Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 724
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
И още нещо - ако Бату поиска смъртта на Еда, май това наистина е по-логично, той не просто търси истината за сестра си, той търси отмъщение за семейството на Харун и изобщо няма намерение да връща бебето. Да затрие един по един децата на Феяз, а бебето, както сестра му, да я отгледат чужди хора.
И аз мисля така! Това е много страшно отмъщение! И много логично!

# 121
degavu, получи ли ми съобщението във фейса?

# 122
ади х направо си се развихрила днеска браво за стихчето

# 123
  • София
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ - http://www.vbox7.com/play:772cc97d
http://www.vbox7.com/play:481788e9

http://www.vbox7.com/play:4bf2ce0a  ПОКАНА ДА ХАРУН

МНОГО БЪРЗО СТЕ ИЗПИСАЛИ ЦЯЛА ТЕМА, НЕ МОГА ДА СМОГНА ДА ВИ НАСТИГНА, НАИСТИНА СТЕ НЕВЕРОЯТНИ-ВСИЧКИ, БЛАГОДАРЯ ВИ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПРИЕМЕТЕ ОТ МЕН.
http://www.vbox7.com/play:762caf1a- ЕТО Я

МУЗА

МУЗА ИМАМЕ ГОЛЯМА
ВЪВ ФОРУМА НА БГ МАМА
ВСИЧКИ АХНЕМ ОТ СЪРЦЕ
ПО ХАРУНОВОТО ТЕЛЦЕ

.........

Да не пропуснем поредния ранен, но достоен принос в поетичното ни творчество. Браво на Adi_H!  

# 124
Аз мисля, че Еда като изравя ръката на куклата, си мисли, че това е бебето и решава да се самоубие по свое желание!

# 125
РАБОТЯ И НЕ СМОГВАМ ДА ВИ ЧЕТЯ,
НО СЕРИЯТА В СРЯДА МИСЛЯ ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ....

# 126
# 127
degavu, получи ли ми съобщението във фейса?
ами чакай да видя не знам още аз тоя фейс не знам защо но ми емного кофти да го ползвам по скоро ползвам скайпа и ICQ да знаеш по лесно се общува с тия програми

# 128
Аз мисля, че Еда като изравя ръката на куклата, си мисли, че това е бебето и решава да се самоубие по свое желание!

кометка, представяш ли си на какъв ужас е подложена, току що родила жена.
Знаеш, че при нормално раждане родилките изпадат в следродилна депресия,
а това тук само в някой концлагер може човек да е подложен на такова нещо,
за да видят границата на човешкия дух, но в един филм за любовта между две сестри към един мъж,
кому е нужно този ужас...

# 129
Едва ли. Колкото и да е отчаяна не е сляпа:) Определено залагам на първото си предположение, че Бату ще поиска от Еда да се самоубие. Мисля си, че и сцената под душа е след тази в колата с пистолета. Дано пуснат скоро фрагмент с говор.

# 130
bghelp браво бе душко така трябва д амислиш з анашите отрудени хора newsm10

# 131
  • И тук,и там
За Саадет мисля, че ще каже, че тя е предизвикала пожара, а за Мелда е много трудно да се прогнозира какви ще ги сътвори, но аз мисля, че ще му каже на Харун, че знае за него и Еда и той трябва да се раздели с Еда.
Никой и нищо неможе да накара Харун да остави Еда и бебето.Той взе своето решение.Дори Мелда да му каже,че ще махне бебето,това не вярвам да го трогне.За него са важни Еда и Ямур. Hug Hug Hug

# 132
bghelp браво бе душко така трябва д амислиш з анашите отрудени хора newsm10

Тя поиска още снимки.

# 133
кометка, представяш ли си на какъв ужас е подложена, току що родила жена.
Знаеш, че при нормално раждане родилките изпадат в следродилна депресия,
а това тук само в някой концлагер може човек да е подложен на такова нещо,
за да видят границата на човешкия дух, но в един филм за любовта между две сестри към един мъж,
кому е нужно този ужас...
Точно това имах предвид! Следродилната депресия и този гроб... то всяка майка на нейно място би реагирала така! newsm78

# 134
Никой и нищо неможе да накара Харун да остави Еда и бебето.Той взе своето решение.Дори Мелда да му каже,че ще махне бебето,това не вярвам да го трогне.За него са важни Еда и Ямур. Hug Hug Hug
[/quote]

И аз така мисля.Любовта му към Еда и бебето е много силна и никой и с нищо няма да може да му попречи да бъдат заедно.Ще продължава да се бори за тях.

Общи условия

Активация на акаунт