Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 632
  • 745
  •   1
Отговори
# 150

Тарабас, уникално творчество! Браво! Защо ли си мисля, че и ти си била като мен в Истанбул, само, че с по-различна мисия? newsm78

хе хе и аз с такова впечатление останах ама си замълчах но все пак прочетох че било съмн само затова сигурно покрай твоята мисия и тя е сънувала нейната Joy

# 151
ХАРУН ХВЪРЛИ ХАЛКАТА С ТОВА ПОКАЗА, ЧЕ ЩЕ ЗАРЕЖЕ МЕЛДА.
Да.И за това бебе на Мелда нито веднъж не се разчувства,не прояви интерес,даже в разговора с нея в 31-ви епизод го нарича-"това бебе". Simple Smile Hug Hug Hug
Даже и не му пука дали е добре! Колко лесно се отказа от доктора за "това бебе", а за Ямур ходеше непрекъснато с Еда при лекарката!

# 152
  • София
ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ И ДАНО УСМИВКИТЕ НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ! ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ ЦЯЛАТА НИ ЗАДРУЖНА СТРАНА УНУТУЛМАЗИЯ Е НА ЛИНИЯ!  bouquet   bouquet   bouquet

ДОБРЕ ДОШЛА ГАЛАКТИЧЕСКА ПРИНЦЕСО! КАКВО НОВО ПО СТАМБУЛА ГРАДА ГОЛЯМА?  smile3525

АДИ , РАДВАМ СЕ ТОЛКОВА РАНО МУЗАТА ТЕ Е СПОХОДИЛА И МЕ ЗАРЕДИ С НАСТРОЕНИЕ С ХУБАВОТО СИ СТИХОТВОРЕНИЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕНЯ !  bowuu   bouquet

БГХЕЛП, ТАЯ СНИМКА НА ХАРУН СЪС СИНЯТА БЛУЗА...НЯМАМ ДУМИ . БЛАГОДАРЯ МНОГО!  bowuu   bouquet

Мнението си ще ви споделя след малко, но първо според традицията днес ще ви разкажа един

С Ъ Н

Гледам пред мен едно сияние
красиво и с цветно очертание.
Опитах се да го докосна, но разбрах-
тава беше сън, аз просто спях.

...........

Браво, Тарабас! Все по-хубави и приказни ги пишеш.

# 153
ХАРУН ХВЪРЛИ ХАЛКАТА С ТОВА ПОКАЗА, ЧЕ ЩЕ ЗАРЕЖЕ МЕЛДА.
Да.И за това бебе на Мелда нито веднъж не се разчувства,не прояви интерес,даже в разговора с нея в 31-ви епизод го нарича-"това бебе". Simple Smile Hug Hug Hug
Даже и не му пука дали е добре! Колко лесно се отказа от доктора за "това бебе", а за Ямур ходеше непрекъснато с Еда при лекарката!
Ами тя аблата сега си получава наказанието дето се прави наинтересна сумати серии яяя
Нема какво да се вайка

# 154
Охххххххххххххххх! Вече не издържам!Бату цели нещо повече от сестра си. Бурак иска холдинга!
БГХЕЛП нещо спомена, 4е това ще бъде последната страшна серия.
Правилно ли съм разбрала?

# 155
bganio, защо ли ми се струва, че нещо не си в настроение? newsm78 newsm78 newsm78

# 156
На мен ми е по-любопитно какво ще каже Меца на Харун? newsm78 newsm78 На фрагмана погледът му е зверски. Grinning Grinning Grinning

Може би ще му каже, че е направила аборт заради това, че той не я обича и отново да се опита да му втълпи чувство за вина
Добро утро и от мен!
Сега се включвам!Не мога да Ви изчета ,но не мога и да се въздържа да направя своя коментар!
Може би вече всичко е изкоментирано,но все пак да си кажа думата!

Аз мисля ,че Мелда ще му каже ,че е знаела от самото начало за него и Еда,но няма да си признае ,че не е бременна!
Другия ми вариянт е ,че му казва ,че е направила аборт!!

# 157
  • И тук,и там
Мелда още повече ще се отчая и ще се чувства безсилна като разбере,че вече майка и ще подкрепи Еда и Харун.

# 158
bganio, защо ли ми се струва, че нещо не си в настроение? newsm78 newsm78 newsm78
Да безмълвен и опасен дето се вика човек да го е страх да му гука

# 159
Охххххххххххххххх! Вече не издържам!Бату цели нещо повече от сестра си. Бурак иска холдинга!

От Unutulmaz dizi така поне ме увериха. На въпроса до кога ще продължава тази агония, те ми отговориха и 41 епизод. Ако са ми казали истната,значи че ще е така.

# 160
  • И тук,и там

От Unutulmaz dizi така поне ме увериха. На въпроса до кога ще продължава тази агония, те ми отговориха и 41 епизод. Ако са ми казали истната,значи че ще е така.
Нещата започват да се разплитат.Мисля,че до 52-ри епизод всичко ще се разбере.Незнам ако има друг сезон с какво ще ни занимават. newsm78 newsm78

# 161
аз тия дни съм много зле с музата добре че вие пишете та да се кефя щото моята муза ме напуснала съвсем тия дни. Дали ше се върне никой не знае

# 162
Бях се зарекла ,че няма да правя предположения,но крастата си е краста.
Аз мисля,че това което ще поискат от Еда е да отиде на гробището.Отчаяна от това ,което ще види там тя решава да се самоубие/разбира се Харун я спасява/.Като тръгва за гробището взема и пистолета с нея мислеийки ,че там ще е Ямур и може би има нужда от защита/затова и в къщата е с пистолет/.Целта БАТУ НЕ Е ДА УБИЕ ХАРУН/
Това ,което се чудя е какво ще каже МЕЛДА и СААДЕТ
Да и аз съм на същото мнение!
 А Саадет казва ,че Толга е заминал за Америка и може би ,че тя е предизвикала пожара!
Признава си за омразата към него!!
Всичко това съкрушава Феяз и семейството!

# 163
[/quote]

Е дано е така.Тези сценаристи е крайно време да си вземат забележка относно "романтичния" им филм.

# 164
БЛАГОДЯРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ
НА ТЕЗИ ТРАГНАТИ ОТ МОЙТО ПИСЪМЦЕ
МЪЛЧА, ЧЕТА ВИ, МИСЛЯ И КРОТУВАМ
И НА ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ВАС СЕ РАДУВАМ

НЯМА НУЖДА АЗ ДА ПИША
ЧУВСТВАТА СИ ДА ИЗПИША
ЩОТО ВИЕ РЕД ПО РЕД
МОИТЕ МИСЛИ ПИШЕТЕ ПОДРЕД

smile3532 smile3532 newsm45 newsm45 newsm45 smile3505 smile3505 smile3503 smile3518 Weary newsm53 newsm03 newsm10 newsm12 smile3534 newsm61 smile3508 smile3501 newsm68 newsm68 newsm44  love001  love001  love001 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3525 smile3525 newsm51 newsm03 newsm03 newsm03

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 11:34 от adi_h

Общи условия

Активация на акаунт