Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 555
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
а за другото на мусала трябва и ски да можеш да караш аз мога до толкова до колкото да нарамя отзаде Серханчо и да ти го довлека повече не мога hahaha hahaha
Има за целта легенчета, найлончета и т.н.

# 481
Кометке по лесно е варианта да идеш сама до истанбул мила това с командировката сложно ми се вижда
Аааааа, ще видим!!! Naughty Naughty Naughty
А и на мене риба ми с яде (охх звуча като консуматор номер едно значи)
Всъщност, права си! Hug Ами ще организирам екскурзия с учениците до Истанбул и .... ето ти - отивам сама там, без съпружеското тяло, изцяло на разположение на Серхан и неговите уроци (тенис, турски език ..... и още нещо). А ти ще ни придружиш (на екскурзията) като техническо лице, с командировъчни.
Идвам кажи само кога и викам нбабата и идвам щом е за работа   bouquet  bouquet

# 482
ела ми на гости
[/quote]
Със Серхан ли? Или да изпратя моя Харун да дойде, та да освободи терена?

# 483
а за другото на мусала трябва и ски да можеш да караш аз мога до толкова до колкото да нарамя отзаде Серханчо и да ти го довлека повече не мога hahaha hahaha

на нас само това ни трябва, знаем и пътеките хайдушки.... имного други .... и риба прясна  всичко ок

# 484
Идвам кажи само кога и викам нбабата и идвам щом е за работа   bouquet  bouquet
Виждаш ли как се уредихме и двете, а Ади ще я назначим за photo. Тя ще ни подготви албума!

# 485
Има за целта легенчета, найлончета и т.н.
hahaha hahaha

ехх ама то това от нашето детсво бе дори не е от нашата младост

# 486
на нас само това ни трябва, знаем и пътеките хайдушки.... имного други .... и риба прясна  всичко ок
И това ако не е изкушение.......... Thinking

# 487
Ама е много автентично и....романтично! Пробвай със твоя Харун!

# 488
Виждаш ли как се уредихме и двете, а Ади ще я назначим за photo. Тя ще ни подготви албума!
да неведнъж съм го правила- в кошадаси с абитуриенти и друг път на остров тасос има и филм и албум-снимков
дежаву довлича при мен харун, ати искаш да пратиш твоя, не бе мило, ти ела, остави го твоя на децата в къщи

# 489
еххх мале ама аз и с Йолемката нема да откажа да пия винце и да хапна риба сигурна съм че нашата маса ще е най шумна и готина ще се чива всякаква реч азиатско- европейска и направо другия ден и снимки ще има навсякъде

# 490
Момичета, аз ще ви напускам, че нещо много взех да се прозявам! Утре ще продължим с офертите и т.н.

# 491
Ама е много автентично и....романтично! Пробвай със твоя Харун!
Joy Joy Ами другата зима ща не ща с моя с мойта малка с всички ще съм първа на пистата

# 492
ее хайде посмях с емалко с вас и аз заминавам
лека ви

# 493
не бе мило, ти ела, остави го твоя на децата в къщи
Ох, да ама моя е чист византиец, с характер и акъл, веднага ще се сети, че му кроя нещо.....

# 494
ще му изпечем пастърва на тикличка на наш Серхан/ХАРУН, ЩЕ МУ ПОКАЖЕМ КРАСОТИТЕ НА ПЛАНИНИТЕ НИ И ДРУГИ КРАСОТИ ... ЕЗЕРА    ПОТОЦИ, ГОРИ, ТИШИНА, И....

Общи условия

Активация на акаунт