Черен списък - гр.София

• 1 157 618
  • 3 095
  •   2
Отговори
# 3 090
Д-р Русева - стоматолог в Клиника Недялков на бул. "Дондуков" в София. С непочистен добре кариес и пломба отгоре от нея ми донесе доста проблеми.

Д-р Ани Кръстева - стоматолог - става, но да си хортувате с нея като с приятелка. Като специалист не е зле, но хигиената й куца.

Д-р Костадинов - уролог в Америмед Младост - не казвам, че е лош специалист, но гледа де претупа пациентите.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 13:01 от Анонимен

# 3 091
Д-р Мария Алексиева - ендокринолог към Неоклиник.
Не си губете времето и парите!

# 3 092
Категорично негативно мнение за д-р Ренета Живкова и за организацията в Софиямед. Платих преглед при д-р Иван Тишков и без никакво предупреждение или съгласие бях пратен при д-р Живкова, очевидно млад лекар с минимален опит, но за сметка на това с поразителна арогантност и снизходително отношение към пациента.
Прегледът беше формален. Не бях изслушан. Диагнозата се оказа грешна, лечението също. Два месеца съм губил здраве, време и пари по неправилна терапия. Симптомите не само че не отшумяха, а се влошиха.

Потърсих второ мнение при друг специалист извън Софиямед. Той постави правилната диагноза от първия преглед и за две седмици проблемът беше под контрол.
Не препоръчвам нито д-р Живкова, нито практиката пациенти да бъдат прехвърляни на друг лекар без тяхно знание и съгласие, особено когато са платили за конкретен специалист.

Последна редакция: ср, 13 май 2026, 22:16 от PurpleHeart

# 3 093
д-р Александър Ковачев, Дерматолог, ДКЦ 25, Младост 3
Минавам през регистрация, плащам си таксата, чакам си реда, пита ме дали съм идвала и преди, отговарям не за първи път посещавам.
Обяснявам, че имам контактен дерматит, казали са ми да си направя епикутанно тестуване в Александровска, отивам с направление от личен и са ми казали да си взема направление за епикутанно от дерматолог.
Отказва ми се светкавично - краят на месеца е, има централно запориране на направленията в клиниката, разбирам ситуацията и не настоявам по темата.
След това ме попита защо ми е това тестване - обяснявам че в срок от няколко месеца получавам алергични реакции, ходила съм на алерголог и са ми казали да се тествам. Обяснявам, каква козметика ползвам и какви перилни препарати и рязко бивам прекъсната. Доктора ми обяснява, че нямам нужда от такова тестване, че мога да се следя сама, опитвам да обясня цялата анамнеза и в същата секунда ми се повишава тон и ми се вдига пръст и ми се казва да мълча на висок тон, да не прекъсвам, защото  не можело да има диалог. При условие че бях прекъсната, доктора няма пълната ми анамнеза, вижда ме се за първи път, и не пожела да ме изслуша до края ......
Аз съм на специална диета, спряла съм цигарите, спазвам определена рутина за да не дразня организма си - очевидно нищо от това няма значение. От тук до края на прегледа ми се обяняваше колко съм била шашната и как нямало нужда от попдобно изследване изобщо, при условие че стигам до задушаване и урбазони. Дори не успях да кажа какви са ми алергените, които са под въпрос. Повиши ми се тон, заставена бях да млъкна до края на прегледа, даде ми се  листче с размер 25х4 представляващо диета (ако беше ме изслушал щеше да знае, че аз вече спазвам дита), с козметиката ми беше съгласен, предписа ми прах за пране и ми назначи антихистамин за 1 месец при отшумяла алергия над месец и половина.
Какъвто и специалист да сте, каквито и да са намеренията ви, НА ХОРАТА НЕ СЕ ПОВИШАВА ТОН И НЕ СЕ РАЗМАХВА ПРЪСТ. Дълбоко нарцистична личност. Неуважителното отношение към мен като жена, значително по-млада, заставянето ми да мълча, повишаването на тон - изключително неуважително, подтисническо, авторитарно поведение.
Фацит: без направление, без адекватно лечение (което не съм и търсила), смачкана, заплатила Simple Smile

# 3 094
Цитат
при условие че стигам до задушаване и урбазони.

Тринити0404, от опит ще кажа, че при тази симптоматика, контактния дерматит ти е по-малкия проблем. Вземи си направление и отиди при читав алерголог, в Александровска например. Вероятно имаш и алергична астма, щом се задушаваш. А с нея се занимават алерголози и пулмолози.

# 3 095
д-р Цанка Желязкова, УНГ, ДКЦ 17 - София - изключително надменна и дръпната.  Е няма толкова надменен лекар като нея!  А ако й зададеш въпрос,  става й много неприятно.  И лечението, което ми предписа не даде резултат. Само си изхабих направлението.   Никога не бих отишла отново при нея!

Бягайте бързо и далеч от тази г-жа! Може някога да е работила добре, но в момента при нея е опасно. На 26.05.2026 при рутинна манипулация (промиване на ухо) ми спука тъпанче на едното ухо и като следствие получих  тежка инфекция на средното ухо. Излъга че всичко е минало добре и с това ми загуби ценно време. От тогава ходя от кабинет на кабинет, качеството ми на живот силно се влоши. Переспективата ми никак не е добра но не искам да досаждам с повече подробности! Поради напредналата си възраст нямам време да я съдя, но искам да предпазя други потенциални жертви на тази г-жа Терминатор, особено ако са деца. А на нея пожелавам да получи просветление и да намери сили да премине на работа в сектор където няма да е толкова вредна.

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 09:33 от Владимир Богоев

Общи условия

Активация на акаунт