Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 632
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро вчера и аз стоя до късно и станах рано и сега едвам стоя и за това аз отивам да си върша работата но моите прогнози са че Бату няма да кара Еда да причинява каквото и да е на Харун, защото той иска да разбере коя е сестра му от Феяз а не от Харун а той знае че трябва Феяз да измъчва но чрез Еда освен Харун никой друг не може да изнудва .. А за Мелда вече не знам какво може да измисли но подкрепям Петко .. за това няма да го пиша на ново ... Хайде лек и СПОКОЕН ден ви желая   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 106
Здравейте момичета и момчета.Пожелавам ви хубав ден на вскички .bqhelp пак си ни изненадала с хубава снимка.Браво неуморна си в желанието да ни доставиш удоволствие.

# 107
Здравейте момичета и момчета.Пожелавам ви хубав ден на вскички .bqhelp пак си ни изненадала с хубава снимка.Браво неуморна си в желанието да ни доставиш удоволствие.

Благодая ти.

# 108
  • София
Добро утро и от мен!Толкова лоши думи казахме по адрес на Толга?
А сега когато излизна от филма,май ще започне да ни липсва!
Така ще и с Мелда!Виновен от начало до край май ще да е Харун а не Мелда!
Не да се чуди как да преглъща на сватбата и дали да каже евет или хаир,да я
беше завел на доктор и да не се  отказва от прегледа!Ама само чара го спасява от нашите хули!
Сега нека тича и да гони вятъра!

За Толга си много права. Издигна ми се в очите след последната серия. Това е мъжко поведение и истински приятел. Дано с това да го запомним.

# 109

Özlem Yılmaz

# 110
  • София
Здравейте:) Гледам новите фрагменти и си мисля, че сцените с пистолета в къщата и в колата са свързани. Напълно е възможно Бату да поиска от Еда да сложи край на живота си, като условие  да върне детето. Това ще е най-голямото наказание за Харун- да загуби любимата жена. Мелда едва ли ще признае на Харун, че не е бременна. По-скоро за пореден път ще се опита да му вмени чувство за вина, казвайки че ще махне детето, но физиономията и накрая показва само едно и то е,че този път Харун и е казал да прави каквото иска. Много заплетено стана и дано няма други сезони.

Вече и това няма да ме учуди - бату да поиска от Еда да сложи край на живота си, за да спаси детето си. Една майка наистина би могла да реши да го направи. И така ще уцели Харун право в сърцето, без да го убива.

Но за реакцията на Харун към казанато от Мелда си мисля, че едва ли я е отрязъл веднага. Подобна дилема не се решава толкова лесно и бързо. По-скоро Харун е побеснял от това, че Мелда го е поставила в такава ситуация да прави подобен избор. А Мелда реве, защото не е сигурна в крайна сметка какво ще избере Харун. Но може и да греша.

# 111
Дали Еда ще сподели с майка си ,че няма брак с Толга иначе каква тайна би и разкрила и тогова Тюркян да каже на Мелда , че трябва да ги остави да живеят заедно.

# 112
ХУБАВ ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ!!!1
СНИМКИТЕ СА МНОГО ХУБАВИ.
МОЖЕ ЛИ ОЩЕ???

# 113
Добро утро ! Хубав ден и успешна седмица на всички !

Всеки път си казвам, че няма да има по-ужасна серия от последната и всеки път ме опровергават.
След това, което преживя и ще преживее Еда, тя трябва цял живот да е на посещения при психиатри.
Не разбирам кому е нужно това страдание, за мен филмът загуби напълно от първоначалното си очарование и се превръща в едно голямо нищо. Вече няма значение дали ще има щастлив край или не. Защото щастливият край ще е нереален и фалшив. Просто няма такава опция за щастлив край след такъв ужас. За никого от тримата-Еда, Харун и Ямур / тя също подсъзнателно ще носи в себе това откъсване от майката /.

Авторите на този филм са садисти.

Сега за фрагмента - сигурна съм, че Бату ще поиска точно това от Еда - да се откаже от Харун, за да й върне бебето.
Може да поиска същото и от Харун. Спомнете си първия взрив, бату искаше Харун да избира между Еда и мелда. Сега ще иска Еда да избира между Харун и бебето.
На фона на ставащото с Еда, сълзите на Мелда не ме вълнуват. Сценаристите са й отредили ролята на отровна гад докрая на филма.

# 114
Здравейте и от мен! Лека и спорна седмица на всички!  smile3525
Не знам какво са си казали Мелда и Харун, но със сигурност тя е осъзнала, че той няма да се жертва така за нея, както за Еда и Ямур. Може би вече найстина разбира, че той никога не я е обичал истински.

# 115
Добро утро сладурчовци! Желая ви успешна нова седмица, с мнооогооо положителни емоции!   Hug

# 116
  • София
Дали Еда ще сподели с майка си ,че няма брак с Толга иначе каква тайна би и разкрила и тогова Тюркян да каже на Мелда , че трябва да ги остави да живеят заедно.

Най-вероятно е така. На фона на това, което вече знае Тюркян, признанието за липсата на брак с Толга едва ли е толкова потресаващо. И Еда сигурно ще каже истината на майка си. Все пак е време за една поредна лъжичка истина - става не на час, а на няколко серии, но това е положението.

# 117
И още нещо - ако Бату поиска смъртта на Еда, май това наистина е по-логично, той не просто търси истината за сестра си, той търси отмъщение за семейството на Харун и изобщо няма намерение да връща бебето. Да затрие един по един децата на Феяз, а бебето, както сестра му, да я отгледат чужди хора.

# 118
Огромни благодарности на Ейдин за великолепната тема!  bouquet  bouquet  bouquet
Искам да й се извиня,ч е не можах да й помогна, но ще се реванширам!
Новият фрагмент наистина е убийствен!  #Crazy #2gunfire

# 119
Добро утро сладурчовци! Желая ви успешна нова седмица, с мнооогооо положителни емоции!   Hug

мммммм много сладко хайде лека седмица и на теб а ако оставаш снас за по дълго ще се радваме

Общи условия

Активация на акаунт