Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
На мен ми е по-любопитно какво ще каже Меца на Харун? newsm78 newsm78 На фрагмана погледът му е зверски. Grinning Grinning Grinning
Може би ще му каже, че е направила аборт заради това, че той не я обича и отново да се опита да му втълпи чувство за вина
Добро утро и от мен!
Сега се включвам!Не мога да Ви изчета ,но не мога и да се въздържа да направя своя коментар!
Може би вече всичко е изкоментирано,но все пак да си кажа думата!
Аз мисля ,че Мелда ще му каже ,че е знаела от самото начало за него и Еда,но няма да си признае ,че не е бременна!
Другия ми вариянт е ,че му казва ,че е направила аборт!!
Не мисля, че ще му каже, че е знаела за тях, защото това е равносилно на самоубийство за нея, непоправим автогол. По-скоро го лъже, че ще направи аборт, защото това е тактиката на отчаяния човек, да вмени вина!

# 166
  • София
bganio, защо ли ми се струва, че нещо не си в настроение? newsm78 newsm78 newsm78

По какво съдиш?

# 167
БЛАГОДЯРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ
НА ТЕЗИ ТРАГНАТИ ОТ МОЙТО ПИСЪМЦЕ
МЪЛЧА, ЧЕТА ВИ, МИСЛЯ И КРОТУВАМ
И НА ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ВАС СЕ РАДУВАМ

НЯМА НУЖДА АЗ ДА ПИША
ЧУВСТВАТА СИ ДА ИЗПИША
ЩОТО ВИЕ РЕД ПО РЕД
МОИТЕ МИСЛИ ПИШЕТЕ ПОДРЕД

ААААА ето къде е отишла и моята музата при ади-то hahaha hahaha

# 168
bganio, защо ли ми се струва, че нещо не си в настроение? newsm78 newsm78 newsm78

По какво съдиш?

Не си разговорлив, чувството ти за хумор е малко..... не в твой стил, знам ли, нещо си притеснен явно! Извинявай за коментара ми, но не се стърпях да отбележа! Може и да не съм права! newsm78

# 169
 А Саадет казва ,че Толга е заминал за Америка и може би ,че тя е предизвикала пожара!
Признава си за омразата към него!!
Всичко това съкрушава Феяз и семейството!
[/quote]

Само Феяз! Не виждам другите много, много да се разчувстват

# 170
  • София
Да безмълвен и опасен дето се вика човек да го е страх да му гука

Как безмълвен бе? От сутринта редя коментар след коментар, на които никой не обръща внимание. То не, че и аз си вярвам особено на тях...Вие сега какво искате - да почна и аз да рева по синята ризка на Харун. Между другото имам абсолютно същата...

# 171
Поне едно е ясно! И в тази серия няма да намерят Ямур.

# 172
  • София

По какво съдиш?

Не си разговорлив, чувството ти за хумор е малко..... не в твой стил, знам ли, нещо си притеснен явно! Извинявай за коментара ми, но не се стърпях да отбележа! Може и да не съм права! newsm78

Чувството ми за хумор ли? Колко си деликатна само - че то днес просто отсъства...

# 173
Да безмълвен и опасен дето се вика човек да го е страх да му гука

Как безмълвен бе? От сутринта редя коментар след коментар, на които никой не обръща внимание. То не, че и аз си вярвам особено на тях...Вие сега какво искате - да почна и аз да рева по синята ризка на Харун. Между другото имам абсолютно същата...
hahaha hahaha
Ама така е имаш коментари ама нещо много сериозни (в стил ЗОП)
А за ризата не верваме трябва да направиш снимка и да я сложиш тука и до нея на Харун да видим дали е същатат hahaha hahaha

# 174
НЕ ВАЖНА РИЗАТА, А ТОВА ПОД РИЗАТА.

# 175
Добро утро ! Хубав ден и успешна седмица на всички !

Всеки път си казвам, че няма да има по-ужасна серия от последната и всеки път ме опровергават.
След това, което преживя и ще преживее Еда, тя трябва цял живот да е на посещения при психиатри.
Не разбирам кому е нужно това страдание, за мен филмът загуби напълно от първоначалното си очарование и се превръща в едно голямо нищо. Вече няма значение дали ще има щастлив край или не. Защото щастливият край ще е нереален и фалшив. Просто няма такава опция за щастлив край след такъв ужас. За никого от тримата-Еда, Харун и Ямур / тя също подсъзнателно ще носи в себе това откъсване от майката /.

Авторите на този филм са садисти.

Сега за фрагмента - сигурна съм, че Бату ще поиска точно това от Еда - да се откаже от Харун, за да й върне бебето.Може да поиска същото и от Харун. Спомнете си първия взрив, бату искаше Харун да избира между Еда и мелда. Сега ще иска Еда да избира между Харун и бебето.
На фона на ставащото с Еда, сълзите на Мелда не ме вълнуват. Сценаристите са й отредили ролята на отровна гад докрая на филма.
Здравей с днешна дата! Ние сме се прославили като коментаторки ,затова трябва да си поддържаме имиджа!!
Не мисля ,че това е поискал. Мисля ,че е поискал Еда да отиде сама /без знанието на Харун и полицията/на място на което ще разбере нещо за дъщеря си!

# 176
А за Феяз уж разбирал много неща преживявал ни една снимка и ни един кадър от фраагмана с него тия сценаристи пак нещо преиграват с резюмето

# 177
  • София
Охххххххххххххххх! Вече не издържам!Бату цели нещо повече от сестра си. Бурак иска холдинга!
БГХЕЛП нещо спомена, 4е това ще бъде последната страшна серия.
Правилно ли съм разбрала?

От Unutulmaz dizi така поне ме увериха. На въпроса до кога ще продължава тази агония, те ми отговориха и 41 епизод. Ако са ми казали истната,значи че ще е така.

Това може да се тълкува и другояче - и 41 епизод и 42 и 43 и 44 и т.н.......

# 178
Никой и нищо неможе да накара Харун да остави Еда и бебето.Той взе своето решение.Дори Мелда да му каже,че ще махне бебето,това не вярвам да го трогне.За него са важни Еда и Ямур. Hug Hug Hug

И аз така мисля.Любовта му към Еда и бебето е много силна и никой и с нищо няма да може да му попречи да бъдат заедно.Ще продължава да се бори за тях.
[/quote] Напълно съм съгласна!
Каквото и да му каже Мелда,няма да промени решението му!

# 179
  • И тук,и там
Цитат
Здравей с днешна дата! Ние сме се прославили като коментаторки ,затова трябва да си поддържаме имиджа!!
Не мисля ,че това е поискал. Мисля ,че е поискал Еда да отиде сама /без знанието на Харун и полицията/на място на което ще разбере нещо за дъщеря си!
newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт