Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 225

Краката са му на "О",носът му е крив ,но това не пречи да го харесваме!
Ще дадем заявка да го дават само с костюми/така не му се виждат кривите крачета/ и в анфаз/да му прикрият нослето/

# 226

Ще дадем заявка да го дават само с костюми/така не му се виждат кривите крачета/ и в анфаз/да му прикрият нослето/
СЪГЛАСНА СЪМ!!
ВСЕ ПАК НЕВЕРОЯТЕН МЪЖ.

# 227
  • София
А сега ще ви изложа мнението си под формата на анализ на резюмето, защото с пускането на първият фрагмент прочетох някъде един пост от сорта на " сега ще се почне с едни трагични стихотворения...". Тъй като не всички четът мненията изразени в стихотворна форма, а ги минават по диагонал-не са и длъжни разбира се , та мисля, че и моето няма да се различи кой знае колко от останалите, но все пак следвайки резюмето :

1.И сега за пореден път не само охраната, ами и полицията ще е с неуспешен опит да помогне т.е. да намери детето.
.............
Такъв анализ правя за пръв и последен път. Много по-лесно е със стихотворение , поне за мен.

Ами по-лесно е - да, особено за твоето перо, пък ти и отива. Впечатляващо е наистина и заслужава по-задълбочен анализ - като антикризисна пардон вече кризисна програма е. Но най-добре да оставим последната дума на Бобояна - тя нали оглавява обединената опозиция.

# 228
Ти как мислиш? Аз не знам. Дай боже.
Тази снимка е част от друга,на коята са Еда и Мелда в булчинки рокли,Харун е застанал мужду тях ,като леко се е обърнал към Еда!
Снимката е публикувана  одавна!/имаше я някъде ,но не мога да се сетя къде/
Това е роклята ,с която Еда беше в болницата.Когата Харун я видя!/еп.29 по българския вариант/

# 229
Ти как мислиш? Аз не знам. Дай боже.
Тази снимка е част от друга,на коята са Еда и Мелда в булчинки рокли,Харун е застанал мужду тях ,като леко се е обърнал към Еда!
Снимката е публикувана  одавна!/имаше я някъде ,но не мога да се сетя къде/
Това е роклята ,с която Еда беше в болницата.Когата Харун я видя!/еп.29 по българския вариант/
ИМАШ ПРАВО. СЕГА И АЗ СЕ СЕЩАМ.

# 230
Ехх значи и при тебе черни облаци нахлуват това вече е заразно hahaha

Да и току що вулканът ми пак изригна...
[/quote]
ха ха сега трябва и от филма да прихванат о тебе и нма грешка hahaha

# 231
Нови планове на Бату

Бату не престава да крои нови планове,
да търси удобен момент да ги изпълнява.
Вечерта на сватбата споделяше болката,
приятелски утешаваше нещастния Харун,
пожелаваше му да е щастлив някой ден.
Този ден не убягна от погледа на Бату,
нито една подробност, преди сватбата,
видя тежкото сбогуването на Еда и Харун
и не пропусна да го заснеме и увековечи.
Точно тези снимки, той успя да изпрати
по телефона  на своя приятел  и нареди
да се срещнат в полунощ, противен случай
снимките ще достигнат до очите на Фаяз.
Харун отново беше изненадан смутен,
врагът на баща му е винаги по петите му,
сякаш всеки момент диша във врата му.
Отиде на срещата, беше далеч от града,
там за негова изненада не видя човек
на поляната, а една гробна канонада.
В права линия бяха изкопани гробове,
поставени бяха и надгробни паметници,
с иманата на всеки един от семейство,
дори на Ямур,детето,което носеше Еда..
Ужасно изживяване е  да се сблъскаш
с такава грозна и разтърсваща картина.
Харун беше  силно озадачен и потресен,
в този момент телефона му позвъня,
Бату много грозно, зловещо се смееше.
и в един момент му постави условие,
ако Фаяз не разкрие до няколко  дни
истината за родителите му и сестра му,
това ще е съдбата на семейството.
Един по един ще заемат мястото си
в тези студени,грозни,празни гробове..
.

# 232
Ето линка за тази снимка:
http://www.atv.com.tr/multimedya/galeri/diziler/unutulmaz_?tc=11&page=9
Това е от официалния сайт са сериала и от страницата му в НОВА ТВ.
Публикувана беше,още когато започна излъчването по Нова!!

# 233
  • София

[/quote]

Нямах предвид точно тоя вулкан, а друг един - имам няколко и изригват според случая...

# 234

Нямах предвид точно тоя вулкан, а друг един - имам няколко и изригват според случая...
[/quote]
Оххх нарочно ги пишеш подвеждащи ама хубаво аз нма да питам колко на брой кофи са около тебе имаш муза ще твориш явно до късно

# 235
Тарабас то всичко е подвеждащо в тоя филм
Дори и края както виждаш е подведащ ще има ли 3 -ти (респективно 2) сезон или няма да има

# 236
Ааааааа, тази ризка ми се наби в очите, ще взема да купя една и на моя Харунчо, та да е по-реалистично........
Такава никъде няма да намериш. Има само две произведени в ателиото на Хаят по модел на Еда. Едната я виждаш тук, а другата съхне у нас. Мога да я пускам на мъжа ти от време на време срощу скромен наем...
[/quote]
Такаааа лииии! Не знаех, че е такъв уникат! Ами не е зле да се споразумеем относно наема, надявам се, че няма да си прекалено "взискателен". След това веднага ще ти я изпера, изсуша, изгладя и пр. както си му е реда... Ти вече знаеш за това, че ставам... Но ако не ти е удобно да ми я дадеш под наем, или се страхуваш да не я изцапа вулканския облак, тогава пиши на Еда да сътвори и трета ризка, може и друг цвят, да не развалям удоволствието...

# 237
  • Под звездите

СЪГЛАСНА СЪМ!!
ВСЕ ПАК НЕВЕРОЯТЕН МЪЖ.
Рискувам да ме нахокате,но все пак да кажа.Струва ми се ,че ако срещна СЕРХАН някъде,без да съм гледала филми и реклами с негово участие може би няма да ми направи някакво по особено впечатление.Един мъж малко по чаровен от другите.Но участието му в НЕЗАБРАВИМА магията,която има в филма е тази ,която ни кара да харесваме НАРУН все повече и повече!

# 238
Кометке ти да не ходи да копуваш риза мбе джанъм

# 239
Ааааааа, тази ризка ми се наби в очите, ще взема да купя една и на моя Харунчо, та да е по-реалистично........
Такава никъде няма да намериш. Има само две произведени в ателиото на Хаят по модел на Еда. Едната я виждаш тук, а другата съхне у нас. Мога да я пускам на мъжа ти от време на време срощу скромен наем...
Такаааа лииии! Не знаех, че е такъв уникат! Ами не е зле да се споразумеем относно наема, надявам се, че няма да си прекалено "взискателен". След това веднага ще ти я изпера, изсуша, изгладя и пр. както си му е реда... Ти вече знаеш за това, че ставам... Но ако не ти е удобно да ми я дадеш под наем, или се страхуваш да не я изцапа вулканския облак, тогава пиши на Еда да сътвори и трета ризка, може и друг цвят, да не развалям удоволствието...

[/quote]
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Той затова наем и иска защото като икономист е свикнал да приспада активи всякакви и да начислява амортизации

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 13:54 от degavu

Общи условия

Активация на акаунт