Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Ти как мислиш? Аз не знам. Дай боже.

# 211
ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ!!!!!! ТОВА Е ПЪРВИЯ СЕРЯЛ ТУРСКИ КОЙТО ТАКА  МЕ ГРАБНО..МОЖЕ БИ АРТИСТИТЕ НЕЗНАМ.

# 212
На мен ли ми се струва,ама на Харун краката не са ли малко на О,поизкривени,а?

# 213
НОСЪТ  МУ Е КРИВ??

# 214
  • София
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ В ГЛАВИТЕ НА НАШИТЕ СЦЕНАРИСТИ
ВИТАЯТ СИЛНО ОБЪРКВАЩИ И НЕПОДРЕДЕНИ МИСЛИ
КАК ДА УСТОЯТ НА ТОЗИ ЗРИТЕЛСКИ ИНТЕРЕС
И ФИЛМА ДА ПРОДЪЛЖАТ В ИСТИНСКИ СТРЕС

ЧУДЯТ СЕ И СЕ МАЯТ, НОВИ СЦЕНИ КАК ДА ВМЪКНАТ
ПУБЛИКАТА ДА ОМАЯТ, ДА НЕ СЕ ИЗМЪКНАТ
ЗАТОВА РЕШИХА, ПРОДЪЛЖИХА С ТОВА МЪЧЕНИЕ
НО ЛЮБОВТА  ЩЕ УСТОИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

КОЙ ЩЕ СТРАДА ТОВА НЕ ГИ ТРОГВА
НО АКО МИ ПАДНАТ, ЩЕ ГИ ПОГНА
ТОГАВА ЩЕ ИЗМИСЛЯТ И ГЕРОИТЕ НАШИ ЩЕ ПОИСКАТ
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО В ПОНЕ ДЕСЕТ  ЕПИЗОДА ДА СЕ НАТИСКАТ

Да, много добре казано и да довърша само мисълта ти...

Харун и Еда да се натискат
Под душа голи да се плискат
Тела и устни да притискат
Ей това зрителите искат

Да се сграбчат и засмучат
А не жабетата да ручат
Да впият се един във друг
Да заоре Харун със плуг

Еда да запищи доволна
да я чуе аблата й долна
та душата й да изгори
заедно с всичките лъжи

# 215

"надежда"
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ В ГЛАВИТЕ НА НАШИТЕ СЦЕНАРИСТИ
ВИТАЯТ СИЛНО ОБЪРКВАЩИ И НЕПОДРЕДЕНИ МИСЛИ
КАК ДА УСТОЯТ НА ТОЗИ ЗРИТЕЛСКИ ИНТЕРЕС
И ФИЛМА ДА ПРОДЪЛЖАТ В ИСТИНСКИ СТРЕС

ЧУДЯТ СЕ И СЕ МАЯТ, НОВИ СЦЕНИ КАК ДА ВМЪКНАТ
ПУБЛИКАТА ДА ОМАЯТ, ДА НЕ СЕ ИЗМЪКНАТ
ЗАТОВА РЕШИХА, ПРОДЪЛЖИХА С ТОВА МЪЧЕНИЕ
НО ЛЮБОВТА  ЩЕ УСТОИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

КОЙ ЩЕ СТРАДА ТОВА НЕ ГИ ТРОГВА
НО АКО МИ ПАДНАТ, ЩЕ ГИ ПОГНА
ТОГАВА ЩЕ ИЗМИСЛЯТ И ГЕРОИТЕ НАШИ ЩЕ ПОИСКАТ
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО В ПОНЕ ДЕСЕТ  ЕПИЗОДА ДА СЕ НАТИСКАТ

Да, много добре казано и да довърша само мисълта ти...

Харун и Еда да се натискат
Под душа голи да се плискат
Тела и устни да притискат
Ей това зрителите искат

Да се сграбчат и засмучат
А не жабетата да ручат
Да впият се един във друг
Да заоре Харун със плуг

Еда да запищи доволна
да я чуе аблата й долна
та душата й да изгори
заедно с всичките лъжи

ДА ТОВА Е ТОЧНО ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НО ТИ ГО НАПИСА ПО-ТОЧНО И ПО-ДОБРЕ- РАДВАМ СЕ,  ХУБАВО ЧЕ ТАКА МИСЛИМ С ПОВЕЧЕТО ХОРА ОТ ФОРУМА, ТЕЛЕПАТИЧНО СИ ЧЕТЕМ МИСЛИТЕ И ПЕТКО ГО ПРАВИ НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ. БЛАГОДАРЯ

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 20:04 от adi_h

# 216
bganio ето това имаше предвид Кометка.Възвърнал си си доброто настроение.Браво за музата ти.javascript:void(0);

# 217
  • Под звездите
Здравейте!Малко късничко,но ви пуснах и анкетата.Сега включвам лаптопа.Ще ми бъде интересно да видя отговорите ви!

# 218
Охххххххххххххххх! Вече не издържам!Бату цели нещо повече от сестра си. Бурак иска холдинга!
БГХЕЛП нещо спомена, 4е това ще бъде последната страшна серия.
Правилно ли съм разбрала?
Тава ,мисля ,че го беше написала г- жа Броненосец!
Бъркам се това , беше от кореспонденцията с екипа на Йозлем!!!

# 219
Няма проблем, но изчакай малко, че сега се къпах и синята ми ризка още не е изсъхнала. То и обувки, палто, пуловер  и т.н. имам да суша. Пък в това дъждовно време бавно съхнат  - направо вече не ми къпе...
аа ЗНАчИ ВчЕРАшНОТО ТИ ПИСМО ДО \еДА Е ПРИСТИГНАЛО ТАКА ЛИИ Д АРАЗБИРАМ Joy
[/quote]

Ти явно си се откъснала от последните развития на и без това напеченото международно положение. Но без да искаш уцели в десятката. Да, днес не съм на кеф, защото вчера пуснах писмото до Йозлем по DHL (няма да се стискам сега - любов е това). И днес от ранни зори проследявам пратката и се оказа, че и DHL са го закъсали заради прословутия облак. Минали са на вариант пошенски гълъби и моят конкретно в момента е кацнал на Извора на Белоногата (родния ми край - това ако не е знак на съдбата, здраве му кажи!) да пие вода и да си почине малко.  Като стигне до Истанбул ще ви уведомя, а за реакцията на Йозлем - също.
[/quote]
Ехх значи и при тебе черни облаци нахлуват това вече е заразно hahaha

# 220
А сега ще ви изложа мнението си под формата на анализ на резюмето, защото с пускането на първият фрагмент прочетох някъде един пост от сорта на " сега ще се почне с едни трагични стихотворения...". Тъй като не всички четът мненията изразени в стихотворна форма, а ги минават по диагонал-не са и длъжни разбира се , та мисля, че и моето няма да се различи кой знае колко от останалите, но все пак следвайки резюмето :

1.И сега за пореден път не само охраната, ами и полицията ще е с неуспешен опит да помогне т.е. да намери детето.

2.Относно кутията - на 1 стр. пише, че вътре СА само дрехи на Ямур, на поста на Форбес, че НЕ са само дрехи на Ямур.Ха върви разбери, докато не видиш.

3.Това, че Феяз е в шок, пък Джамил разстроен ВЪОБЩЕ не ме интересува.За мен те са от пълнежа на филма.

4.Пътят на Еда - ясен. Учудващото лично за мен е ,че чак сега го е хванала този път.Та тя откакто е бременна какво ли не преживя: отвличане, взривове, нападение, когато беше на хотел и работеше, криене, лъжи, годежи и сватба на аблата и т.н. Каквото е слабичка как го роди това бебе само сценаристите знаят. В реалният живот може би и наша циганка би направила спонтанен аборт.

5.Бату и неговият коз /Ямур/ - ясни. Този коз ще го държи с цената на всичко, докато не изпълни извратените си планове.

6.Тюркян разгеле след 40 серии разбрала, че детето трябва да е с родителите си, ама какво като го споделя с Мелда? Как още не е разбрала що за стока е тя? Пардон, това ще го разбера след още 40 серии.

7.Какво ще направи Мелда ? Според мен единственното, което ще направи е да напомни на Харун , че му е законна жена независимо от Еда и Ямур и няма лесно да му даде свобода. За цвят може и нейното " бебе " да спомене, но като я гледам нищо няма да постигне.

8.Тайната на Еда и Толка -та тя е само една ,че нямат официален брак.Нищо ново.

9.Признанията на жената - може да са на оная русата, дето гледаше детето .Да каже напр. , че детенцето е много болно.

10.Бурак, Бату и сестра му - пак нищо ново, освен гадории.

11."Еда е на път да се отдели....всяка майка би го направила. " - аз го разбирам, че Бату ще я притиска до като разбере коя е сестра му и когато говори с нея ще и натяква, че за да види Ямур трябва да прави каквото и се каже.

12.Въпросните пистолети: първият път с пистолета на гробищата Еда е с бежови ръкави, а вторият е облечена в черно, следователно е след като Харун я изкъпа и преоблече и т. н.

Такъв анализ правя за пръв и последен път. Много по-лесно е със стихотворение , поне за мен.

# 221
А Саадет казва ,че Толга е заминал за Америка и може би ,че тя е предизвикала пожара!
Признава си за омразата към него!!
Всичко това съкрушава Феяз и семейството!

Само Феяз! Не виждам другите много, много да се разчувстват
[/quote]

Просто ще са потресени ,че болестта на майка им се развива така бързо!!!

# 222
  • София
ДА ТОВА Е ТОЧНО ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НО ТИ ГО НАПИСА ПО-ТОЧНО И ПО-ДОБРЕ- РАДВАМ СЕ,  ХУБАВО ЧЕ ТАКА МИСЛИМ С ПОВЕЧЕТО ХОРА ОТ ФОРУМА, ТЕЛЕПАТИЧНО СИ ЧЕТЕМ МИСЛИТЕ И ПЕТКО ГО ПРАВИ НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ. БЛАГОДАРЯ
[/quote]

Моля ти се, няма защо. Радвам се, че така го приемаш. Вече не съм толкова сигурен, че опитите за майтап и забавление (понякога неуспешни наистина) се приемат еднозначно и това леко ме обезсърчава.

# 223
  • София
Ехх значи и при тебе черни облаци нахлуват това вече е заразно hahaha
[/quote]

Да и току що вулканът ми пак изригна...

# 224
Ризката не толкова, но погледът и полуотворените устни - това е магията ''Харун"

Нали знаете - Човекът прави дрехата!!

Общи условия

Активация на акаунт