Черен списък - гр.София

• 1 127 854
  • 3 090
  •   4
Отговори
# 3 045
Др Росиньо Гайтанджиев в 3та градска
Споделям тук защото ми се иска никой да не изпада в нашата ситуация!
Бебе момче на месец и малко започва да повръща и да има проблеми с храненето. Отиваме при педиатъра в клиника Щерев(закупихме пакет при раждане). Преглежда го той и не вижда проблем в симтомите но за всеки случей да сме идели в 3та градска, специално при д-р Гайтанджиев, бил много добър ехографист ако има нещо щял да види (рефлукс, стеноза или друг проблем)... От там веднага в 3та градска, посрещна ни Гайтанджиев с голям ентусиазъм, прегледа детето набързо и констатира "рефлукс е малко по усилен", написа една рецепта за мляко (което се оказа, че не е подходящо за деца с рефлукс) и сироп Гастротус. Нито ни даде епикриза, нито снимки от ехограф ....нищо. Но взе едни пари е тъй без да минат през касата, без бележка или друго. Изрично го попитахме дали пилора е наред и той категорично заяви "Да нищо му няма!".
Дето съответно почва да се влошава прогресивно през следващата седмица... Ние обаче знаейки, че е прегледано от ехографист почваме да търсим друг проблем. Все пак ни е пратил добър педиатър там..... Детето спира почти да не се храни и да повръща постоянно и ни посъветваха да го заведем при проф. Бранков в Токуда все пак за още един преглед. И резултата е пилорна стеноза ЯСНО изразена при преглед с ехограф и спешна операция в Пирогов.
Та мили родители не ходете при Гайтанджиев, защото един такъв преглед от некомпетентно лице може да коства здравето и живота на детето ви!!!

# 3 046
Бебе момче на месец и малко започва да повръща и да има проблеми с храненето. Отиваме при педиатъра в клиника Щерев(закупихме пакет при раждане). Преглежда го той и не вижда проблем в симтомите но за всеки случей да сме идели в 3та градска, специално при д-р Гайтанджиев, бил много добър ехографист ако има нещо щял да види (рефлукс, стеноза или друг проблем)... От там веднага в 3та градска, посрещна ни Гайтанджиев с голям ентусиазъм, прегледа детето набързо и констатира "рефлукс е малко по усилен", написа една рецепта за мляко (което се оказа, че не е подходящо за деца с рефлукс) и сироп Гастротус. Нито ни даде епикриза, нито снимки от ехограф ....нищо. Но взе едни пари е тъй без да минат през касата, без бележка или друго. Изрично го попитахме дали пилора е наред и той категорично заяви "Да нищо му няма!".
Дето съответно почва да се влошава прогресивно през следващата седмица... Ние обаче знаейки, че е прегледано от ехографист почваме да търсим друг проблем. Все пак ни е пратил добър педиатър там..... Детето спира почти да не се храни и да повръща постоянно и ни посъветваха да го заведем при проф. Бранков в Токуда все пак за още един преглед. И резултата е пилорна стеноза ЯСНО изразена при преглед с ехограф и спешна операция в Пирогов.
Та мили родители не ходете при Гайтанджиев, защото един такъв преглед от некомпетентно лице може да коства здравето и живота на детето ви!!!

Много съжалявам за бебчето !
Дано лошото вече да е зад гърба Ви.
И ние имахме ''досег''' с въпросния д-р Гайтанджиев.  Насочи ни познат, на когото му имам доверие.
За жалост, изтеглихме късата клечка.
Синът ми беше с продължителен запек и кръв в изпражненията.
Д-р Гайтанджиев единствено му предписа..... течен парафин. Да пие на ден по няколко капки.
Четох в описанието, че не е подходящ за деца под 6 г., но докторът ме увери че от малко нищо няма да му стане.....
Е ,  и ние стигнахме до Пирогов.

# 3 047

И ние имахме ''досег''' с въпросния д-р Гайтанджиев.  Насочи ни познат, на когото му имам доверие.
Д-р Гайтанджиев единствено му предписа..... течен парафин. Да пие на ден по няколко капки.
Четох в описанието, че не е подходящ за деца под 6 г., но докторът ме увери че от малко нищо няма да му стане.....

Всичко е вече зад гърба ни наистина. Много съжалявам, че и при вас така се е случило. Затова и писах тук за да може повече хора да прочетат и да се предпазят от такива ситуации.

# 3 048

Здравейте, дъщеея ми е със същия проблем, на 3 г и 5 м е. Намерихте ли някакво решвние?

# 3 049
Н.Стивасарска ( Шейново)е много лош избор за лекар - паника и неадекватност  в едно, добре че има колеги, които са готови да и помогнат. Върхът на нейната некадърност беше да ми махне шевовете, преди да са зараснали и след това да каже" е, не трябваше да ги махам, не са зараснали все още, ама хайде, няма връщане назад". И после аз си знам какво ми беше... Съжалявам, че спрях на нея.
Некадърна 100%

# 3 050
  • Sofia, Bulgaria
Н.Стивасарска ( Шейново)е много лош избор за лекар - паника и неадекватност  в едно, добре че има колеги, които са готови да и помогнат. Върхът на нейната некадърност беше да ми махне шевовете, преди да са зараснали и след това да каже" е, не трябваше да ги махам, не са зараснали все още, ама хайде, няма връщане назад". И после аз си знам какво ми беше... Съжалявам, че спрях на нея.
Некадърна 100%

С тази некадърница и аз страда преди 13 г когато израждаше синът ми. 21 часа мъки болки и какво ли не. В Шейново ти казват като имаш болки обаждай се на екипа си. Демек можеш да умираш ама няма да им пука. 8 г след раждането не съм стъпила на гинеколог от страх от магарето. Сложи ми окситоцин за да родя по бързо че трябвало да праща синът си първолак. С цялата си наглост когато ми докараха детето ме попита харесва ли ми. Отговорих и бясна след всичко, което изтрадах че ако не ми харесва ще ми  даде друго ли. Тя си тръгна и повече не я видях.

# 3 051
Сега се сетих и друго,
Въпросната "докторка" обясняваше как ще вкара сина си в СМГ каквото и да и струва и че щом така е решила, така ще стане.
Този разговор се случваше докато бях с контракции и колани за тоновете и много исках да не съм легнала, но не ми разрешиха.
Тя просто се обърна на другата страна и продължи да си говори. Беше ми избор на екип само да кажа. "Чуден избор".
Бяхме се разбрали да ми сложат упойка и аз я поисках и тогава вече започна нейната истинска паника.
Д-р Гагова дойде в последния момент и направи всичко каквото трябва. Благодарна съм на нея, че се намеси и спаси бебето ми.

# 3 052
Добавям в черния списък доц.Весела Карамишева . Първа бременност ми беше, по случайност тя ми я откри и при нея продължих да ходя в частната и клиника Геямед. Плащах прегледи, какви ли не изследвания, каквото тя ми кажеше. Динаго закъсняваше с минимум 40 мин. приемаше ме на бързо и не ме изслушваше нито ми обясняваше. Настоя да родя при нея с цезарово понеже било по-добре за бебето че било голямо, аз се съгласих, но тя оперира само в Майчин дом и там беше ужастно преживяването ми. Лошото отношение на останалите не беше проблем, а когато взех да раждам Карамишева ме убиждаше и се държа с мен ужастно, а аз бях с упойка и не можех да мръдна. Понеже ми сложиха катетъра преди упойката и се бавиха много, краката не ги чуствах и започнах да се мърдам малко и мо беше неспокойно, тя не ме успокои а ме убиждаше и аз се разплаках и дори на бебето си не можах да се зарадвам от стреса който ми причини тази жена. Нагуши се с паритте ми през цялата бременност, 1000 лева за да ме оперира тя и накрая съжалих ужастно. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.

# 3 053
В черния списък "доктор" Дария Тодорова, гастроентеролог - от Медицински център Ориндж център.
Загадка е как се е дипломирала, че даже и практикува.
Изключително слаб диагностик и понеже не й е ясна материята, застрахова се като изписва купища лекарства, трябва, не трябва - изписва, докато не стане фатално късно.

# 3 054
  • София
Добавям в черния списък доц.Весела Карамишева . Първа бременност ми беше, по случайност тя ми я откри и при нея продължих да ходя в частната и клиника Геямед. Плащах прегледи, какви ли не изследвания, каквото тя ми кажеше. Динаго закъсняваше с минимум 40 мин. приемаше ме на бързо и не ме изслушваше нито ми обясняваше. Настоя да родя при нея с цезарово понеже било по-добре за бебето че било голямо, аз се съгласих, но тя оперира само в Майчин дом и там беше ужастно преживяването ми. Лошото отношение на останалите не беше проблем, а когато взех да раждам Карамишева ме убиждаше и се държа с мен ужастно, а аз бях с упойка и не можех да мръдна. Понеже ми сложиха катетъра преди упойката и се бавиха много, краката не ги чуствах и започнах да се мърдам малко и мо беше неспокойно, тя не ме успокои а ме убиждаше и аз се разплаках и дори на бебето си не можах да се зарадвам от стреса който ми причини тази жена. Нагуши се с паритте ми през цялата бременност, 1000 лева за да ме оперира тя и накрая съжалих ужастно. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.
Преди 11г. такава беше и с мен....

# 3 055
Др Бойка Костова ендокринолог в Токуда. Не изследва антимюлеров хормон на 27-32 годишни жени. Бях при нея преди 4 години и не ме информира за този показател, не препоръчва да се изследва докато нямаш партньор. Ако знаех, че 4 години по-късно няма да имам яйцеклетки щях да взема мерки навреме. Неангажирана и НЕ проактивна…. Както всички лекари чака да стане лошо. Обвинявам не само нея а цялата система. Подобен показател и жизнено важен за жени в детеродна възраст, защото показва репродуктивното здраве. Важен е колкото цитонамазка. Но никой не го интересува докато не стане късно. 40 лева е изследването, а дава толкова много информация. После защо жените не раждали деца, ми защото системата ни е скапана.

# 3 056
Д-р Янчо Делчев, Акушер-гинеколог, гр. София. Отидох на профилактичен преглед, пожелах да ми направи микробиология (200лв), при което резултатът е учудващ - 2 бактерии, които са доста упорити. Искаше да ми приложи лечение с две рецепти, с различни антибиотици, продължаващо с месеци. Усъмних се и отидох при друг доктор, който ми пусна изследвания в съответната болница и отделно отидох в лаборатория със същия материал. Еми и от двете лаборатории категорично показаха резултатите, че нямам абсолютно никаква бактерия! Силно разочарована съм от доктора, преди години наистина може да е бил доктор с главно Д, но вече като повечето доктори, е един печалбар.

# 3 057
д-р Нина Иванова Дончева-Димитрова от ДКЦ II общо практикуващ лекар .Баща ми дълги години се лекува при нея изписваше му изоденит при последното посещение при нея с майка ми като придружител понеже се чувстваше тя му измери кръвното без да му направи кардиограма преписа му по-голяма доза изоденит и му каза че всичко е наред .Обаче продължаваше да се чувства зле отидохме при кардиолог който каза че състоянието му е спешно веднага го закарахме в трета градска където се оказа че е с инфаркт и след 3 дни почина в интензивното в болницата.Направете си сметка какъв лекар е това.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 15:17 от gosheto74

# 3 058
д-р Нина Иванова Дончева-Димитрова от ДКЦ II общо практикуващ лекар .Баща ми дълги години се лекува при нея изписваше му изоденит при последното посещение при нея с майка ми като придружител понеже се чувстваше тя му измери кръвното без да му направи кардиограма преписа му по-голяма доза изоденит и му каза че всичко е наред .Обаче продължаваше да се чувства зле отидохме при кардиолог който каза че състоянието му е спешно веднага го закарахме в трета градска където се оказа че е с инфаркт и след 3 дни почина в интензивното в болницата.Направете си сметка какъв лекар е това.
Пуснете сигнал в прокуратурата,и моя татко една мърша от ДКЦ го умори.

# 3 059
Успяхте ли да я осъдите?

Общи условия

Активация на акаунт