Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 756
  • 745
  •   1
Отговори
# 270

Сега ми качиха тази в профила.
Ето значи тука е съвсем друго значи усмивки всякакви и направо светят светят как да са влюбиш

# 271
  • София
Действително това е най хубавата му снимка,която съм виждала до сега. Всеки ден изпращат много някои нови,някои съм виждала вече,но тази е най добрата и има още една,която мисля,че ви я пусках преди.
Що се отнася да пиша на екипа,никога не бих го направила. Това са много лични неща.
[/quote]

Ако се притесняваш толкова, пиши, че сме младо, но много перспективно предприятие за дране и обработка на всякакви кожи и се интересуваме от внос на най-фина и висококачествена суровина от Турция, чиито мостри вече сме виждали по рекламни филми - цели 40. Въобще не звучи лично, а съвсем делово.

# 272
ей тука на това интервю много ме кефят и двамата

# 273
явно трябва да ида на очен лекар и да ме прегледа че да мога да видя това дето вие виждате в тая снимка #Crazy #Crazy
newsm10 newsm10
Съгласна съм с теб. Серхан има много по-хубави снимки, където изглежда далеч по-добре.

# 274
bghelp   кой ти я прати тая Сехан или Йозлем

# 275
явно трябва да ида на очен лекар и да ме прегледа че да мога да видя това дето вие виждате в тая снимка #Crazy #Crazy
newsm10 newsm10
Съгласна съм с теб. Серхан има много по-хубави снимки, където изглежда далеч по-добре.
ааааааааааааа ееееееееееееееееее НЕЙСЕ нема да ходя на лекар имала съм малко право

# 276
Действително това е най хубавата му снимка,която съм виждала до сега. Всеки ден изпращат много някои нови,някои съм виждала вече,но тази е най добрата и има още една,която мисля,че ви я пусках преди.
Що се отнася да пиша на екипа,никога не бих го направила. Това са много лични неща.
Цитат
Ако се притесняваш толкова, пиши, че сме младо, но много перспективно предприятие за дране и обработка на всякакви кожи и се интересуваме от внос на най-фина и висококачествена суровина от Турция, чиито мостри вече сме виждали по рекламни филми - цели 40. Въобще не звучи лично, а съвсем делово.

Става въпрос да пиша,защо Еда и Харун не са заедно в личния си живот,щом толкова много си подхождат. Коя съм аз,за да се намесвам в личния живот на някой.

За Кометка
[/b][/size]

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 15:17 от bghelp

# 277
Скъпа Емел ти ше ни издадеш ли къде ходиш на разкрасяване в Истанбула града голяма

В смисъл как избираш къде да отидеш там в кой салон има ли някакъв критерий по който избираш

# 278
  • София
Става въпрос да пиша,защо Еда и Харун не са заедно в личния си живот,щом толкова много си подхождат. Коя съм аз,за да се намесвам в личния живот на някой.

Естествено, просто се пошегувах, защото ми хареса идеята да накараме Еда да хареса Харун по предложения начин.

# 279
  • София
Скъпа Емел ти ше ни издадеш ли къде ходиш на разкрасяване в Истанбула града голяма

Ей, веднага ме разкрихте, че реших да си почина за 5 мин. при вас.

Ама аз не съм казала, че ходя в Истамбул.  Laughing Вие си мислите, чи всички пътища водят до Харун.

Последният път ми се размина пътуване до Ава, но още преди да съм я видяла в сериала. По принцип редовната ми дестинация извън активния сезон е Измир.

Ползвам работещите в представителствата ни в Анкара и Истанбул, но като цяло имам приятелки и в други турски градове.

# 280

Ей, веднага ме разкрихте, че реших да си почина за 5 мин. при вас.

Ама аз не съм казала, че ходя в Истамбул.  Laughing Вие си мислите, чи всички пътища водят до Харун.

Последният път ми се размина пътуване до Ава, но още преди да съм я видяла в сериала. По принцип редовната ми дестинация извън активния сезон е Измир.
Simple Smile е ами виждаме ние виждаме

а има ли критерий по който избираш къде д аидеш да се разкрасиш щото сигурно има и долнопробни места дето нема смисъл да с еходи дали Измир или Истанбул все едно мисля

# 281
bghelp   кой ти я прати тая Сехан или Йозлем

Özlem Yılmaz Unutulmaz

http://www.facebook.com/photo.php?pid=16667&id=1000006800538 … 1&ref=profile

Качиха я на стената и в снимките ми.

# 282
Дежаву, не те разбирам съгласна ли си с мен или ми обясняваш, че всичко е подвеждащо? Та аз много добре го знам. Просто се опитах да споделя нещо , което  съм разбрала от това, което видях и прочетох. Иначе АБСОЛЮТНО си права, че дори краят на филма е подвеждащ и това е така , защото съм сигурна , че той ще настъпи единствено според зрителския интерес.
Тарабас, краят на филма ще е хубав. Сега сценаристите само ни шокират с тези изцепки. Не може да разочароват толкова много фенове. Мисля, че от 41 серия ще започнат разкритията и ще има развръзка. То е написано много ясно на резюмето - Бату ще научи коя е сестра му, Феяз също ще бъде просветлен в нещо важно, Тюркян и при нея ще се случи нещо интересно... това е знак, че развръзката започва. В никоя от предходните серии нямаше толкова много разкрития. Смятам, че така ще стане, освен ако сценаристите пък не искат да ни компенсират за гадната серия, но не ми се вярва!

Скъпи приятелки, извинявайте , но мисля , че не сте прочели какво съм написала, защото е много дълго. Иначе защо ще ми пишете неща, които аз знам и съм ги написала в анализа си. Освен това до сега ВИНАГИ в стихотворенията си съм писала, че вярвам в щастливият край, което значи, че и те са четени по диагонал.Нищо лошо де и нищо лично.

# 283
  • София
Не съм видяла да има долнопробни места, само продуктите им са различни, според мен. Мен ме водят във вече изпробвани салони, нямам възможност да избирам.

# 284
Цитат

За Кометка
[/b][/size]
На тази снимка ми идва в повече мустака!

Общи условия

Активация на акаунт