Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 585
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Нещо ми се губи нашата Докторка!:2doctor: Напоследък тук определено имаме нужда от компетентното й мнение и препоръка!
Hug Hug Мила стига бе не се коси Hug Hug
Представяш ли си..... сега да бяхме на брега на Босфора и да седим в един от техните прочути рибни ресторанти (ах, как обичам риба). До масата стои готин сервитьор и ни угажда като на принцеси.... Ние си хапваме риба и пием бяло вино, като съзерцаваме морето и яхтите, които праминават през протока. А на другата маса Серхан седи, гледа ни и ни се усмихва мило...... Ааааххх, мечти! newsm53
 bouquet  bouquet
Ти направо ме заразяваш да знаеш аз по принцип не съм такава ама ти появиш ли се и направо не мога да се сдържа да не кажа (опс да не напиша) нещо. Ама с рибата съм много за и за виното също. Щото аз месо не ям но РИБА ОХХХ обожавам а Серхан ако е там първи приятели по чашка ще станем направо за другото го оставям изцйало в твоите ръчички

# 451
Нещо ми се губи нашата Докторка!:2doctor: Напоследък тук определено имаме нужда от компетентното й мнение и препоръка!
Hug Hug Мила стига бе не се коси Hug Hug
Представяш ли си..... сега да бяхме на брега на Босфора и да седим в един от техните прочути рибни ресторанти (ах, как обичам риба). До масата стои готин сервитьор и ни угажда като на принцеси.... Ние си хапваме риба и пием бяло вино, като съзерцаваме морето и яхтите, които праминават през протока. А на другата маса Серхан седи, гледа ни и ни се усмихва мило...... Ааааххх, мечти! newsm53

ЗАЩО, МНОГО ХУБАВО Е ДА МЕЧТАЕМ, ИДВА ЛЯТО-ДЕЦАТА И ДАСКАЛКИТЕ ИЗЛИЗАТ ВЪВ ВАКАНЦИЯ И ПО ТОВА ВРЕМЕ Е СТРАХОТНО В ИСТАНБУЛ -ТОПЛО, КРАСИВО-КАКТО ГО ОПИСВАШ- МИРИШЕ НА ЛЮБОВ СЕРХАН Е ПРИ НАС -УЧИ НИ НА ТУРСКИ.... ОТ ТОВА ПО-УБАВО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

# 452
КАК СТЕ МИЛИ ДАМИ РАЗБРАХ, ЧЕ КАТО НЕ ОБСЪЖДАМСЪМ ПО ДОБРЕ, И НА СТИХОВЕ МЕ ЗОВЕ.
КОМЕТКЕ С ТЕБ ИМАМЕ НОВА РИМА, А ПЪК ДЕЖАВУ НЕ МИ ПРИМА ПРИЯТЕЛСТВОТО ПО СКАЙП???

Ади, виж предложението ни с дежавю! Какво ще кажеш?

# 453
Оооооо, видяла си го вече!

# 454
Unutulmaz (37.0%, 4,987 Votes)Gönülçelen (32.0%, 4,404 Votes)Aşk ve Ceza (5.0%, 702 Votes)Ömre Bedel (4.0%, 545 Votes)Ezel (3.0%, 448 Votes)Aşk-ı Memnu (3.0%, 427 Votes)Kavak Yelleri (3.0%, 358 Votes)Arka Sıradakiler (2.0%, 292 Votes)Kurtlar Vadisi Pusu (2.0%, 243 Votes)Adanalı (1.0%, 152 Votes)Sakarya Fırat (1.0%, 149 Votes)Geniş Aile (1.0%, 117 Votes)Canım Ailem (1.0%, 106 Votes)Aşk Bir Hayal (1.0%, 105 Votes)Kapalıçarşı (1.0%, 90 Votes)Melekler Korusun (1.0%, 82 Votes)Samanyolu (1.0%, 69 Votes)Parmaklıklar Ardında (0.0%, 54 Votes)Türk Malı (0.0%, 50 Votes)Hanımın Çiftliği (0.0%, 45 Votes)Arka Sokaklar (0.0%, 44 Votes)Kalp Ağrısı (0.0%, 40 Votes)Papatyam (0.0%, 29 Votes)Yaprak Dökümü (0.0%, 26 Votes)Küçük Kadınlar (0.0%, 24 Votes)Cümbür Cemaat Aile (0.0%, 18 Votes)Benim Annem Bir Melek (0.0%, 14 Votes)Bahar Dalları (0.0%, 10 Votes)Akasya Durağı (0.0%, 10 Votes)Zoraki Başkan (0.0%, 8 Votes)Hicran Yarası (0.0%, 6 Votes)

Serhan Yavaş - Unutulmaz (33.0%, 3,883 Votes)Cansel Elçin - Gönülçelen (25.0%, 2,944 Votes)Ahmet R. Şungar - Es Es (12.0%, 1,422 Votes)Murat Yıldırım - Aşk ve C. (9.0%, 1,064 Votes)Murat Han - Ömre Bedel (3.0%, 353 Votes)Kıvanç Tatlıtuğ - Aşk-ı M. (3.0%, 313 Votes)Kenan İmirzalıoğlu - Ezel (2.0%, 273 Votes)Bülent Çetinaslan - Arka S. (1.0%, 170 Votes)Necati Şaşmaz - Kurtlar V. (1.0%, 133 Votes)Sarp apak -Kavak Yelleri (1.0%, 132 Votes)Mehmet A. Alakurt - Adanalı (1.0%, 128 Votes)Bülent İnal - Bu Kalp S. (1.0%, 119 Votes)Engin Altan D. - Kapalıçarşı (1.0%, 82 Votes)Emre Kızılırmak - Aşk Bir H. (1.0%, 71 Votes)İbrahim Kendirci - Kavak Y. (1.0%, 63 Votes)Ufuk Özkan - Geniş Aile (0.0%, 57 Votes)Özcan Deniz - Samanyolu (0.0%, 52 Votes)Burak Özçivit - İhanet (0.0%, 48 Votes)Nejat İşler - Kapalıçarşı (0.0%, 41 Votes)Serhat Tutumluer - Kül ve A. (0.0%, 40 Votes)Sarp Levendoğlu - Kalp A. (0.0%, 39 Votes)Mehmet Aslantuğ - Hanımın Ç. (0.0%, 38 Votes)Murat Ünalmış - Kasaba (0.0%, 36 Votes)Ozan Güven - Canım Ailem (0.0%, 35 Votes)Talat Bulut - Kasaba (0.0%, 34 Votes)Serkan Altunorak - Melekler K. (0.0%, 30 Votes)Olgun Şimşek - Kapalıçarşı (0.0%, 29 Votes)Burak Sağyaşar - Küçük K. (0.0%, 27 Votes)Polat Bilgin - Kalp Ağrısı (0.0%, 22 Votes)Onur Saylak - Nefes (0.0%, 20 Votes)Şafak Sezer - Türk Malı (0.0%, 18 Votes)Koray Erkök - Deniz Yıldızı (0.0%, 18 Votes)Oktay Kaynarca - Adanalı (0.0%, 16 Votes)Cemal Hünal -Kış Masalı (0.0%, 15 Votes)Tolga Karel - Yaprak Dökümü (0.0%, 9 Votes)Caner Cindoruk - Hanımın Ç. (0.0%, 8 Votes)

# 455
КАК СТЕ МИЛИ ДАМИ РАЗБРАХ, ЧЕ КАТО НЕ ОБСЪЖДАМСЪМ ПО ДОБРЕ, И НА СТИХОВЕ МЕ ЗОВЕ.
КОМЕТКЕ С ТЕБ ИМАМЕ НОВА РИМА, А ПЪК ДЕЖАВУ НЕ МИ ПРИМА ПРИЯТЕЛСТВОТО ПО СКАЙП???

Така ли ами аз не виждам некой да ма пита по скъпе нещо ама то нормално де щото не съм онлайн

# 456
ади х немам запиитване по скайп сорри

# 457
Unutulmaz (37.0%, 4,987 Votes)

Serhan Yavaş - Unutulmaz (33.0%, 3,883 Votes)

Ох, тая класация май ще ни докара още сезони ooooh!.

# 458
Ако моите постове с рейтингите ви дразнят,ми кажете  и няма да ги поствам повече. Wink

# 459
НАКЪДЕ БЕЗ МЕН. НАЛИ АЗ ДАДОХ ИДЕЯТА ЗА БОСФОРА И СИ ДЪРЖА НА ДУМАТА, ТАМ Е ТАКЪМ ВЪЗДУХА- ИМА МАГИЯ, НЕ МОГА ДА ГО ОПИША АЗ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ОТДА, САМО ЧАКАМ ВАС- ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ
МЯСТО САМО ЗА РОМАНТИКА  ОХ ОХ ОХ ВЧЕРА СИ РАЗГЛЕЖДАХ СНИМКИТЕ ОТ ИСТАНБУЛ-СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ...АЙ ПО СКОРО ДА ХОДИМ, ЧЕ НИЕ ОТ ПЛАНИНАТА ПОД ВРЪХ МУСАЛА ВСЕ СИ МИ Е СТУДЕНО

# 460
Ако моите постове с рейтингите ви дразнят,ми кажете  и няма да ги поствам повече. Wink
Форби не ни дразни нищо бе мила ааа компания винаги ни требва и като гледам бат Серхан колко е Убедителен утре трябва с бат бай ни ганя да с епотрудим за убедителната победа на нашата сладка Йозлемка

# 461
Не,не не се притеснявай, не ни дразнят. Поне се осведомяваме къде са нашите любимци и филма. Но като гледам май ще има още един сезон, ако се съобразяват с рейтинга!

# 462
НАКЪДЕ БЕЗ МЕН. НАЛИ АЗ ДАДОХ ИДЕЯТА ЗА БОСФОРА И СИ ДЪРЖА НА ДУМАТА, ТАМ Е ТАКЪМ ВЪЗДУХА- ИМА МАГИЯ, НЕ МОГА ДА ГО ОПИША АЗ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ОТДА, САМО ЧАКАМ ВАС- ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ
МЯСТО САМО ЗА РОМАНТИКА  ОХ ОХ ОХ ВЧЕРА СИ РАЗГЛЕЖДАХ СНИМКИТЕ ОТ ИСТАНБУЛ-СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ...АЙ ПО СКОРО ДА ХОДИМ, ЧЕ НИЕ ОТ ПЛАНИНАТА ПОД ВРЪХ МУСАЛА ВСЕ СИ МИ Е СТУДЕНО
Студено студено ама серхан ако кара ски има защо и там да имаме представител Joy

# 463

Така е! Но ще бъде страхотно Серханчо да ни учи на турски. Ние дали езика ще учим или Серхан ще зяпаме, това вече е друг въпрос! Shocked

# 464
аз да ви кажа много исках сега края на април да отда но ей на нема как случиха се некои работи и нема да стане и за тийа почивни дни май месец щеше да е супер да видим поне лалетатаама друг път но с тая екскурзия ме размечтахте

Общи условия

Активация на акаунт