Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 575
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
ади х немам запиитване по скайп сорри
пак ще опитам но утре, благодаря

# 466
Ако моите постове с рейтингите ви дразнят,ми кажете  и няма да ги поствам повече. Wink
Форби не ни дразни нищо бе мила ааа компания винаги ни требва и като гледам бат Серхан колко е Убедителен утре трябва с бат бай ни ганя да с епотрудим за убедителната победа на нашата сладка Йозлемка

Предствям си рейтингът за сряда какъв ще е... ooooh! ooooh! ooooh!
Отдавна съм ви казала максимата в Турция каква е : Има ли гледаемост ,има серии .

# 467
НАКЪДЕ БЕЗ МЕН. НАЛИ АЗ ДАДОХ ИДЕЯТА ЗА БОСФОРА И СИ ДЪРЖА НА ДУМАТА, ТАМ Е ТАКЪМ ВЪЗДУХА- ИМА МАГИЯ, НЕ МОГА ДА ГО ОПИША АЗ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ОТДА, САМО ЧАКАМ ВАС- ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ
МЯСТО САМО ЗА РОМАНТИКА  ОХ ОХ ОХ ВЧЕРА СИ РАЗГЛЕЖДАХ СНИМКИТЕ ОТ ИСТАНБУЛ-СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ...АЙ ПО СКОРО ДА ХОДИМ, ЧЕ НИЕ ОТ ПЛАНИНАТА ПОД ВРЪХ МУСАЛА ВСЕ СИ МИ Е СТУДЕНО
Студено студено ама серхан ако кара ски има защо и там да имаме представител Joy
Аааааа, ще трябва да го поканим! Той така няма да дойде! Но не знам как ще уредим въпроса с нощувките? newsm78 Трябва да мисля къде да командировам моя Харун, та да се отвори място... Naughty

# 468
май е във фейсбук не по скайп

# 469
Ако моите постове с рейтингите ви дразнят,ми кажете  и няма да ги поствам повече. Wink
Форби не ни дразни нищо бе мила ааа компания винаги ни требва и като гледам бат Серхан колко е Убедителен утре трябва с бат бай ни ганя да с епотрудим за убедителната победа на нашата сладка Йозлемка

Отдавна съм ви казала максимата в Турция каква е : Има ли гледаемост ,има серии .
Това не е добре освен аз да си дръпна моя глас дето го пуснах оня ден Joy

# 470
НАКЪДЕ БЕЗ МЕН. НАЛИ АЗ ДАДОХ ИДЕЯТА ЗА БОСФОРА И СИ ДЪРЖА НА ДУМАТА, ТАМ Е ТАКЪМ ВЪЗДУХА- ИМА МАГИЯ, НЕ МОГА ДА ГО ОПИША АЗ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ОТДА, САМО ЧАКАМ ВАС- ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ
МЯСТО САМО ЗА РОМАНТИКА  ОХ ОХ ОХ ВЧЕРА СИ РАЗГЛЕЖДАХ СНИМКИТЕ ОТ ИСТАНБУЛ-СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ...АЙ ПО СКОРО ДА ХОДИМ, ЧЕ НИЕ ОТ ПЛАНИНАТА ПОД ВРЪХ МУСАЛА ВСЕ СИ МИ Е СТУДЕНО
Студено студено ама серхан ако кара ски има защо и там да имаме представител Joy
Аааааа, ще трябва да го поканим! Той така няма да дойде! Но не знам как ще уредим въпроса с нощувките? newsm78 Трябва да мисля къде да командировам моя Харун, та да се отвори място... Naughty
hahaha hahaha hahaha
Амам ти ли го командироваш  hahaha hahaha аз не знаех че ти Joy

# 471
май е във фейсбук не по скайп

ааа еее това е друго бе мила аааа
аз тоя фейс не го ползвам хич
чакай да видя

# 472
ами нямам бе момиче ааааа нещо ме бъркаш с някоя да знаеш

# 473
Кометке по лесно е варианта да идеш сама до истанбул мила това с командировката сложно ми се вижда

# 474

какво да правиш, ориентиран ориентарски народ.ха ха ха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

# 475
Кометке по лесно е варианта да идеш сама до истанбул мила това с командировката сложно ми се вижда
Аааааа, ще видим!!! Naughty Naughty Naughty

# 476
А и на мене риба ми с яде (охх звуча като консуматор номер едно значи)

# 477
а за другото на мусала трябва и ски да можеш да караш аз мога до толкова до колкото да нарамя отзаде Серханчо и да ти го довлека повече не мога hahaha hahaha

# 478
А и на мене риба ми с яде (охх звуча като консуматор номер едно значи)
Всъщност, права си! Hug Ами ще организирам екскурзия с учениците до Истанбул и .... ето ти - отивам сама там, без съпружеското тяло, изцяло на разположение на Серхан и неговите уроци (тенис, турски език ..... и още нещо). А ти ще ни придружиш (на екскурзията) като техническо лице, с командировъчни.

# 479

ела ми на гости

Общи условия

Активация на акаунт