Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 535
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Превод на 41 фрагмент

Еда- Ямууууууууууур нееееееееееееееееееееее ...
Някой - Докторът ,който е направил изследванията на бебето казва ,че положението му е сериозно.
Еда - Как можахте да ми причините това ?
( Еда откача и си приказва сама)- Постоянно плаче ...Не спира...Ето чуйте ...
Тюркян към Мелда - Положението на сестра ти е много сериозно... Сестра ти полудява !Губи си расъдака
Мелда на Харун - Ние няма да имаме бебе...
Еда - Каквото се налага ще направя ...Всичко !
Бату- Ако искаш да прегърнеш бебето си ,ще трябва да го убиеш !

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 21:52 от forbes

# 376
  • София
Радвам се, че сте превели казаното от момичето. Както още вчера ни уведоми, пуснала е тази информация в турските сайтове. Мислех, че желаете да комуникирате с нея вчера и за това се включих. До колкото си спомням, използвахте дори преводача на гугъл и нищо не се разбираше. Не беше необходимо постфактум да възразявате - можехте още вчера, по време на разговора, вместо да си правя труда да превеждам, да ме предупредите, че не бива "давам място" на някой извън форума, чужденец. Значи съм била права, когато още тогава съм усетила враждебното ви отношение. А аз така се упреквах, че съм ви обвинила несправедливо ...

Пак повтарям, с неколкократно постване на иконата  Peace, която означава "мир", се опитах да предложа нещо, което вече се практикува в другите теми и в никакъв случай никого не обременява. Можеше да се приеме, можеше и да не се приеме. Аз нямам никакво време да гледам сериала, просто хвърлям по едно око тук, за да съм в течение, тъй като бях обещала след края на м. април да продължа да превеждам и да качвам субове... Как да го правя, ако не следя сериала, а как да го следя, като при отговорите се постват по няколко пъти вече публикувани постове, както и снимки - многократно. Съжалявам, но опорочихте това, което вече съм направила, като не ми оставихте и капчица желание да продължавам да го правя.

# 377
направо им четем мислите на тези сценаристи и в нашата тема съществува същият въпрос да знаете тези са ни копирали .Твърдо убедена ,че този форум се следи от тях.Иначе какво още да измислят за да запълнят серияла до  финала .Този Бату пред нищо не се спира ха дано като разбере коя му е сестра да миряса малко колкото и да иска да си отмъщава смятам ,че в последствие може би да се разкайва за стореното от него.

# 378
тези сценаристи са НЕНОРМАЛНИ!!!!!!!!!!коя майка ще убие заради детето си баща му - май това иска бату от нея. такова чудо , нямам думи.
филма стана психотрилър направо.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 21:55 от moni97

# 379
При тази ескалация на напрежението във филма , няма да се учудя ако сестра на Бату се окаже Еда!
То не бяха взривове ,пожари, отвличане......Къде отиде романтиката ? И тоя Тарък пак ли е в отпуск ?

# 380
Предваричтелно съм много разочарована от предстоящата серия. В случая като едни песимист мога да кажа че по-лошо няма на къде, но нашите сценаристи -оптимисти биха казали- може, може

# 381
Имам една голяма молба. Днес нямах възможност да гледа 6-ти епизод на Клетва, искам да го гледам сега, но не мога да го
намеря на български. Може ли някоя от вас да ми даде линк. Много благодаря.

А що се отнася до фрагмана, би трябвало вече да сме свикнали, винаги ни плашат с показаното, не винаги в самия филм е толкова страшно, но общо взето целия сюжет отдавна вече се изроди, даже в психотрилърите не се нижат един ужас след друг както тук.

# 382
Имам една голяма молба. Днес нямах възможност да гледа 6-ти епизод на Клетва, искам да го гледам сега, но не мога да го
намеря на български. Може ли някоя от вас да ми даде линк. Много благодаря.

А що се отнася до фрагмана, би трябвало вече да сме свикнали, винаги ни плашат с показаното, не винаги в самия филм е толкова страшно, но общо взето целия сюжет отдавна вече се изроди, даже в психотрилърите не се нижат един ужас след друг както тук.

Можеш да го гледаш с бг превод, но утре. Тук ги пускат епизодите, но на следващия ден от излъчването им.
http://kletva-serial.blogspot.com/

# 383
Извън темата:

Аз затова и не обръщам внимение кой какво казал...
Ако ставаше въпрос досега е трябвало хиляда пъти да бъда обидена ,засегната или да спра да пиша,защото някой не ме е разбрал или се е обидил...
В крайна сметка всеки може без този форум и едва ли житието, и битието  му зависят от някой от учатсващите.
Може да съзададе приятелстава-къде реални- къде виртуални ,но не и животозависещи.
Ясно е, че всеки е докачлив малко или много. Въпросът е да няма постоянни караници,които тук присъстват и аз вечно съм замесена в тях. Вчера се извиних и помолих Емел да поднесе извинения на момичето от мое име ,за да не се получи недорозумение.
Установих ,че тук всеки е на групи и е нормално,но не е хубаво ,че заяждането присъства под една или друга форма.
Всеки има своята истина за себе си . Всичко е субективно ,така че по-добре да сведем дискусиите само около сериалът ,а ако някой иска да се изясни ,да пише на лични .

# 384
НОВИ СНИМКИ!!! Но нищо ново в тях.
http://www.facebook.com/album.php?aid=415509&id=360619220553

# 385
murmur напълно съм съгласна с теб.И преди бях казала тези сценаристи така ни разочароваха ,че ще си останем с романтиката от бг серийте.Добре ,че го бяха закупили до момента  в който и двамата разбраха ,че не могат да бъдат един без друг.за мен май ще си остане това щастливият финал.

# 386
Unutulmaz (37.0%, 4,978 Votes)Gönülçelen (32.0%, 4,380 Votes)Aşk ve Ceza (5.0%, 699 Votes)Ömre Bedel (4.0%, 544 Votes)Ezel (3.0%, 447 Votes)Aşk-ı Memnu (3.0%, 426 Votes)Kavak Yelleri (3.0%, 358 Votes)Arka Sıradakiler (2.0%, 292 Votes)Kurtlar Vadisi Pusu (2.0%, 242 Votes)Adanalı (1.0%, 152 Votes)Sakarya Fırat (1.0%, 149 Votes)Geniş Aile (1.0%, 117 Votes)Canım Ailem (1.0%, 106 Votes)Aşk Bir Hayal (1.0%, 105 Votes)Kapalıçarşı (1.0%, 90 Votes)Melekler Korusun (1.0%, 82 Votes)Samanyolu (0.0%, 68 Votes)Parmaklıklar Ardında (0.0%, 54 Votes)Türk Malı (0.0%, 50 Votes)Hanımın Çiftliği (0.0%, 44 Votes)Arka Sokaklar (0.0%, 44 Votes)Kalp Ağrısı (0.0%, 40 Votes)Papatyam (0.0%, 29 Votes)Yaprak Dökümü (0.0%, 26 Votes)Küçük Kadınlar (0.0%, 24 Votes)Cümbür Cemaat Aile (0.0%, 18 Votes)Benim Annem Bir Melek (0.0%, 14 Votes)Bahar Dalları (0.0%, 10 Votes)Akasya Durağı (0.0%, 10 Votes)Zoraki Başkan (0.0%, 8 Votes)Hicran Yarası (0.0%, 6 Votes)

Постоянно се покачва границата ;Оказва се ,че "Незабравима" и ''Запленяваща сърцето",които са продукции на АТВ са най-гледани ,а след тях е и "Любов и наказание"... Joy Joy Joy Joy,който също е продукция на АТВ-то и утре вечер ще го дават.
Да уточня ,че "Незабравима" е от 22 и 20 ,а другите 2 сериала са от 20 часа,съответно във вторник и петък.

# 387
Пуснах го забавено май ще минавам към криминална но когото Еда стреля е с бели ръкави на дрехата й  а както свършва фрагмена е облечена в черно.
Ти пък за какво се извиняваш!Какво си прегрешила!!
Престанете вече с тези извинения,че и аз като Еда ще грабна "пищака"! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

hahaha hahahaмеги разсмя ме нараво много си печена и ми взе думите от устата

# 388
Мелда ще изкара Харун виновен за аборта. Казала му е, но той не я е спрял!

Какво им дойде до главата на тези хора. Побъркани сценаристи!

# 389
Здравейте пак от мен! Нямах намерение да пиша тази вечер тук, но ме провокираха някои от постовете.
1. Тарабас, аз съм твой голям фен и с удоволствие чета всички твои мнения и творби, но мисля, че не е редно да ме обвиняваш точно в обратното. Това, че съм споделила нещо, което се припокрива с твоето мнение не означава, че не съм прочела всичко. Винаги преди да се включа изчитам внимателно абсолютно всичко. Мисля, че е хубаво, че имаме еднакво мнение. Огромно удоволствие е да си говоря тук с толкова много интелигентни хора. А относно краят на филма, аз споделих преди мнооооогооооо време, че ще е хубав, защото имам информация от една позната, която посети Турция и там се срещнала с фенове на филма.
2. Емел, не мисля, че трябва да се засягаме от всичко. Аз лично не вярвам, че има човек в този форум, който да не е оценил огромният ти и всеотдаен труд, така, че сме ти мноооггоооо благодарни, че ни запозна с турското момиче, за мен лично това беше много интересно и се радвам, че тя се включи.
3. Искам специално да благодаря на всички момичета, които превеждат: Форбс (много си готина с новата прическа), Г-жа Броненосец, Емел, Бинзи и другите. Възхищавам се на труда и готовността ви да ни зарадвате, както и това да научите така непонятния за мен турски език.

Надявам се, че не сте се засегнали от това, което пиша, защото честно казано ми писна да виждам какви ли не конфликтни ситуации, щом отворя форума. Нали все пак това е виртуално място, предназначено за разговори и забавления извън стресиращото ежедневие. МИЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, НЕ СИ СТРУВА ДА СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО В КАРАНИЦИ, НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА МОМЕНТА, ЧЕ НЯМА ДА ВИДИМ КАК ВСИЧКО ЩЕ НИ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ИЗВЕДНЪЖ.

Извинявам се за дългият пост, но вече ми писна от разправии.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 23:27 от kometka76

Общи условия

Активация на акаунт