Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 669
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
[Тази снимка я коментираха тук и имаше такова предложение. Ще стигне до ушите на Харунчо,какво мислим.
[/quote]

ами те ушите до сега трябва да са му изгоряли какво му се мисли и пише тук.И ако верничко е по срамежлив......

# 76
На мен ми е по-любопитно какво ще каже Меца на Харун? newsm78 newsm78 На фрагмана погледът му е зверски. Grinning Grinning Grinning

може да му каже че ще махне детето newsm78
и той ще побеснее сигурно

# 77

Как можаха да ги облекат с едни и същи якета значи  hahaha hahaha hahaha

# 78

А може би Бату да поиска от Еда да стреля по Харун, този пистолет, който държи на края на 2-ри фрагмент ме претиснява
[/quote]С този пистолет Еда иска да се самоубие. Hug
[/quote]
Незнам, тя веднъж май иска да се самоубие в колата на гробището, в къщата пак ли? Много е мътно

# 79
СТРАХОТЕН МЬЖ  КОИТО РАЗБИРА ОТ МЬЖЕ.....java script:void(0);

# 80
Май наистина ше поискат да убие Харун в замяна на дете си и така ще свърши ГАдно

зАщОТО ВТОРИЯ ПЪТ Е С ПИСТОЛЕТА В КЪщАТА

# 81

Как можаха да ги облекат с едни и същи якета значи  hahaha hahaha hahaha

Тази снимка много ме обнадеждава. Дано да е след като го блъскат и нищо да му няма, за да може да каже Ямур къде е.

# 82
Почнах да си мисля че тука ми харесват най-много  hahaha hahaha

# 83
Май наистина ше поискат да убие Харун в замяна на дете си и така ще свърши ГАдно

зАщОТО ВТОРИЯ ПЪТ Е С ПИСТОЛЕТА В КЪщАТА
Аз мисля по същия начин, това може би е условието на Бату

# 84
  • И тук,и там
На фрагмана мъжа го блъска тъмна кола,а на снимката е бяла. newsm78 newsm78

# 85
  • И тук,и там
По-скоро Бату ако иска Еда да убие някого ще е Феяз. newsm78 newsm78

# 86
Възможно е няма логика да убива Харун, все пак са приятели, колкото и да е озверен все пак не мисля, че ще иска смъртта на харун

# 87
Възможно е няма логика да убива Харун, все пак са приятели, колкото и да е озверен все пак не мисля, че ще иска смъртта на харун

няма логика да убива харун, защото бату иска харун да страда,т.е. ще е нещо кето да го нарани

# 88
Почти не пиша, но ми вкеки ден ви чета и се забавлявам. Сега реших и аз да се включа с коментар. В резюмето пише, че в кутията, която получава Еда, няма само дрешки на Ямур. Може би това е пистолета, който държи в къщата. В фрагмента мисля, че под душа са след като Еда е била на гроба.

# 89
  • И тук,и там
Почти не пиша, но ми вкеки ден ви чета и се забавлявам. Сега реших и аз да се включа с коментар. В резюмето пише, че в кутията, която получава Еда, няма само дрешки на Ямур. Може би това е пистолета, който държи в къщата. В фрагмента мисля, че под душа са след като Еда е била на гроба.
newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт