Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 647
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
За Саадет мисля, че ще каже, че тя е предизвикала пожара, а за Мелда е много трудно да се прогнозира какви ще ги сътвори, но аз мисля, че ще му каже на Харун, че знае за него и Еда и той трябва да се раздели с Еда.
Никой и нищо неможе да накара Харун да остави Еда и бебето.Той взе своето решение.Дори Мелда да му каже,че ще махне бебето,това не вярвам да го трогне.За него са важни Еда и Ямур. Hug Hug Hug

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 136
ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ И ДАНО УСМИВКИТЕ НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ! ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ ЦЯЛАТА НИ ЗАДРУЖНА СТРАНА УНУТУЛМАЗИЯ Е НА ЛИНИЯ!  bouquet   bouquet   bouquet

ДОБРЕ ДОШЛА ГАЛАКТИЧЕСКА ПРИНЦЕСО! КАКВО НОВО ПО СТАМБУЛА ГРАДА ГОЛЯМА?  smile3525

АДИ , РАДВАМ СЕ ТОЛКОВА РАНО МУЗАТА ТЕ Е СПОХОДИЛА И МЕ ЗАРЕДИ С НАСТРОЕНИЕ С ХУБАВОТО СИ СТИХОТВОРЕНИЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕНЯ !  bowuu   bouquet

БГХЕЛП, ТАЯ СНИМКА НА ХАРУН СЪС СИНЯТА БЛУЗА...НЯМАМ ДУМИ . БЛАГОДАРЯ МНОГО!  bowuu   bouquet

Мнението си ще ви споделя след малко, но първо според традицията днес ще ви разкажа един

С Ъ Н

Гледам пред мен едно сияние
красиво и с цветно очертание.
Опитах се да го докосна, но разбрах-
тава беше сън, аз просто спях.

Затворих очи и продължи този сън,
а действието се развиваше навън.
Там на Босфора, на брега където
Харун и Еда си пият кафето.

Застанали двама един срещу друг
за тях времето беше спряло тук.
Отпиваха по малко кафе и се смееха,
сякаш на слънчева люлка се люлееха.

Аз бях до тях, скрита в страни.
Сигурно тъй съм стояла няколко дни,
но се събудих в този момент
и се сетих, че има нов фрагмент.

Отворих компютъра и го видях,
но до като гледах умирах от страх.
Пак гроб, дъжд и плач в тъмнината,
а Еда с постолет в ръка, опрян до главата.

Подозирам, че Бату е замесен-тая гадина.
Отдавна с дяволът той е в комбина.
Тоя човек върши грях след грях.
Поне от Господа няма ли страх?

# 137
ХАРУН ХВЪРЛИ ХАЛКАТА С ТОВА ПОКАЗА, ЧЕ ЩЕ ЗАРЕЖЕ МЕЛДА.

# 138
тарабас ти си върха просто

# 139
Тарабас браво както винаги музата не те е напускала.И дано ги видим в някоя серийка и кафенце да си пият а не само да ни разстройват щели я има тази любов или не.

# 140
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ
 ПОКАНА ДА ХАРУН
МНОГО БЪРЗО СТЕ ИЗПИСАЛИ ЦЯЛА ТЕМА, НЕ МОГА ДА СМОГНА ДА ВИ НАСТИГНА, НАИСТИНА СТЕ НЕВЕРОЯТНИ-ВСИЧКИ, БЛАГОДАРЯ ВИ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПРИЕМЕТЕ ОТ МЕН.
http://www.vbox7.com/play:762caf1a- ЕТО Я
МУЗА
..........................
МУЗА ИМАМЕ ГОЛЯМА
ВЪВ ФОРУМА НА БГ МАМА
ВСИЧКИ АХНЕМ ОТ СЪРЦЕ
ПО ХАРУНОВОТО ТЕЛЦЕ

Поздравления! Това произведение напълно отговаря на моите щения!!!

# 141
БГХЕЛП, тази снимка на стр. 7 направо ме изкара от релси... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
Тарабас,поздравления за творението ти. Както винаги е на ниво.
Що се отнася до снимката със синята риза,действително това е една от най хубавите му снимки.

# 143
  • И тук,и там
ХАРУН ХВЪРЛИ ХАЛКАТА С ТОВА ПОКАЗА, ЧЕ ЩЕ ЗАРЕЖЕ МЕЛДА.
Да.И за това бебе на Мелда нито веднъж не се разчувства,не прояви интерес,даже в разговора с нея в 31-ви епизод го нарича-"това бебе". Simple Smile (Ако някой желае може да публикувам този разговор)Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 10:54 от BuBuLe4ka-Kle4ka

# 144
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ
 ПОКАНА ДА ХАРУН
МНОГО БЪРЗО СТЕ ИЗПИСАЛИ ЦЯЛА ТЕМА, НЕ МОГА ДА СМОГНА ДА ВИ НАСТИГНА, НАИСТИНА СТЕ НЕВЕРОЯТНИ-ВСИЧКИ, БЛАГОДАРЯ ВИ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПРИЕМЕТЕ ОТ МЕН.
http://www.vbox7.com/play:762caf1a- ЕТО Я
МУЗА
..........................
МУЗА ИМАМЕ ГОЛЯМА
ВЪВ ФОРУМА НА БГ МАМА
ВСИЧКИ АХНЕМ ОТ СЪРЦЕ
ПО ХАРУНОВОТО ТЕЛЦЕ

Поздравления! Това произведение напълно отговаря на моите щения!!!
hahaha hahaha
ако щеш вявай точно за твоите щения се сетих и аз ама очевидно и други си го мислят същото така че какво ще правите не знам определено единия крачол за тебе а другия крачол за ади х да го кърпите от вчерашната снимка на бгхелп

# 145
  • София
Никой и нищо неможе да накара Харун да остави Еда и бебето.Той взе своето решение.Дори Мелда да му каже,че ще махне бебето,това не вярвам да го трогне.За него са важни Еда и Ямур. Hug Hug Hug
[/quote]

Има нещо такова. Може би това е по-скоро поредното отмъщение на Мелда. На нея вече само това й остана - да мъсти, като се води от принципа "защо само аз да страдам - ще страдате и вие". А знае колко ще нарани Харун, ако махне детето. И затова сигурно реве на тая сцена. Знае, че вече е безсилна да промени нещата, но ще отмъщава докрая.

# 146
БГХЕЛП, тази снимка на стр. 7 направо ме изкара от релси... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз я пуснах на първо място за теб,но ти беше изчезнала от хоризонта.

# 147
ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ И ДАНО УСМИВКИТЕ НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ! ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ ЦЯЛАТА НИ ЗАДРУЖНА СТРАНА УНУТУЛМАЗИЯ Е НА ЛИНИЯ!  bouquet   bouquet   bouquet
ДОБРЕ ДОШЛА ГАЛАКТИЧЕСКА ПРИНЦЕСО! КАКВО НОВО ПО СТАМБУЛА ГРАДА ГОЛЯМА?  smile3525
АДИ , РАДВАМ СЕ ТОЛКОВА РАНО МУЗАТА ТЕ Е СПОХОДИЛА И МЕ ЗАРЕДИ С НАСТРОЕНИЕ С ХУБАВОТО СИ СТИХОТВОРЕНИЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕНЯ !  bowuu   bouquet
БГХЕЛП, ТАЯ СНИМКА НА ХАРУН СЪС СИНЯТА БЛУЗА...НЯМАМ ДУМИ . БЛАГОДАРЯ МНОГО!  bowuu   bouquet
Мнението си ще ви споделя след малко, но първо според традицията днес ще ви разкажа един
       С Ъ Н
Гледам пред мен едно сияние
красиво и с цветно очертание.
Опитах се да го докосна, но разбрах-
тава беше сън, аз просто спях.

Затворих очи и продължи този сън,
а действието се развиваше навън.
Там на Босфора, на брега където
Харун и Еда си пият кафето.

Застанали двама един срещу друг
за тях времето беше спряло тук.
Отпиваха по малко кафе и се смееха,
сякаш на слънчева люлка се люлееха.

Аз бях до тях, скрита в страни.
Сигурно тъй съм стояла няколко дни,
но се събудих в този момент
и се сетих, че има нов фрагмент.

Отворих компютъра и го видях,
но до като гледах умирах от страх.
Пак гроб, дъжд и плач в тъмнината,
а Еда с постолет в ръка, опрян до главата.

Подозирам, че Бату е замесен-тая гадина.
Отдавна с дяволът той е в комбина.
Тоя човек върши грях след грях.
Поне от Господа няма ли страх?

Тарабас, уникално творчество! Браво! Защо ли си мисля, че и ти си била като мен в Истанбул, само, че с по-различна мисия? newsm78

# 148

Аз я пуснах на първо място за теб,но ти беше изчезнала от хоризонта.

Благодаря ти мноооогооо! Знаех си, че си добра приятелка!

# 149
hahaha hahaha
ако щеш вявай точно за твоите щения се сетих и аз ама очевидно и други си го мислят същото така че какво ще правите не знам определено единия крачол за тебе а другия крачол за ади х да го кърпите от вчерашната снимка на бгхелп
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт