Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 562
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • И тук,и там
Момичета ,кажете ми как да си прочета "лично съобщение"!
От вчера всеки път ,когато влизам във форума ми изписва -  искам ли да си прочета личното съобщение на отделна страница. Натискам  "ОК" но не ми показва никакво съобщение!!
Предварително се извинявам ,че съм толкова"боса",но да знаете ,че покрай вас ,научавам все повече и повече!!
Горе в ляво под ника ти пише колко съобщения имаш.Кликваш отгоре с ляв бутон и ще ти отвори.Пише инфо център.

# 331
Здравейте момичета. Днес май няма фрагмент с говор или аз нещо греша.Благодаря на момичето което даде линк за 40 еп. част 5.

# 332
Момичета излъгах ви в официалният сайт има нов фрагмент.Ужас Еда ще стреля по Харун.Мелда му казва нещо за бебето .Моля който може да помогне с превода.

# 333
# 334
Момичета ,кажете ми как да си прочета "лично съобщение"!
От вчера всеки път ,когато влизам във форума ми изписва -  искам ли да си прочета личното съобщение на отделна страница. Натискам  "ОК" но не ми показва никакво съобщение!!
Предварително се извинявам ,че съм толкова"боса",но да знаете ,че покрай вас ,научавам все повече и повече!!
Горе в ляво под ника ти пише колко съобщения имаш.Кликваш отгоре с ляв бутон и ще ти отвори.Пише инфо център.
Благодаря ти ! Прочетох го!

# 335
ехо къде сте всички.

# 336
Еда по Харун ли стреля според Вас?

# 337
  • И тук,и там

Незнам,но ако е така едва ли ще уцели.Най-вероятно така ще свърши епизода.

# 338
# 339
Всичко пак е много объркващо.Нещо пак искат да ни забаламосат.Немога да подредя кои момент след кои е .мисля ,че там където ги дават под душа това е след като еда се опита да стреля по ХАРУН.

# 340

Направо съм потресена !! Мисля ,че да!
Кенан сигурно това и казва да направи! Чуваше се неговия глас!

# 341
Каква я мислехме каква стана.Дали Мелда му признава ,че няма бебе.

# 342
Всичко пак е много объркващо.Нещо пак искат да ни забаламосат.Немога да подредя кои момент след кои е .мисля ,че там където ги дават под душа това е след като еда се опита да стреля по ХАРУН.
Сцената под душа е когато я прибира от гробището. А това със стрелбата е после! Сигурно така ще свърши серията! Ще ни оставят да мислим дали Харун е жив.Само ,че няма особено да ни затруднят, защото на нас ни е ясно ,че той ще е жив.Филма все пак продължава.....!!

# 343
Дано найстина да не уцели Еда.

# 344
Каква я мислехме каква стана.Дали Мелда му признава ,че няма бебе.
Сигурно му казва ,че вече е махнала бебето! Но да изчаме момичетата да ни "светнат" по въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт