Черен списък - гр.София

• 1 103 188
  • 3 089
  •   1
Отговори
# 1 575
  • в кукувиче гнездо
ЗА СЪД СА ТИЯ ИЗРОДИ!!!!! СЪДЕТЕ ГО ТОЗИ ДОКТОР!!! дА НЕ БИ ДА Е БОГОПОМАЗАН?!

# 1 576
не е препоръчително да го съдим , защото ние с тази болница сме свързани вече твърде много. Лекарите които после се грижеха за детето ни работят там. Ние правим контроли там . Има клапа в главата на дъщеря ни , която не дай си боже , но не работи / случва се при такива уреди/  - пак там трябва да тичаме.
 Както казва една от свесните лекарки там - " оженихме се за клиниката / 
Ако го съдим - после едва ли ще ни приемат и лекуват там , вредата при нас е трайна и има нужда от наблюдение непрекъснато .

# 1 577
Д-р Дуковски от Майчин дом!
Достоен е за черния списък ....

# 1 578
  • София
Няма да е излишно да разкажеш защо смяташ така.

# 1 579
Рекетира яко да го избереш за екип, ...
иначе щеше да ме остави да почакам още 3 дни
в мизерията на етажа на който работи с риск за живота ми!
Няма никакво отношение към жените там,
уж имах право на преглед, а като ме видя  се
скри в кабинетчето си викайки на новодишлите защо не си носели
тоалетни принадлежности за приемане в болница!

# 1 580
Попаднах на списъка и се сетих, че и аз съм ходила при Петя Генчева- нямам думи.

# 1 581
  • в матрицата
Здравейте мами!! Искам да добавя един "лекар" , който е напълно достоен за този списък - Атанас Мангъров, завеждащ  детско отделение в инфекциозна болница София. този наглец след като си пробута визитката, когато ни изписхваха с малката, дойде на " контролен " преглед в къщи, като прегледа се състоеше от преслушване и погледна гърлото - забележете с лъжица, която аз му дадох, и ни поиска 100 лв!!!! Не мога да ви опиша шока в който изпаднах, разбира се, че трябваше да платим , но тази сума и то за едноминутен напълно излишен преглед, е направо абсурдна. Искам да ви предупредя, ако не дай си боже имате допир с този човек, никога, ама никога не го викайте в дома си, ще ви излезе през носа.....

# 1 582
Suzza,за Мангъров има доста изписано тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378420.0.
Май той е един от постоянните абонати за този списък.

# 1 583
  • в матрицата
шоколадче, благодаря за линка, ама след дъжд качулка се получи мен, но как да предположа, че тоя некадърник е толкова алчен и некадърен... мога ли да ми мине и през ум, нали уж е детски лекар, завеждащ отделение......  за пореден път се убедих, че лекарите единствено гледат в джоба ти..... но не мога да се примиря с това....

# 1 584
  • в кукувиче гнездо
а защо му ги платихте тези сто лева?

# 1 585
  • в матрицата
Ами за идването му у нас... домашните му посещения струват 100 лв!!! Явно се мисли за много големия специалист, и какво му пречи да поиска така сума...бясна съм, и се чудя дали има някакъв начин да му го върна!!

# 1 586
Ами за идването му у нас... домашните му посещения струват 100 лв!!! Явно се мисли за много големия специалист, и какво му пречи да поиска така сума...бясна съм, и се чудя дали има някакъв начин да му го върна!!

ПОИСКАЙ МУ БОН4Е ОТ КАСОВ АПАРАТ, ИНА4Е КРИЕ ДОХОДИ И не плаща данъци,АКО ОТКАЖЕ ДАЙ ГО НА НАП !!! Mr. Green Money Mr. Green #Cussing out

# 1 587
  • в матрицата
GIULIA, добра идея  Laughing  Момичета, наистина се пазете от тоя човек  Praynig

# 1 588
Здравейте,

Днес ходих в Майчин дом при доктор Савчева, невероятно добра и компетентна докторка, но за жалост, не изражда. Тя ми препоръча изключително много др. Белла Фръндева за избор на екип. Отидох при нея и ми се стори читава, но искам да попитам и за още едно мнение, защото като преглеждах тази тема, не останах особено очарована и започвам наистина да се колебая, а след 13 дни ми е термина.

Мерси много за всички отговори и мнения.

# 1 589
Здравейте,

Днес ходих в Майчин дом при доктор Савчева, невероятно добра и компетентна докторка, но за жалост, не изражда. Тя ми препоръча изключително много др. Белла Фръндева за избор на екип. Отидох при нея и ми се стори читава, но искам да попитам и за още едно мнение, защото като преглеждах тази тема, не останах особено очарована и започвам наистина да се колебая, а след 13 дни ми е термина.

Мерси много за всички отговори и мнения.

Аз ходих при Белла Фръндева.
Няма да го направя отново.
Наплаши ме с 2 група цитонамазка, всякакви бактерии и какви ли не неща, при положение че отивах на профилактичен преглед.
Каза ми, че срещу 200 или 250 лв. щяла лазерно да ми обработи влагалището и да нямам проблеми. Всякакви такива врели некипели.
С тази група на цитонамазката доста ме наплаши. Още повече, че предишната ми цитонамазка беше ОК.
В крайна сметка потърсих второ мнение и не сгреших.
Оказа се, че ми няма нищо и не се наложи да се прави прословутата и обработка с лазер.
Плащенето при нея става разбира се в нейната стаичка или скришно в коридора...Бележка няма.

Общи условия

Активация на акаунт