единствена изневяра си струва да захвърлиш 10 години. Ако човекът просто е сглупил, ако е мил и грижовен по принцип, ако се разкайва....прости му...
Всъщност, ти най-добре усещаш нещата, но моят съвет е не взимай решение докато си афектирана Peace

# 27
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здавей, Мими! Не, че си добре дошла, тук не се радваме на новите, но приемаме всеки който има нужда!  Hug
 Чела съм някои от темите ти и съм наясно, горе-долу с историята ви. Съвет не мога да дам, аз съм от лошите и слабите, дето не умеят да прощават такива неща. Искрено обаче се радвам за тези, които успяват, забравят и продължават напред.
 За зачеркването трябва да прецениш сама, ако си сигурна, че никога няма да простиш и да му имаш доверие, няма смисъл да се мъчите, но ако има и минимален шанс нещата да влязат в релси - пробвай, нищо не губиш! Особено ако наистина се обичате!
 Аз пробвах, положих много усилия, но не се получи, ако не бях опитала обаче и до сега щях да се питам правилно ли съм постъпила.

# 28
mimito7676,четох твоите теми и още там ти казах,че или прощаваш и забравяш и никога не натякваш за това,или зачеркваш десетте години,вперваш поглед в хоризонта и отваряш сърцето и душата си за новото.Като гледам развитието на нещата,за мен клониш към втория вариант,защото след толкова време още те тормози станалото.И явно усилията на съпруга ти да ти покаже,че държи на теб,са без резултат.Изневерявали са ми и съм прощавала.Никога не забравих и сега сещайки се,пак ми припарва под лъжичката.Не стана нищо обаче.Веднъж като отиде доверието на кино,после от девет кладенеца вода да носи,все тая.Не бих искала да съм с някой глупак,който ми изневерява.Защо сме се събрали-той да кръшка,аз да прощавам?!Мерси!

# 29
Ехоооо....
Тук във Филибето е много ветровито и  прехвърча сняг ...отвратително време като се има в предвид че идва пролет... Tired Tired Tired Tired
  Party Party Party Party Моето момче се прибира днес  Party Party Party Party Party

Ardea alba ... от Пловдив ли си ?  Може да се видим някой ден на кафе ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт