Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 662
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
deqavu , това за мен ли се отнас Laughing

Марийче по добре той тебе да облече викам аз какво ще кажеш

а относно Феяз аз смятам ,че той още си мисли ,че детето е на Толга синът му и негово внуче.
За да има още интрига си мисля ,че той по късно ще разбере за Харун.
[/quote]
не не

# 61
Според мен това,което ще направи Еда ще е да отиде при гроба.Това ще поискат от нея.На снимките се виждаше човек с пистолет. newsm78 newsm78 newsm78

Еда ще напусне Харун, за да спаси детето си - това ще направи всяка майка, така Бату знае, че ще удари най-силно Харун.

# 62
  • София
Според мен това,което ще направи Еда ще е да отиде при гроба.Това ще поискат от нея.На снимките се виждаше човек с пистолет. newsm78 newsm78 newsm78

Еда ще напусне Харун, за да спаси детето си - това ще направи всяка майка, така Бату знае, че ще удари най-силно Харун.

...аха - натам отиват нещата май!   smile3518

# 63

аз още смятам че няма да е така но нищо .. както дойде  bowuu

# 64
  • И тук,и там
Цитат
аз още смятам че няма да е така но нищо .. както дойде 
newsm10 newsm10

# 65
ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ БАТУ ИСКАШЕ ЕДА И ХАРУН ДА  ЗАМИНАТ В ПРЕДИШНИ СЕРИИ.....

# 66
момичета аз като най голямата глупачка забравих да благодаря за хубавата тема .Благодаря Ви.И не съм се излъгала ,че догонваме номерацията на турските серий.Дори докато им свърши филма ние може да сме ги минали по теми. Чудесни сте. Относно фрагмента незнам какво да кажа вие сте го поразнищили.Много ще ми бъде мъчно ако действително Бату накара еда да се отдели от Харун.Може би като разбере сега коя е сестра му да се смили малко.

# 67
  • И тук,и там
На мен ми е по-любопитно какво ще каже Меца на Харун? newsm78 newsm78 На фрагмана погледът му е зверски. Grinning Grinning Grinning

# 68

А може би Бату да поиска от Еда да стреля по Харун, този пистолет, който държи на края на 2-ри фрагмент ме претиснява

# 69
  • И тук,и там
Бату няма за цел да разделя Еда и Харун.Какво ще спечели? newsm78 newsm78

А може би Бату да поиска от Еда да стреля по Харун, този пистолет, който държи на края на 2-ри фрагмент ме претиснява
С този пистолет Еда иска да се самоубие. Hug

# 70
На мен ми е по-любопитно какво ще каже Меца на Харун? newsm78 newsm78 На фрагмана погледът му е зверски. Grinning Grinning Grinning
АМи какво Бебе ЙОК и после ама ЧОК ЧОК СЕВЕРУМ и затова

# 71
Еда напуска Харун, за да спаси детето си!/условието на Бату/

да и аз така мисля Sad

# 72

Може би ще му каже, че е направила аборт заради това, че той не я обича и отново да се опита да му втълпи чувство за вина

# 73
http://www.facebook.com/photo.php?pid=131569&id=107240995973746

Вижте тази снимка и конентариите. Реших да им задам въпроса,който се объждаше при нас.

Снимката си е супер! С тия скъсани дънки....
Но, нещо не се оправих с коментарите! Не ги виждам - сигурно щото нямам регистрация! Както и да е - разкажи с две думи!

Аз им предлагам да събереме пари да му купим нови дънки.
Те ми отговарят, че е много хубава идея.
Аз им казвам,че не подхожда на мъж на неговата възраст и с неговата кариера да носи такива панталони, а техни колеги ми казват,че предложението е много сладко . Отговорите са от администраторите на две страници на Unutulmaz.

Тази снимка я коментираха тук и имаше такова предложение. Ще стигне до ушите на Харунчо,какво мислим.

# 74
Ха  представете си ,че верно му казва ,че няма бебе как да не я гледа зверски той пак добре я оставя щото ако верно си кажат това аз ако съм на негово място незнам какво бих направила.

Общи условия

Активация на акаунт