Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 587
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Нови планове на Бату

Бату не престава да крои нови планове,
да търси удобен момент да ги изпълнява.
Вечерта на сватбата споделяше болката,
приятелски утешаваше нещастния Харун,
пожелаваше му да е щастлив някой ден.
Този ден не убягна от погледа на Бату,
нито една подробност, преди сватбата,
видя тежкото сбогуването на Еда и Харун
и не пропусна да го заснеме и увековечи.
Точно тези снимки, той успя да изпрати
по телефона  на своя приятел  и нареди
да се срещнат в полунощ, противен случай
снимките ще достигнат до очите на Фаяз.
Харун отново беше изненадан смутен,
врагът на баща му е винаги по петите му,
сякаш всеки момент диша във врата му.
Отиде на срещата, беше далеч от града,
там за негова изненада не видя човек
на поляната, а една гробна канонада.
В права линия бяха изкопани гробове,
поставени бяха и надгробни паметници,
с иманата на всеки един от семейство,
дори на Ямур,детето,което носеше Еда..
Ужасно изживяване е  да се сблъскаш
с такава грозна и разтърсваща картина.
Харун беше  силно озадачен и потресен,
в този момент телефона му позвъня,
Бату много грозно, зловещо се смееше.
и в един момент му постави условие,
ако Фаяз не разкрие до няколко  дни
истината за родителите му и сестра му,
това ще е съдбата на семейството.
Един по един ще заемат мястото си
в тези студени,грозни,празни гробове..
.
БАТУ  ЩЕ СТИГНЕ ДОКРАЙ- ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

# 241
Кометке ти да не ходи да копуваш риза мбе джанъм
Тцъ, ходих да купя подробна туристическа карта на Турция, на която да е обозначен курорта Ава, че съм решила да повторя мисията си, но този път отивам в АВА.

# 242
  • София
Такаааа лииии! Не знаех, че е такъв уникат! Ами не е зле да се споразумеем относно наема, надявам се, че няма да си прекалено "взискателен". След това веднага ще ти я изпера, изсуша, изгладя и пр. както си му е реда... Ти вече знаеш за това, че ставам... Но ако не ти е удобно да ми я дадеш под наем, или се страхуваш да не я изцапа вулканския облак, тогава пиши на Еда да сътвори и трета ризка, може и друг цвят, да не развалям удоволствието...

[/quote]

Понеже си ми слабост, от мен да мине - да я ползва твоят човек без наем и няма нужда да я переш (че няма да ти остава време да пишеш във форума). Достатъчно е мъжът ти да се къпе с нея, а най-добре двамата заедно да следиш нещо да не се повреди ризата. Еда сега други проблеми си има на главата и не й е до нови ризи.

# 243
Кометке ти да не ходи да копуваш риза мбе джанъм
Тцъ, ходих да купя подробна туристическа карта на Турция, на която да е обозначен курорта Ава, че съм решила да повторя мисията си, но този път отивам в АВА.
Joy Joy
Ама чакай ти нали знаеше къде е АВА ааа бележника бележника ще ти искам драга даскалке (хайде да не съм лоша да не казвам дипломата  Hug)

# 244
Бгхелп, имам едно сериозно предложение към теб - защо не направиш една книжка, в която да поместиш всичките си творби, така ще се получи нещо уникално - "Незабравима като поема", наистина трябва да го обмислиш!!! Thinking

# 245
Joy Joy
Ама чакай ти нали знаеше къде е АВА ааа бележника бележника ще ти искам драга даскалке (хайде да не съм лоша да не казвам дипломата  Hug)
Шшшшшшттт,  smile3520 не казвай на никого, това е част от тайната ми мисия.... Все едно, че нищо не знам...  nnnuu

# 246
Понеже си ми слабост, от мен да мине - да я ползва твоят човек без наем и няма нужда да я переш (че няма да ти остава време да пишеш във форума). Достатъчно е мъжът ти да се къпе с нея, а най-добре двамата заедно да следиш нещо да не се повреди ризата. Еда сега други проблеми си има на главата и не й е до нови ризи.
Много ти благодаря за разбирането! Знаех си, че си добър приятел! За да се реванширам подобаващо, съм подготвила една изненада за теб! Hug

# 247
Joy Joy
Шшшшшшттт,  smile3520 не казвай на никого, това е част от тайната ми мисия.... Все едно, че нищо не знам...  nnnuu
 love001 smile3505

# 248
Тарабас то всичко е подвеждащо в тоя филм
Дори и края както виждаш е подведащ ще има ли 3 -ти (респективно 2) сезон или няма да има

Дежаву, не те разбирам съгласна ли си с мен или ми обясняваш, че всичко е подвеждащо? Та аз много добре го знам. Просто се опитах да споделя нещо , което  съм разбрала от това, което видях и прочетох. Иначе АБСОЛЮТНО си права, че дори краят на филма е подвеждащ и това е така , защото съм сигурна , че той ще настъпи единствено според зрителския интерес.

# 249
Тарабас то всичко е подвеждащо в тоя филм
Дори и края както виждаш е подведащ ще има ли 3 -ти (респективно 2) сезон или няма да има

Дежаву, не те разбирам съгласна ли си с мен или ми обясняваш, че всичко е подвеждащо? Та аз много добре го знам. Просто се опитах да споделя нещо , което  съм разбрала от това, което видях и прочетох. Иначе АБСОЛЮТНО си права, че дори краят на филма е подвеждащ и това е така , защото съм сигурна , че той ще настъпи единствено според зрителския интерес.
съгласна съм с тебе разбира се затова не казах нищо и за другото

# 250

bganio, това е почивка за двама на райско кътче, моят подарък за теб и ........  дама по избор (ти си знаеш коя би предпочел - собствената си съпруга или тази на Харун).

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 14:14 от kometka76

# 251
Тарабас, краят на филма ще е хубав. Сега сценаристите само ни шокират с тези изцепки. Не може да разочароват толкова много фенове. Мисля, че от 41 серия ще започнат разкритията и ще има развръзка. То е написано много ясно на резюмето - Бату ще научи коя е сестра му, Феяз също ще бъде просветлен в нещо важно, Тюркян и при нея ще се случи нещо интересно... това е знак, че развръзката започва. В никоя от предходните серии нямаше толкова много разкрития. Смятам, че така ще стане, освен ако сценаристите пък не искат да ни компенсират за гадната серия, но не ми се вярва!

# 252
  • София

bganio, това е почивка за двама на райско кътче, моят подарък за теб и ........  дама по избор (ти си знаеш коя би предпочел - собствената си съпруга или тази на Харун).

Еее, страхотен подарък. Трогнат съм. Но как ме забоде сега с избора на дама - като Мелда Харун ме забоде...Аз мисля все пак с жената да отидем и да чакаме там Харун да се отбие по време на околосветското пътешествие, но да качи и Еда. Да поостанат малко с нас, пък после ще видим кой ще остава и кой ще продължава с яхтата. Всеки случай жена ми много си пада по яхти и не обича да се заседява на едно място...
вда поканя

# 253
  • София
Тарабас, краят на филма ще е хубав. Сега сценаристите само ни шокират с тези изцепки. Не може да разочароват толкова много фенове. Мисля, че от 41 серия ще започнат разкритията и ще има развръзка. То е написано много ясно на резюмето - Бату ще научи коя е сестра му, Феяз също ще бъде просветлен в нещо важно, Тюркян и при нея ще се случи нещо интересно... това е знак, че развръзката започва. В никоя от предходните серии нямаше толкова много разкрития. Смятам, че така ще стане, освен ако сценаристите пък не искат да ни компенсират за гадната серия, но не ми се вярва!
[/quote]

Ама така е наистина. Скоро не сме имали достатъчно големи разкрития, с изключение на едно единствено в 39 епизод, благодарение на което се появи Ямур.

# 254
Еее, страхотен подарък. Трогнат съм. Но как ме забоде сега с избора на дама - като Мелда Харун ме забоде...Аз мисля все пак с жената да отидем и да чакаме там Харун да се отбие по време на околосветското пътешествие, но да качи и Еда. Да поостанат малко с нас, пък после ще видим кой ще остава и кой ще продължава с яхтата. Всеки случай жена ми много си пада по яхти и не обича да се заседява на едно място...
вда поканя
ОК, радвам се ,че ти хареса! Желая ти приятно прекарване с дамата (която и да е тя)! И внимавай с листенцата от цветя...

Общи условия

Активация на акаунт